- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Koş kos hemen hastaneye gitmen lazim ben çatlardım herhaldeArada bişeyler oluyo ama :) ondan midir bilmem ben net lessin herseyi uzun uzun yazicam örnek olsun diye :)
Sizi 2019 mart anneleri topigine alalim efenimmKizlarrrrrrrrrrrr şimdi yaptim
Kız ben bugün iç deşeyim köyde ondan pek giremiyom kuzumkızlar sizlerden ne haber?
anlatın accık :)
şirineler4body1soul ve @True white geliyor hep herkes nerde
8 gun kala normal testle boyle ciktiysa beta hcg tavan yapmis demektir8 gün kala yaptim :)
Kizzzz bu testin markası ne ayyy maşallah nasılda cikmis insallah benimkide böyle çıkar yaKizlarrrrrrrrrrrr şimdi yaptim
Koydeyim diye salma kendini calismalara devam etKız ben bugün iç deşeyim köyde ondan pek giremiyom kuzum
Ay evet bu markadan stok edek eveKizzzz bu testin markası ne ayyy maşallah nasılda cikmis insallah benimkide böyle çıkar ya
Kız sen beni güldürsün allah ta seni güldürsün emi :)) ayıp eşim yok o evde kaldı ha aramızda 10 dakka mesafe var ama çalışmalar bitt i artik daha 7 gün kaldı adete kuzumKoydeyim diye salma kendini calismalara devam et
Artik tarlada mi traktor ustunde mi bimem
He ya sorma edelim vallaaaAy evet bu markadan stok edek eve
O zaman cebine testi koy dogggruuuu tarlayaKız sen beni güldürsün allah ta seni güldürsün emi :)) ayıp eşim yok o evde kaldı ha aramızda 10 dakka mesafe var ama çalışmalar bitt i artik daha 7 gün kaldı adete kuzum
Bak o olabilir mantıklı ama ya negatif cikarsa korkusu varO zaman cebine testi koy dogggruuuu tarlayaiki sebze meyve topla iki capa yap bi test yap
Kız ben bugün iç deşeyim köyde ondan pek giremiyom kuzum
Yapcak bisey yok bugun olmazsa yarin illaki regli olunca ogrenicenBak o olabilir mantıklı ama ya negatif cikarsa korkusu var
Cebine doldur gel git yap ziyan etme idrari30 tane aldım ay sonuna kadar yapacam
Cebine doldur gel git yap ziyan etme idrari
Merhaba benjmde bat 15 temmuz 1 yili geçti evleneli 23 yaşındayım 8 aydır da istiyoruz ama henüz nasip olmadi beni de ekleyin :)
Hosbuldum canim folikasit kullaniyodum bu ay bıraktım geçen ay da enfeksiyon geçirdim buayda tam gecmis değl sanırım antibiyotik kullandım ovulasyon testide 2 ay once yaptm elimde 3 tane vardi onuda gecen ay bitirdim bidaha yapmadım bu ay hicbirini takip etmiyorum. Sende test pozitif gozukyodu yanlis hatirlamiyosam canim yokmu bebishoşgeldin canım
kullandıgın bir ilaç varmı
ya da ovulasyon testi yapıyormusun?
Bu normal kaset tipi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?