Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Koydeyim diye salma kendini calismalara devam et
Artik tarlada mi traktor ustunde mi bimem
Kız sen beni güldürsün allah ta seni güldürsün emi :)) ayıp eşim yok o evde kaldı ha aramızda 10 dakka mesafe var ama çalışmalar bitt i artik daha 7 gün kaldı adete kuzum

Kız sen beni güldürsün allah ta seni güldürsün emi :)) ayıp eşim yok o evde kaldı ha aramızda 10 dakka mesafe var ama çalışmalar bitt i artik daha 7 gün kaldı adete kuzum
O zaman cebine testi koy dogggruuuu tarlaya iki sebze meyve topla iki capa yap bi test yap

Bak o olabilir mantıklı ama ya negatif cikarsa korkusu var
Yapcak bisey yok bugun olmazsa yarin illaki regli olunca ogrenicen
Bu ay olmazsada gelecek ay
Komsum 20 sene sonra hamile kalmis.ondada tam yurda basvurmus olumlu cevap vermisler cocukla gorusmeye gidecekleri gun ogrenmis hamile oldugunu

hoşgeldin canım
kullandıgın bir ilaç varmı
ya da ovulasyon testi yapıyormusun?
Hosbuldum canim folikasit kullaniyodum bu ay bıraktım geçen ay da enfeksiyon geçirdim buayda tam gecmis değl sanırım antibiyotik kullandım ovulasyon testide 2 ay once yaptm elimde 3 tane vardi onuda gecen ay bitirdim bidaha yapmadım bu ay hicbirini takip etmiyorum. Sende test pozitif gozukyodu yanlis hatirlamiyosam canim yokmu bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…