- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Biz heyecanla bekliyoruz ya ondan burdayiz :)kızlar sizlerden ne haber?
anlatın accık :)
şirineler4body1soul ve True white geliyor hep herkes nerde
Millet kocasiyla yogun tempo calisiyo senin benim gibi tembel mikızlar sizlerden ne haber?
anlatın accık :)
şirineler4body1soul ve True white geliyor hep herkes nerde
Millet kocasiyla yogun tempo calisiyo senin benim gibi tembel mi
Ya test dunki silik buda silik zatende ama baya belli cikarmi bu kadar erken ya off ins vardirkızzz çızıkk varrr
Ya test dunki silik buda silik zatende ama baya belli cikarmi bu kadar erken ya off ins vardir
Kizlarrrrrrrrrrrr şimdi yaptim
Bu normal kaset tipi cnmbu da mı erken gebelik testi canım??? ayy gittikçe koyulaşıyor maşallah yaa
Canim.su an coraspirin 100mg iciyorum folik asitte folbiol pıhtılaşma oldugu icin diger folikasitler yetersiz kalir dedi doktor gebe kalinca da oksapar 4000 yazdiPıhtılaşma için ne kullanıyorsunuz?
Hadi hayırlısı cnm sevindim adına:) adetin geciktmi yoksa gnun gelmedenmi yaptın ne kadar vardıKizlarrrrrrrrrrrr şimdi yaptim
8 gün kala yaptim :)Hadi hayırlısı cnm sevindim adına:) adetin geciktmi yoksa gnun gelmedenmi yaptın ne kadar vardı
Simdiden hayirli olsun diyelimKizlarrrrrrrrrrrr şimdi yaptim
Sağol cnm ins vardır herkese nasip etsin insSimdiden hayirli olsun diyelim
Rabbim bize de nasip etsin insallah buraya haykira haykira hamile oldugunuzu yazariz
Aminnnnn insalllahhhSağol cnm ins vardır herkese nasip etsin ins
Kizzz belirtilerin nelerdi anlatsana daha dogrusu hissettin mi hic farkli biseylerSağol cnm ins vardır herkese nasip etsin ins
Yok cnm ya belirtim bibsabah erken ise gelirken ogurme oldu oda erken yani diyorum oldukça yazarim :)Kizzz belirtilerin nelerdi anlatsana daha dogrusu hissettin mi hic farkli biseyler
Adet sancısı gibi batma agrin falan oldu mu canim :)Yok cnm ya belirtim bibsabah erken ise gelirken ogurme oldu oda erken yani diyorum oldukça yazarim :)
Arada bişeyler oluyo ama :) ondan midir bilmem ben net lessin herseyi uzun uzun yazicam örnek olsun diye :)Adet sancısı gibi batma agrin falan oldu mu canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?