• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2186214
Kızlar ben şoktayım:))) dün regl günümdü 1 gün geçti bu şekilde çıktı yarın kan vereceğim inşallah:)) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahh
Elmirammm ayyy çok şükür sende gördüm çift çizgiyi baya koyuymus kiz ayy çok sevindim kuzum benim darısı başıma yarın sabahı iple çekiyorum sende hamile kaldın ne güzel

Ayy maşallah eylül bereketiyle geldi inşAllah.. darısı da biz bekleyenlere olsun.. çok sevindim gerçekten :halay::KK76:

Çok sağol canım amin inşallah dualarım isteyen bekleyen tüm anne adayları için Allahım tez vakitte nasip etsin bebişleri:))

Elmirammm ayyy çok şükür sende gördüm çift çizgiyi baya koyuymus kiz ayy çok sevindim kuzum benim darısı başıma yarın sabahı iple çekiyorum sende hamile kaldın ne güzel

Tatlım benim çok sağol aslında dün günüm 1 gün geçti koyuluğuna bende şaşırdım ama tuttuğu tam gününü biliyorum 22 ağustos yani bugün döllenmenin 15. günü ondan belki öyle çıkmıştır sabahı bende çok merak ediyorum inşallah bir güzel haberde senden alırız canım :))

Ateş ölçme başlığı var ordan daha detaylı bilgiye ulaşırsın ama ateş için bütün bir ayı göz önünde bulundurmak lazım ve sabah uyanır uyanmaz hiç yataktan kalkmadan ölçmen lazım. Gün içinde yapılan ölçümler sağlıklı sonuç vermez. Reglin kaçla başladığı önemli aslında.
canm sende durumlar nedir.

Kızlar günaydın yine şansım olmadı bu ayda test yaptım sabah ve kocaman negatif valla test bembeyazdı resmen sizler nekada sanslisiniz ama. Testten sonra herzamanki gibi vardırzamani diyip boynu bükük uyudum canlar bebisleriniz hayırlı sağlıklı doğdun inşllah rabbim banada atlatmasın dilerim allah'tan 4 gizle adet olmayı bekliyorum doktora gidicem yvz13 yvz13 Selnurr Selnurr

Ya inanmıyorum hayırlı olsun canm cok sevindim tekrar tekrar teste baktım :) Allahım bende bi gün bole paylaşırım kocana nasıl soleyeceksn :) yada soledin

O zaten nedense hamilesin diyordu 2 gündür içine mi doğmuş nedir çığlık çığlığa salona yanına koştum hemen biliyorumm dedi bizim 3. bebişimiz ondan antremanlı biraz canım testi söylemedim anlamış hemen:))

ayy cok nettt masallahhh .hadı hayırlısıııı olsunnnn .darısı herlese ınsallahhhh :anneadayı::rapci:

İnşallah canım darısı tüm isteyenlere olsun çok sağol:)

O zaten nedense hamilesin diyordu 2 gündür içine mi doğmuş nedir çığlık çığlığa salona yanına koştum hemen biliyorumm dedi bizim 3. bebişimiz ondan antremanlı biraz canım testi söylemedim anlamış hemen:))

İnşallah canım darısı tüm isteyenlere olsun çok sağol:)
oda iyiymiş ya :)

Kızlar günaydın yine şansım olmadı bu ayda test yaptım sabah ve kocaman negatif valla test bembeyazdı resmen sizler nekada sanslisiniz ama. Testten sonra herzamanki gibi vardırzamani diyip boynu bükük uyudum canlar bebisleriniz hayırlı sağlıklı doğdun inşllah rabbim banada atlatmasın dilerim allah'tan 4 gizle adet olmayı bekliyorum doktora gidicem yvz13 yvz13 Selnurr Selnurr
Kuzum testin pozitifti senin

Canım benim hiç üzülme demek ki vakti saati gelmemiş ben ilkini tam 10 sene bekledim hiç sebepsiz olmamıştı bu 3. de 1 sene sonra geldi Allah ne zaman ol derse oluyor tatlım inşallah önümüzde ki aylarda gğzel haberlerini alacağız inanıyorum ben:KK200:

Back