- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #6.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldım bugün kuzum yarın yapicam
canm bısı daha boyle guzel artıs olup ta kese görünmemesı yada kesenın içinde bebek gorunmemesı mumkunmu
Ben 21 günde bir adet oluyorm canm bugün 22. Gunum hala gelmedi test yapsam çıkarmıyvz13
Eki Görüntüle 2186214
Kızlar ben şoktayım:))) dün regl günümdü 1 gün geçti bu şekilde çıktı yarın kan vereceğim inşallah:)) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahh
E dedim sana kuzum :) neyseki yapmışsın hadi hayırlı ugurlu olsun :))
SAğol tatlım sen ve @manco92 yüreklendirince yaptım testi iyiki yapmışım:))
Kızlar ben bu takvim için tarihi girdim ama göstermiyor neden acaba?
Şunun şurasında yarın sabaha ne kaldı insallah vardır her ay aynı umut insallah vardır umuduyla bakalım yarın ne olcak tatlkmYapsana tatlım çıkıyor:)
Yok bebeğim ya testin arkasindada ilk idrar ile yapınız diyor yarına ne kaldı hemBugün yapmican yani :)
Döllenmeden 7 gün sonraMerhaba bsy sormak istiyorum en erken gebelik kac gunde belli olur
Inşallah balim insallah bu sefer olmusturayy hadi inşAllah tatlım yaa
Tesekkurler cevabiniz icin hayirli haberle insallahDöllenmeden 7 gün sonra
Rica ederim tatlım.insallah rabbim duysun sesimiziTesekkurler cevabiniz icin hayirli haberle insallah![]()
Kan ver hemen kuzum haber ver olurmu etiketle beni :)
Canım muhtemel dogum tarihini girmen gerek o yüzden önce hesapla
Sonra girip kaydet
Şunun şurasında yarın sabaha ne kaldı insallah vardır her ay aynı umut insallah vardır umuduyla bakalım yarın ne olcak tatlkm