- 29 Nisan 2012
- 837
- 558
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.961
İyiyiz canım bugünümüze şükür . Sanada başarılar diliyorum canım sakın bırakma diyeti çok öpüyorumGunaydinnnnnnnn canlarrrrrr nerelerdesiniz özledim sizi naslsnz gelismeler nasıl @4body1souloslem83 yvz13 @srplmtmtk @MiyavKedi nerelerdesin yavrum sen
Sevsev12 @kahvecibaby F fundacicegimm
Bırakmam tatlım allah daha iyi etsin keseyi gördünüz demi canisiİyiyiz canım bugünümüze şükür . Sanada başarılar diliyorum canım sakın bırakma diyeti çok öpüyorum
valla anlamıyorum ki canım pisikolojik de oluyor ya ama yine de söyleyeyim hadi göğüslerim büyüdü sanki kasıklarımda hareketlilik oldu yumurtlamadan sonra dolgunluk da var geçen ay da vardı bunlar kimyasal yaşadım ama farklı olarak ağzımın tadı yok bi de su içerken özellikle demirimsi bi tat gibi alıyorumVar mi belirtiler tatlim
gerçekten ölemi peki nasıl oluyor bu işYumurta küçülmüşmü? Yani olgunlaşmamış
Kuzum iğneler çok etkili hemen büyütüyor üzülme hiç
gerçekten ölemi peki nasıl oluyor bu iş
işte klomen kullanmıstm ama yumurtam büyürken geriledi. Şimdi doktor bi ilaç yazdı bu akşam alcam doktor ilaç adetini geçiktirir endişelenme dedi bakalm ne ilacıymış bakalmYumurta geliştirci ilaçlar da var iğne de var canım
İşe yarıyor
işte klomen kullanmıstm ama yumurtam büyürken geriledi. Şimdi doktor bi ilaç yazdı bu akşam alcam doktor ilaç adetini geçiktirir endişelenme dedi bakalm ne ilacıymış bakalm
Kızlar pik dimi yaaa çok moralim bozuktu olmuyor diyeyvz13
Ayyy ben erken oluyor sanıyordum erkende olmuyormuş valla ondan paniklemiştim cuma cumartesi pazarı boş geçirmememm lazım evet :)Evet canım pik :)
Dedim ya sana olur diye :)
Bugünleri sakın boş geçme yumurtan çatlamak üzere
Ayyy ben erken oluyor sanıyordum erkende olmuyormuş valla ondan paniklemiştim cuma cumartesi pazarı boş geçirmememm lazım evet :)
Hade insallah tatlim güzel haberler aliriz sendenvalla anlamıyorum ki canım pisikolojik de oluyor ya ama yine de söyleyeyim hadi göğüslerim büyüdü sanki kasıklarımda hareketlilik oldu yumurtlamadan sonra dolgunluk da var geçen ay da vardı bunlar kimyasal yaşadım ama farklı olarak ağzımın tadı yok bi de su içerken özellikle demirimsi bi tat gibi alıyorumanlatabildim mi bilemiyorum ama böyle bakalım hayırlısı inşallah bebiş vardır tutunur bu sefer
Keseyi gördük canım darısı kalp atışlarına hayırlısıyla inşallahBırakmam tatlım allah daha iyi etsin keseyi gördünüz demi canisi
canım kagıda harf yazmıs daha almadm ilacı diğer kağıda adetin 2. veya 3 günü goral f vurulacak yazmıs. ekte gönderdim bi bak canmAdı ne kuzum?
Hade insallab canim Rabbim sana bağışlasınEki Görüntüle 2175869 Günaydın herkese bat a 5 var erken gebelik testi böyle çıktı yaaa umarım bu sefer kimyasal olmaz
Amin inşallah canım herkesinkiniHade insallab canim Rabbim sana bağışlasın
canım kagıda harf yazmıs daha almadm ilacı diğer kağıda adetin 2. veya 3 günü goral f vurulacak yazmıs. ekte gönderdim bi bak canm
Kızlar size birşey danışacaktım, bana 14.gün doktor çatlama iğnesi yaptırdı.15.gün ilişki önerdi.15.günden itibaren her gün ilişki oldu,cırt çizgi hala devam ediyo ,iğnenin etkisi mi aklım karıştı, bugün 19.gün çatlamış olması gerekmez miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?