Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet ole ama ultrasona okadar umutla yattım doktorn ole solemsi bnı mahvetti sanki dünyanın sonu gibi eve nasıl geldığımı bılmıorm
Yani birbirimizi en iyi anlayan bizleriz işte benzerlerini yada bazen aynılarını yaşıyoruz ama işte biliyoruz ki dünyanın sonu değil yeni ay yeni umutlarla başlıyoruz. Sende yumurta tembelliği mi var

bozma moralini tedavisi olmayan birşey değil bak çok şükür bu ay olmaz öbür ay olur hayırlısıyla

Boşver canım tek sorun o olsun. Ne problemleri olan insanlr doğuruyor çocuk sen neden yapamayasın ama biraz sabır biraz da sakin olmak lazım
eşimde ole soluo cok sinirllisin herseyi problem yaratıp kafanda takıp kuruosn biraz sakin rahat ol herseyn başı stres dyo ama yapamıorm bakalm bu ilaçlarıda kullanaym akşam alaym olmazsa başlamam lazm

eşimde ole soluo cok sinirllisin herseyi problem yaratıp kafanda takıp kuruosn biraz sakin rahat ol herseyn başı stres dyo ama yapamıorm bakalm bu ilaçlarıda kullanaym akşam alaym olmazsa başlamam lazm
Tatlim sıkma canini bu kadar sen bu stresle hamile kalma ihtimalini düşürüyorsun. Yumurta sayisi artirmak icin ya da büyütmek icin kürler var ben onlari dene derim ilaclari cok fazla kullanma insanin dengesini alt üst ediyorlar çünkü

bu sefer içmezsem de tedaviyi bırakcam sonra ara vercem tekrar sil baştan denemeler takipler baklm bunu da deneym buda fos cıkarsa ozamn zaten doktor der buda fayda etmedi.

Iyiyim tatlim ovu dönemini bekliyorum yine yeni bir ay yine yeni yeni umutlar ıste bu ay kafayi rahatlatmaya calisiyorum. Sen naparsin tatlim taşınma işlemi bitti mi diyet nasil gidiyor
Bitti şükür yerleştim bende diyet şimdilik iyi gidiyor burdaki takımlara girip daha çok motive oluyorum kuzum

Günaydın canım ben adetimin gelmesini bekliyorum yeni ay için çok güzel umutlarim var inşallah sen nasılsın neler yapıyorsun
Umutların hiç bitmesin kuzum benim çabaların boşa çıkmasın senin ve tüm isteyenlerin insallah canisi bende taşındım yerlestim şuan bebek fikrini rafa kaldırdım zayıflamak istiyorum insallah zayıflarımdan sonra bebeğime kavusurum

Amin canım inşallah seninde herşey istediğin gibi olur hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…