- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.921
Yani birbirimizi en iyi anlayan bizleriz işte benzerlerini yada bazen aynılarını yaşıyoruz ama işte biliyoruz ki dünyanın sonu değil yeni ay yeni umutlarla başlıyoruz. Sende yumurta tembelliği mi varevet ole ama ultrasona okadar umutla yattım doktorn ole solemsi bnı mahvetti sanki dünyanın sonu gibi eve nasıl geldığımı bılmıorm
evet canm yumurta tembelliği varYani birbirimizi en iyi anlayan bizleriz işte benzerlerini yada bazen aynılarını yaşıyoruz ama işte biliyoruz ki dünyanın sonu değil yeni ay yeni umutlarla başlıyoruz. Sende yumurta tembelliği mi var
bozma moralini tedavisi olmayan birşey değil bak çok şükür bu ay olmaz öbür ay olur hayırlısıylagünaydın canm cok bozuk moralm agla agla helak oldum sinirlerim cok bozuldu. O benim 15mm olan yumurtam yok gerilemiş bi ay sonra görüşelim dedi bi ilaç verdi bunu kullan dedi gloraf iğnesimi ne onları verdi bakmadm bile sinirlenince iğnelerle yumurta cogatacagz dedi ama ben ilaçlarımı almadm
Boşver canım tek sorun o olsun. Ne problemleri olan insanlr doğuruyor çocuk sen neden yapamayasın ama biraz sabır biraz da sakin olmak lazımevet canm yumurta tembelliği var
Günaydın canım ben adetimin gelmesini bekliyorum yeni ay için çok güzel umutlarim var inşallahGunaydinnnnnnnn canlarrrrrr nerelerdesiniz özledim sizi naslsnz gelismeler nasıl4body1soul oslem83 yvz13 S srplmtmtk M MiyavKedi nerelerdesin yavrum sen
Sevsev12 kahvecibaby F fundacicegimm
iğne ile büyütme nasıl oluo canım bir bilgin varmıubozma moralini tedavisi olmayan birşey değil bak çok şükür bu ay olmaz öbür ay olur hayırlısıyla
eşimde ole soluo cok sinirllisin herseyi problem yaratıp kafanda takıp kuruosn biraz sakin rahat ol herseyn başı stres dyo ama yapamıorm bakalm bu ilaçlarıda kullanaym akşam alaym olmazsa başlamam lazmBoşver canım tek sorun o olsun. Ne problemleri olan insanlr doğuruyor çocuk sen neden yapamayasın ama biraz sabır biraz da sakin olmak lazım
Tatlim sıkma canini bu kadar sen bu stresle hamile kalma ihtimalini düşürüyorsun. Yumurta sayisi artirmak icin ya da büyütmek icin kürler var ben onlari dene derim ilaclari cok fazla kullanma insanin dengesini alt üst ediyorlar çünküeşimde ole soluo cok sinirllisin herseyi problem yaratıp kafanda takıp kuruosn biraz sakin rahat ol herseyn başı stres dyo ama yapamıorm bakalm bu ilaçlarıda kullanaym akşam alaym olmazsa başlamam lazm
Iyiyim tatlim ovu dönemini bekliyorum yine yeni bir ay yine yeni yeni umutlar ıste bu ay kafayi rahatlatmaya calisiyorum. Sen naparsin tatlim taşınma işlemi bitti mi diyet nasil gidiyorGunaydinnnnnnnn canlarrrrrr nerelerdesiniz özledim sizi naslsnz gelismeler nasıl4body1soul oslem83 yvz13 S srplmtmtk M MiyavKedi nerelerdesin yavrum sen
Sevsev12 kahvecibaby F fundacicegimm
bu sefer içmezsem de tedaviyi bırakcam sonra ara vercem tekrar sil baştan denemeler takipler baklm bunu da deneym buda fos cıkarsa ozamn zaten doktor der buda fayda etmedi.Tatlim sıkma canini bu kadar sen bu stresle hamile kalma ihtimalini düşürüyorsun. Yumurta sayisi artirmak icin ya da büyütmek icin kürler var ben onlari dene derim ilaclari cok fazla kullanma insanin dengesini alt üst ediyorlar çünkü
hiç bilmiyorum kuzum bakalımiğne ile büyütme nasıl oluo canım bir bilgin varmıu
Bitti şükür yerleştim bende diyet şimdilik iyi gidiyor burdaki takımlara girip daha çok motive oluyorum kuzumIyiyim tatlim ovu dönemini bekliyorum yine yeni bir ay yine yeni yeni umutlar ıste bu ay kafayi rahatlatmaya calisiyorum. Sen naparsin tatlim taşınma işlemi bitti mi diyet nasil gidiyor
yvz13 tatlım ne yaptın?
Umutların hiç bitmesin kuzum benim çabaların boşa çıkmasın senin ve tüm isteyenlerin insallah canisi bende taşındım yerlestim şuan bebek fikrini rafa kaldırdım zayıflamak istiyorum insallah zayıflarımdan sonra bebeğime kavusurumGünaydın canım ben adetimin gelmesini bekliyorum yeni ay için çok güzel umutlarim var inşallahsen nasılsın neler yapıyorsun
Hadi hadi hadiii çizgilerle gel bizeCanım şimdi yapıcam testi
Hadi hadi hadiii çizgilerle gel bize
tamam canmhiç bilmiyorum kuzum bakalım
Amin canım inşallah seninde herşey istediğin gibi olur hayırlısıylaUmutların hiç bitmesin kuzum benim çabaların boşa çıkmasın senin ve tüm isteyenlerin insallah canisi bende taşındım yerlestim şuan bebek fikrini rafa kaldırdım zayıflamak istiyorum insallah zayıflarımdan sonra bebeğime kavusurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?