• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 26 temmuz düzeltebilir misin :) İnşallah bu ay hepimiz hamile kalalım artık ben de 29 yaşındayım 9 aydır uğraşıyoruz bir kez kimyasal gebelik yaşadım çok zor uş hamşle kalmak her ay yeni umut hayalkırıklığı yaşamak çok zor:KK43:
Her ay biraz daha tevekkul gerek pes etmek yok hatunlar dualarla çalışmalarla gelicek bebelerimiz allahın izniile

Peki kızlar var mı özel yöntemleriniz biraz ınları paylaşalım:) ben teraddür yaşıyorum mesela gün aşırı mo olmalı her gün mü? Bir de keçiboynuzu kürü içiriyordum eşime bu ay olmayınca bıraktım devam etmeli miyim bilmiyorum? Varsa özel yöntemleriniz paylaşalım biz de bilgilenelim?♥️

Peki kızlar var mı özel yöntemleriniz biraz ınları paylaşalım:) ben teraddür yaşıyorum mesela gün aşırı mo olmalı her gün mü? Bir de keçiboynuzu kürü içiriyordum eşime bu ay olmayınca bıraktım devam etmeli miyim bilmiyorum? Varsa özel yöntemleriniz paylaşalım biz de bilgilenelim?♥️
Valla kuzum ben 3 yıldır bi halt yiyemedim gün aşırı yaptım sonuç alamadim hergun yaptim bu ay bakıcaz insallah vardır ne diyim :)))

Hanımlar herkes bat tarihini yazsın insallah temmuz uğurlu gelir rabbim olderse olur ol desin insallah yaşlar kaç kaç yıllık evlisiniz nerde yasiyosunuz kaç çocuğunuz var hem sohbet hem bat beklemek olsun buyrun topigime...
:anne::emir_bebek::anne::dua::KK200::anneadayı:
BAT TARİHLERİ

@sivas5858 28 30 hazıran

@Holifera20 1temmuz

@teacheralla 1 temmuz

@busu35 4temmuz

@Anneyimbenanne35 4temmuz

@Holifera20 4temmuz

@karamel22 4temmuz

@Vanilyacicegi 5temmuz

@miraysu_ 5temmuz

@mylittlemiracle 6temmuz

@siirkiz 6 temmuz

@ftmclk 6temmuz

@Sevsev12 7 temmuz

@kahvecibaby 7temmuz

@Videsupra 8 temmuz

@Neic 8 temmuz

@vals_dancer 9temmuz

@minikfm 10 temmuz

@umran80 12temmuz

@yvz13 13 temmuz

@Saglikliyasamgunlugumm 13temmuz

@pelinimben 13 temmuz

@Afiyetle 13temmuz

@4body1soul 14temmuz

@Tospikbebik 14temmuz

@Hivahivron 15temmuz

@gokceyener 16temmuz

@S_H_B 14 17 temmuz

@Biamu 18temmuz

@novasa 18temmuz

@Gonlugzel 17 20 temmuz

@caglali9669 20temmuz

@Dilekdilek06 26temmuz

@Hatticeee32 31 temmuz
Herkese merhaba
Benim de BAT 21 Temmuz.
İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder.
Her ay bir umut bekliyoruz bakalım.

Merhabalar kızlar nasılsınız:halay: dün yazılanları yeni okudum çok güldüm çok alemsiniz valla mutlu oluyorum buraya gelip okuyunca hiç birinizi tanımıyorum ama çok eğlencelisiniz gerçekten.. teşekkür ediyorum:KK76:

bana gelince yumrtlama döneminden çıktım 10 gün var daha bata dün çok yorgundum oğlumun sene sonu gösterisi vardı kermeste dr görevliydim sürekli ayaktaydım ve belim ağrıdı.. sürekli ayakta kalınca belime vuruyorda benim.. onun dışında da hayat devam ediyor evi bekliyorum:temizlik:

Merhabalar kızlar nasılsınız:halay: dün yazılanları yeni okudum çok güldüm çok alemsiniz valla mutlu oluyorum buraya gelip okuyunca hiç birinizi tanımıyorum ama çok eğlencelisiniz gerçekten.. teşekkür ediyorum:KK76:

bana gelince yumrtlama döneminden çıktım 10 gün var daha bata dün çok yorgundum oğlumun sene sonu gösterisi vardı kermeste dr görevliydim sürekli ayaktaydım ve belim ağrıdı.. sürekli ayakta kalınca belime vuruyorda benim.. onun dışında da hayat devam ediyor evi bekliyorum:temizlik:
Hayırlı si olsun ins bebis geliyodur senide oglun var benimde rabbim ins güzel sağlıklı ikinci bebeklerimize kavuşturulması cümlesiyle cnm

Kizlar ovulasyonda baktım gene bugün t bölge gittikçe koyu yumurtlama geçti bu demek oluyomi gebelik var üç günün testleri bunlar

Eklentiler

• 20180627_115523.jpg
    20180627_115523.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 38
Back