• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ne güzel dilekleriniz var ....Rabbim tez zamanda hepimize hamişlik ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...Ben daha hayali çizgiyi bile göremedim silik silik de çıksa umutlanacağım ama yok yani.... 2.denememiz ama bunda da tutmazsa üzüleceğim gerçekten çünkü her günü değerlendirdik, böyle böyle yıllarımızı bulur mu acaba diyorumo_O:kızgın::KK43:
Insallah yillarini bulmaz canim bizde 1 senedir ugrasiyoruz tatlim senin gibi hayali cizgileri bile göremedim ilk defa görüyorum onda da havalara uçuyorum ama yinede cok umutlandirmak istemiyorum kendimi çünkü hayali cizgi saatler sonra cikiyor. Bide ben bu ay rahim filmi cektirdim rahim filmi cekince hamile kalma olasılığı daha fazlaymis o yuzden biraz da burdan umitleniyorum

Insallah yillarini bulmaz canim bizde 1 senedir ugrasiyoruz tatlim senin gibi hayali cizgileri bile göremedim ilk defa görüyorum onda da havalara uçuyorum ama yinede cok umutlandirmak istemiyorum kendimi çünkü hayali cizgi saatler sonra cikiyor. Bide ben bu ay rahim filmi cektirdim rahim filmi cekince hamile kalma olasılığı daha fazlaymis o yuzden biraz da burdan umitleniyorum
canım bende cekindim 2 ay önce ama bi sıkıntı cıkmadı rahim filmimde ama gene hamile kalamadm

Valla gelsinde gün farketmıor :) Bu ay da olmassa doktora gitmeyi bıraksammı napsam bilememdm
Tabi canım hatta mümkünse biran önce gelsin sıpalar. Bi sorunun yoksa bence biraz kendi haline bırakabilirsin git geller çok yıpratıyor çünkü. Ben bir ay tedavi gördüm ama sanki bir yıldır tedavideymişim gibi hissettim o yüzden saldım gitti akışına bıraktım hele bide sorunumuz olmadığını duyunca çok rahatladım. İlaçlar da mahvediyor hormonları

Tabi canım hatta mümkünse biran önce gelsin sıpalar. Bi sorunun yoksa bence biraz kendi haline bırakabilirsin git geller çok yıpratıyor çünkü. Ben bir ay tedavi gördüm ama sanki bir yıldır tedavideymişim gibi hissettim o yüzden saldım gitti akışına bıraktım hele bide sorunumuz olmadığını duyunca çok rahatladım. İlaçlar da mahvediyor hormonları
tabi canm denge şaşıo bilmıorm ya napsam bu ay sonuc bi cıksın doktorla konusurm ne yapalım dye canm aspir seti diye bişey duydum instgramda satısı falan var adeti düzensiz olanlar pco sorunu olanlar yumurta tembelliği olanlar neredeyse bu set ile hamile kalmıs gercekten etkili mi acaba

canım bende cekindim 2 ay önce ama bi sıkıntı cıkmadı rahim filmimde ama gene hamile kalamadm
Rabbim bu ay sana verir insallah canim.
Benim rahim agzi dar dedi sadece o kadar bana da baska bisey yok dedi hatta tedavide uygulamadı bu ay deneyin dedi olmasa gelecek ay gelin tedavi uygulayalim artk

Benim rahim agzi dar dedi sadece o kadar bana da baska bisey yok dedi hatta tedavide uygulamadı bu ay deneyin dedi olmasa gelecek ay gelin tedavi uygulayalim artk
İşte problem nerde diyosun ama doktor problem yok dyo canın daha da sıkılıo beklıosn gene olmuo beklemıosn tedavide ortada bişey yok gelıon gıdıon okadar

tabi canm denge şaşıo bilmıorm ya napsam bu ay sonuc bi cıksın doktorla konusurm ne yapalım dye canm aspir seti diye bişey duydum instgramda satısı falan var adeti düzensiz olanlar pco sorunu olanlar yumurta tembelliği olanlar neredeyse bu set ile hamile kalmıs gercekten etkili mi acaba
Duydum bende onu ama açıkcası net bilgim yok ne desem yalan olur. Hayırdır adet düzensizliğin mi var?

Duydum bende onu ama açıkcası net bilgim yok ne desem yalan olur. Hayırdır adet düzensizliğin mi var?
yok sadece yumurta tembelliği var arastırdım o siteyi gerçekten yorum yazanlarla bi kaç kişi ile irtibata gectim fayda etmiş bu ay olmassa bu iş bende alıp deniycem bakalm

Kızlar hepinizi ÇOK sevdim ve çok seviyorum hepinizin ayrı yeri oldu bende IYIKI varsiniz ben artık giremem buralara malum 3 çocuk taşınma kv o yüzden kendinize çok cici bakın sizleri çok seviyorum beni unutmayın hamileler dikkat edin rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin hamile kalmak isteyenler insallah rabbim gonlunuzdekini hakkımızda nasip eylesin hepinizi ÇOK cokcokcok seviyorum sağlıcakla kalın :KK200::KK200::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK35: @4body1soul Sevsev12 Sevsev12 M MiyavKedi oslem83 oslem83 yvz13 yvz13 @True white ve ismini tam yazamadiklarim hoscakalinnnnn
Annemmm bizde seni çookk sevdik sende iyiki varsın. Taşınma için kolay gelsin canım. Arayı fazla açma çok bekletme bizi buralarda.
Kendine çok iyi bak canısı:KK200::KK200:

Rahim ağzı darlığı bende de var ilişkide problem yaşıyor musun hiç?

Back