- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #5.321
normal ama ya çizgiyi görünce insan çıldırıyorAyy insallah su test yüzünden uyuyamiyorum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal ama ya çizgiyi görünce insan çıldırıyorAyy insallah su test yüzünden uyuyamiyorum ya
yvz13 test yorumlama uzmaniz gunaydin tatliskom bi el atsana şu teste
Yumurtlama dönemindeyim canım valla gücümüz yettiğince çalışıyoruz :) bugün su gibi akıntım var ama o uzuyan akıntı hala gelmed yollarını gözlüyorum anılacağınCanım naber sende durum nasıl
canım bi kaç tane yumurta var ama en büyüğü 10mm dedi büyümeye yeni başlamıslar pazartesi tekrar kontrol var pazartesi gününe 22mm olur.
Ama çizgi çok guzel görünüyor canım :)Kizlar bu sabah yaptim testi yine sonradan cikan bir cizgi var iki gun onceki hafif silikti dün negatifti bugünkü ise biraz daha belirgin anyalamadim![]()
hadi hayrlısı canm benmYumurtlama dönemindeyim canım valla gücümüz yettiğince çalışıyoruz :) bugün su gibi akıntım var ama o uzuyan akıntı hala gelmed yollarını gözlüyorum anılacağın![]()
yvz13 test yorumlama uzmaniz gunaydin tatliskom bi el atsana şu teste
bakalım akşam beraber olduk bu aksam olmam yarın ve pazar olurm pazar 2 3 kere beraber olmaya özen göstercem haftasonuna denk gelmesi iyi oldu. :)Gözüaydın canım :)
Normal canim calismalar iyice yordu seni .Çizgi var canım gözümü yeni açtım hala yataktayım ona rağmen gördüm
Birazdan ince bir araştırma yapıcam :)
Ama çizgi çok guzel görünüyor canım :)
Ayyy insallahh insallah tatlim da bir sorun var simdi ben bu cizgiyi 1 saat sonra gördüm tatlim ya o beni biraz suphelendiriyor canim tam olarak sevinemiyorumHamilesin kız sen :))
Ayyy insallahh insallah tatlim da bir sorun var simdi ben bu cizgiyi 1 saat sonra gördüm tatlim ya o beni biraz suphelendiriyor canim tam olarak sevinemiyorum
Valla her ay bir umut işte ne yapalım morali yüksek tutmaya çalışıyoruz. İnşallah bu ay tutarhadi hayrlısı canm benm
Insallah bu ay ilk bardak cay bitirmeden cikar hemen ikinci cizgi tatliskom. Yarin da yapayim bakalim yarin da cikarsa umitlenirim artk ama adet sancim var ya sanki hasta olacamBende çat bahçesinde test yapmıştım
Çizgi ikinci bardak çayımı içerken çıkmıştı ama hamileydim
Eşimde artık cok sormuo doktorun aynı seyleri solediğini bılıoValla her ay bir umut işte ne yapalım morali yüksek tutmaya çalışıyoruz. İnşallah bu ay tutar
canım bekle bence biraz daha yarında tekrarla çizginin koyuluğuna göre kan verirsnInsallah bu ay ilk bardak cay bitirmeden cikar hemen ikinci cizgi tatliskom. Yarin da yapayim bakalim yarin da cikarsa umitlenirim artk ama adet sancim var ya sanki hasta olacam
Benim bi arkadaşım var kız istediği zaman hamile kalabiliyor ne şanslı öyle insanlar. Gayette sağlıklı güzel çocukları oluyor Rabbim bizede nasip eder inşallah eğer bu ayda tutmazsa diğer ay tam doğum günüme denk geliyor bat. Belki o zaman gelirde bana da en güzel hediye olurEşimde artık cok sormuo doktorun aynı seyleri solediğini bılıo![]()
benimde bidaki ay doğum günüm ondan sonraki ay evlilik yıldonumum artık olmassa hedef onlara :)Benim bi arkadaşım var kız istediği zaman hamile kalabiliyor ne şanslı öyle insanlar. Gayette sağlıklı güzel çocukları oluyor Rabbim bizede nasip eder inşallah eğer bu ayda tutmazsa diğer ay tam doğum günüme denk geliyor bat. Belki o zaman gelirde bana da en güzel hediye olur
Insallah bu ay ilk bardak cay bitirmeden cikar hemen ikinci cizgi tatliskom. Yarin da yapayim bakalim yarin da cikarsa umitlenirim artk ama adet sancim var ya sanki hasta olacam