• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy insallahh insallah tatlim da bir sorun var simdi ben bu cizgiyi 1 saat sonra gördüm tatlim ya o beni biraz suphelendiriyor canim tam olarak sevinemiyorum

Bende çat bahçesinde test yapmıştım
Çizgi ikinci bardak çayımı içerken çıkmıştı ama hamileydim

Bende çat bahçesinde test yapmıştım
Çizgi ikinci bardak çayımı içerken çıkmıştı ama hamileydim
Insallah bu ay ilk bardak cay bitirmeden cikar hemen ikinci cizgi tatliskom. Yarin da yapayim bakalim yarin da cikarsa umitlenirim artk ama adet sancim var ya sanki hasta olacam

Eşimde artık cok sormuo doktorun aynı seyleri solediğini bılıo :KK43:
Benim bi arkadaşım var kız istediği zaman hamile kalabiliyor ne şanslı öyle insanlar. Gayette sağlıklı güzel çocukları oluyor Rabbim bizede nasip eder inşallah eğer bu ayda tutmazsa diğer ay tam doğum günüme denk geliyor bat. Belki o zaman gelirde bana da en güzel hediye olur

Benim bi arkadaşım var kız istediği zaman hamile kalabiliyor ne şanslı öyle insanlar. Gayette sağlıklı güzel çocukları oluyor Rabbim bizede nasip eder inşallah eğer bu ayda tutmazsa diğer ay tam doğum günüme denk geliyor bat. Belki o zaman gelirde bana da en güzel hediye olur
benimde bidaki ay doğum günüm ondan sonraki ay evlilik yıldonumum artık olmassa hedef onlara :)

Kızlar ne güzel dilekleriniz var ....Rabbim tez zamanda hepimize hamişlik ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...Ben daha hayali çizgiyi bile göremedim silik silik de çıksa umutlanacağım ama yok yani.... 2.denememiz ama bunda da tutmazsa üzüleceğim gerçekten çünkü her günü değerlendirdik, böyle böyle yıllarımızı bulur mu acaba diyorumo_O:kızgın::KK43:

Insallah bu ay ilk bardak cay bitirmeden cikar hemen ikinci cizgi tatliskom. Yarin da yapayim bakalim yarin da cikarsa umitlenirim artk ama adet sancim var ya sanki hasta olacam

Canım çizgin belirgin
Sen bir test daha patlatsana aynı çizgi varsa tamamdır :)

Back