• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hepinizi ÇOK sevdim ve çok seviyorum hepinizin ayrı yeri oldu bende IYIKI varsiniz ben artık giremem buralara malum 3 çocuk taşınma kv o yüzden kendinize çok cici bakın sizleri çok seviyorum beni unutmayın hamileler dikkat edin rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin hamile kalmak isteyenler insallah rabbim gonlunuzdekini hakkımızda nasip eylesin hepinizi ÇOK cokcokcok seviyorum sağlıcakla kalın :KK200::KK200::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK35: @4body1soul Sevsev12 Sevsev12 @MiyavKedi @oslem83 yvz13 yvz13 @True white ve ismini tam yazamadiklarim hoscakalinnnnn
Biz de seni çok sevdik Allah senin de hakkında en hayırlı olanı nasip etsin inşallah canım :KK200:

Kizlar bu sabah yaptim testi yine sonradan cikan bir cizgi var iki gun onceki hafif silikti dün negatifti bugünkü ise biraz daha belirgin anyalamadim:KK64:

Eklentiler

• 20180727_090834.webp
    20180727_090834.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 53
Back