- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #5.181

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değerlendiriyoruz canım sağolasın valla bu sefer ben istiyom bizimkinin uykusu geliyor yatıyor kaç gecedir terse döndü o benim peşimden koşuyodu şimdi benCanım aramızda 1 gün var yani benim de 16. Gün testim pik gibi
Değerlendirmeyi unutma bugün yarın çatlar seninki :)
batlarımız aynı inşallah gelmezSelam kızlar nasil gidiyor benimde bugün yumurtam çatlamış dün ve bugünü değerlendirdik bakalım inşallah olur bat 9 ağustos umarım gelmez
Çok hasta kuzum ya ayakta geziyor yiyor içiyor ama kemik erimesi çok ilerledi kendi evinde de tek kalamaz ondan böyle oldusenin duruma cok üzüldüm
Tatlim neden oyle neden senin yaninda kaliyor ki
erken canım bekle bir kaç gün dahaGunaydın kızlar bata 6 kala test yaptım negatif![]()
Yok canım olsa silik cıkardı zaten hamile gibi de hissetmiyorumerken canım bekle bir kaç gün daha
Hayırlısı kuzumYok canım olsa silik cıkardı zaten hamile gibi de hissetmiyorumumutlar kaldı agustosaa
canım benim koca dün aksamda fıs cıktı :) sızıp kaldı gene olmadı akşam kontrole gdecem hadi hayrlısıCanım yaptım
canım benim koca dün aksamda fıs cıktı :) sızıp kaldı gene olmadı akşam kontrole gdecem hadi hayrlısı
değerlendiriyoruz canım sağolasın valla bu sefer ben istiyom bizimkinin uykusu geliyor yatıyor kaç gecedir terse döndü o benim peşimden koşuyodu şimdi benbebişimiz olsun o daha çok koşar peşimden şaşkın
![]()
İnşallah demez ilacım dün bitti 6. günüm bu kadar kısa sürede büyümez sanmıorm normalde adetn 3 günü başlıodm 14. gün catlıodu inşallh iğnem haftasonuna denk gelir evde bol bol o işle uğraşırızDr çatlamış derse kocanın başka şansı yok bugünü değerlendirmelisiniz biliyosun dimi :))
İnşallah demez ilacım dün bitti 6. günüm bu kadar kısa sürede büyümez sanmıorm normalde adetn 3 günü başlıodm 14. gün catlıodu inşallh iğnem haftasonuna denk gelir evde bol bol o işle uğraşırız
6 günü başlattı doktor canım.Nasıl sen ilaca adetin kaçıncı günü başladın?
6 günü başlattı doktor canım.
Gunaydın kızlar bata 6 kala test yaptım negatif![]()
adetimin 5 günü çagırdı rahim kalınlığına bakmak için ince dedi duvar kolemene devam edelim dedi bende ama bugun 5. gün 3 gün başlıyorsuk dedim sıkıntı olmaz içmeye başla 2 gün sonra gel dedi ben nisanda klomene 3. günü başladım 13. gün kontrolde yumurtam 22mm olmustu ertesi gün iğne vuruldum canm6. Günü başladın hapları içtin ordan da 5 gün yani bugün 11. Gün dimi?
Ben iğnemi 11. Gün oldum acilen hemde
23 mm olmuş almış başını gidiyodu
Klomenle daha erken çatlar canım yumurtan
Günaydın kızlar... Ameliyat sonrası dinleniyorum biraz ben çok girmiyorum bu ay biz dinlenmedeyiz doktor 6 ay normal yoldan deneyin dedi ama ben polikistikover liyim yani adetlerim düzensiz doktor 6 ay sana hicbir sekilde ilaç vermek istemiyorum ama adetin duzenli gelecek mi takip et yine bana dönus yap dedi biliyorum benim adet yine gelmeyecek vaktindene ovulasyon nede doktor takibi yaptırmak istemiyorum ama geç kalırsa mecbur gideceğim ameliyat tan sonra şansım çok artmis 6 ay yüksek şansa sahip misim kaçırmak istemiyorum Allah'ın izniyle de hayirlisiyha da olur inşallah
tum isteyenlere de Rabbim nasip eder inşallah
![]()
adetimin 5 günü çagırdı rahim kalınlığına bakmak için ince dedi duvar kolemene devam edelim dedi bende ama bugun 5. gün 3 gün başlıyorsuk dedim sıkıntı olmaz içmeye başla 2 gün sonra gel dedi ben nisanda klomene 3. günü başladım 13. gün kontrolde yumurtam 22mm olmustu ertesi gün iğne vuruldum canm