Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar , bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen ?
Geçen ay adetim 5 gün gecikti hamileyim sandım ama negatif çıktı . Bu ay da 28 temmuzda adet olmam gerekirken dün yani 23 temmuzda pembe bi leke geldi 4 gün erken olduğumu düşündüm ama dünden beri bazen pembe bazen kahverengi minnacık lekeler geliyor ama az az bazen gelmiyor , ne olabilir adet düzenim mı değişiyor yerleşme mı ? Şimdiden teşekkür ederim ..

Ve şu an da bittiğini fark ettim , normal beyaz akıntı gelmiş , ne bu test yapsam çıkar mı ?

Ben de her ay kendimi hamile hissediyorum ama bu ay hiç belirti yok :) yarın bat 7
Ayy yok tatlim ya ben bu ay da her ay oldugu yine belirti var bende hatta daha fazla hissediyorum gibi bide ya iki gündür cok fena kasik agrim var bide adet olacakmisim gibi karnima sanci giriyor bide göğüsler icten biyle sizi var arada hissediyorum bakalim hayirli insallah bu sefer fos çıkmaz

Anlattıklarının hepsi gebelik belirtisi ay hadi insallah bu ay tutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…