- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.981
Yok bacim bunlar çaycılar rrrGeliiiinnnnnnnnnn gelin birak bulasigi kayfemiz nerde kaldi
Diyen yokmu
Kolay gelsin bacıYok bacim bunlar çaycılar rrr
Masllah canim size insallah bu yiliniz uğurlu gelir size Rabbim gönlüne göre hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah3 oluyoruz biz bi kaç hafta sonra
Yanlis soyledin kiz semaver nerdee cayy nerde diyecektinGeliiiinnnnnnnnnn gelin birak bulasigi kayfemiz nerde kaldi
Diyen yokmu
Sağol bacimmm ahh ahhhKolay gelsin bacı
Bende yarin yapacam bakalim cok heycanliyim sonuç negatif olacak ama yine de olsun yapmak eglenceliYarın netten gebelik testlerim geliyor kızlar :) testtt zamanı baslasın hepimizde artık biraz daha renklensin buralar
Ben de her ay kendimi hamile hissediyorum ama bu ay hiç belirti yok :) yarın bat 7Bende yarin yapacam bakalim cok heycanliyim sonuç negatif olacak ama yine de olsun yapmak eglenceli
Yerleşme olabilir canım adetin gecikti miVe şu an da bittiğini fark ettim , normal beyaz akıntı gelmiş , ne bu test yapsam çıkar mı ?
Normalde cuma günü olmam gerekiyor ,ve düzenli adetim geçen ay ilk defa 5 gün geçti bu ay da 4 gün önce pembe lekeler geldi şu an da beyaz bitmiş gibi anlamadımYerleşme olabilir canım adetin gecikti mi
Ayy yok tatlim ya ben bu ay da her ay oldugu yine belirti var bende hatta daha fazla hissediyorum gibi bide ya iki gündür cok fena kasik agrim var bide adet olacakmisim gibi karnima sanci giriyor bide göğüsler icten biyle sizi var arada hissediyorum bakalim hayirli insallah bu sefer fos çıkmazBen de her ay kendimi hamile hissediyorum ama bu ay hiç belirti yok :) yarın bat 7
Senin insallah yerlesme kanamasidr canimNormalde cuma günü olmam gerekiyor ,ve düzenli adetim geçen ay ilk defa 5 gün geçti bu ay da 4 gün önce pembe lekeler geldi şu an da beyaz bitmiş gibi anlamadım
Test yapsam çıkma ihtimali var mı ?Senin insallah yerlesme kanamasidr canim
Tarihinde yakınmıs canım bence testi yap kafan rahat eder :) insallah gebesindirNormalde cuma günü olmam gerekiyor ,ve düzenli adetim geçen ay ilk defa 5 gün geçti bu ay da 4 gün önce pembe lekeler geldi şu an da beyaz bitmiş gibi anlamadım
Negatif çıkmasından korkuyorumTarihinde yakınmıs canım bence testi yap kafan rahat eder :) insallah gebesindir
Anlattıklarının hepsi gebelik belirtisi ay hadi insallah bu ay tutsunAyy yok tatlim ya ben bu ay da her ay oldugu yine belirti var bende hatta daha fazla hissediyorum gibi bide ya iki gündür cok fena kasik agrim var bide adet olacakmisim gibi karnima sanci giriyor bide göğüsler icten biyle sizi var arada hissediyorum bakalim hayirli insallah bu sefer fos çıkmaz
İnşallahTarihinde yakınmıs canım bence testi yap kafan rahat eder :) insallah gebesindir
DusunmektenDdaha iyidiir bence gönlünü ferah tutNegatif çıkmasından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?