- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.861
Dr güven cnm dogrudur yaptığıKızlar ben klomene adetimin 6. günü başlattı doktorum normal mi sizce bugun klomende 4. günüm adetimin başından itibaren ise 9. günüm
cuma günü yani 12. günü kontrole gidecem yumurta takibi için bakalım yumurtalar olmusmu :)Dr güven cnm dogrudur yaptığı
İnş olur ve bebis gelir bu ay cnmcuma günü yani 12. günü kontrole gidecem yumurta takibi için bakalım yumurtalar olmusmu :)
Cnm test idrar yaptinmi tekrarKizlalrrrr günaydın valla bu sabah kendimi zor lavaboya attım bulantı ile baş dönmesi ile kızlar
umarım inşallah canım hepimize bakalm :)İnş olur ve bebis gelir bu ay cnm
Amin cnm :)umarım inşallah canım hepimize bakalm :)
İlşki düzenini nasıl yapmak lazım sizce kaç gün ara ile bide yogun günAmin cnm :)
Yumurtlama öncesi ve sonrası önemli gün asiriİlşki düzenini nasıl yapmak lazım sizce kaç gün ara ile bide yogun gün
yumurta gününe kadar 1er gün arayla yumurta çatlamasına 1 gün kala hergün yapmak lzmYumurtlama öncesi ve sonrası önemli gün asiri
Aynen cnmyumurta gününe kadar 1er gün arayla yumurta çatlamasına 1 gün kala hergün yapmak lzm
Hadi bakalm hayırlısı ile inşallah bu sefer olur Allah'ın izni ile.Aynen cnm
bana çizgi kaymış gibi geldi canm anlayamdımKizlar pozitifmi sizcede
Canımı ikinci çizgi var ama c bölgesine daha yakınKizlar pozitifmi sizcede
İnş cnm kismet bakalım koyulasma dan kanda vermem bekliycez el mecburCanımı ikinci çizgi var ama c bölgesine daha yakınen cok seni merak etmeye basladım canım hadi inşallah gebesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?