- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.821
kocişe ne yedirsem
ceviz badem dayadım önüne iki tane yemiş bırakmış ay adamın içinde yok
olur olur stres yapma deyip duruyo
erkekler rahat canim ya da oyle gözükmek mi istiyorlar bilmiyorum
Zorla agzina koy yesin. Gecen benimki ile kavga ettim ya normalde sigara icmez beyfendi ovu döneminde baktim sürekli sigara kokuyor kızdım bagirdim ona dedim ben o kadar dert cile cekiyorum ilac iciyorum dengemi alt üst ediyorum kendisi de sigara iciyor yahu
Ahh canim canim ya Bende ayni dertten muzdaribim malesef bu cocuk konusu konusulmasin bana bisey sormasinlar die artk herhangi bir komsuya akrabaya gidesim gelmiyorCevremde o kadar çok hamile var ki yeni doğum yapmış insanlar sende daha yok mu hormonların mi bozuk diyenler dışarı niye çıkmıyorsun evde çocuk mu buyutuyosun diye dalga geçenler doğum yapip bebek resimlerini atanlar allah biliyor ya verirse hayırlı sağlıklı salih evlat versin rabbim herkes ister bebeği olsun buda benim imtihanim biliyorum herkesi allaha havale ediyorum.
Keske ikinizde icmeseydiniz canimcim o olumsuz etkiliyor . Bir arkadasim tiryaki olan kocasina biraktirdi kendisi de birakti şu an hamişbenimki tiryaki bildiğin :) ama adama kızamıyorum ben de içiyorum çünkü
Keske ikinizde icmeseydiniz canimcim o olumsuz etkiliyor . Bir arkadasim tiryaki olan kocasina biraktirdi kendisi de birakti şu an hamiş
Yakında bayram var hiçbiryere gitmek istemiyorum evinde oturacam..Ahh canim canim ya Bende ayni dertten muzdaribim malesef bu cocuk konusu konusulmasin bana bisey sormasinlar die artk herhangi bir komsuya akrabaya gidesim gelmiyor
Insallah en kisa sürede birakirsiniz tatliskom ya . Hem sizin icin iyi olur hemde doğacak meleginiz icinolabilir kuzum biz bugün sigara bırakma merkezini araştırdık
gidicez beraber kan veriyosun ekg ciğer filmi vs sigarasız bir hayat :)
ben zaten bugün geldiğimden beri içmedim üzülüyorum içmem herhalde
Biz bayramda tatile gidecez insallah 9 günlük tatili degerlendirmek gerekiyor tabi hamis degilsem. Hamissem evde oturcam cok kötü kasik agrisi ve adet olacakmisim gibi sancim var yahuYakında bayram var hiçbiryere gitmek istemiyorum evinde oturacam..
Salı çarsamba gelir heralde :) haftasonu hasta oldum zatenne zaman geliyor testlerin
Ben gittigidiyordan aldım canımnerden veriosunuz canm
Inşallah hamilesindir canımBiz bayramda tatile gidecez insallah 9 günlük tatili degerlendirmek gerekiyor tabi hamis degilsem. Hamissem evde oturcam cok kötü kasik agrisi ve adet olacakmisim gibi sancim var yahu
Insallah tatliskom ınsallahInşallah hamilesindir canım
Ayyy hadi bakalım canısı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.kızlar şuan bi sevindim içime umut doğdu
@fnd05Anneyimbenanne35 True white @kahvecibaby @manco92 Sevsev12 M MiyavKedi @4body1soul ve nick namesini yazamadıgım diğer canlar :)
normalde ovulasyon testimin bugün pik olması gerekiyordu
bugün dr bana üç beş tane sağ yumurtalıkta yumurta var ama küçükler dedi
o zaman testin silik çıkması gerekiyordu
neden çünkü eğer yumurta büyüdükçe pik olucaksa bunu testle doğrulayabileyim
ve testim silik çıktı pik değil :))
bu demekki eger pik i yakalarsam yumurtam büyücek
usg ile uyumlu gidiyoruz
Yoo stresli vs değilim aksine belirtiler var ve test yapiyotum bu ay adet de az leke oldu kahveli sorun yok yaniHayir etmiyorsun da streslisin sürekli..onu görebiliyorum sonuca bi an önce en net şekilde ulasmani isterim tabi ki.yoksa niye rahatsız olayim.ben de bekleyiş içindeyim sonuçta.
Evet gözüküyor orda birşey canım ya hadi hayırlısıııııı :))))Kizlar sanırım bişey var hemen çıktı ve idrara yeni cikiyo var dimi
Sağol cnm Koyulasmasini bekliycem kan için sonra gidicem ins vardir:)Evet gözüküyor orda birşey canım ya hadi hayırlısıııııı :))))
Canim tüp bebek icin adetin 2. Günü baslanmiyor mu yani bu ay zaten gitti eger sen karar verirsen ki özelde yapacaksan doktorunla konuş yaparlar herhalde die düşünüyorum. Ve iyi bir doktor seç boşa gitmesin emeklerinizSelam Kızlar kafam cok karisik. Bu ay rahim filmi çektirdim . Yasim 37 .hormon sonuclari ise fsh 8,51 E2 ise 41. Digerleri normal. Eşimde %30 dna hasari çıktı. Normalde biz bu ay tup bebege baslayacaktik. Ama ben rahim filminden sonra gebelik sansinin arttigini bildigim icin bir ay normal deneme taraftariyim 2.adet dönemim bayram tatiline Denk gelecek. Tup bebek merkezleri kapalı degildir sanirim. Sizce ne yapayim direk tup bebege mi basliyim, yoksa 1 ay normal deneyelim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?