- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.841
Ayyy hadi bakalım canısı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
Salı çarsamba gelir heralde :) haftasonu hasta oldum zaten
Insallah en kisa sürede birakirsiniz tatliskom ya . Hem sizin icin iyi olur hemde doğacak meleginiz icin
Henüz adet olmadim. 5 günüm var. Konya medova da secil kahveci de yaptiracagiz. Bakalim hayirlisi cok tsk EderimCanim tüp bebek icin adetin 2. Günü baslanmiyor mu yani bu ay zaten gitti eger sen karar verirsen ki özelde yapacaksan doktorunla konuş yaparlar herhalde die düşünüyorum. Ve iyi bir doktor seç boşa gitmesin emekleriniz
Canım günaydın sabah klomen ilacımı yanıma almayı unuttum akşam içsem 2 tane birden olurmuevet canım inşallah
Tamam canım :)yap da yolla yorumlayalım :)
Git deseydin sende :)Ya bak az önce dedimki anne ben ne desemde sen kendi dediğinin doğrultusunda gidiyosun kadın bana ne dedi biliyo.usun ya tamam kizmm tamam yarın giderim ben ne isim var burda yemin ederim sokkkk oldum ya
Ben yakıcam sana semaveri sonunda kız semaver mi aşeriyon napıyonSemaver yak otursun basina :)
Taktim ben bu semavere :))
Hadi kuzum güzel haberlerini bekliyoruz ağustosta
Hiç umursadığını zannetmem beni.Aman kalsın oğluyla başbaşa
Bu arada ben adet oldum kızlar 6 gün gecikmeli.Yeni adet dönemi 18 Ağustos .
Anneyimbenanne35 Sevsev12 oslem83 @Hivahivron Fairytale35
Hadi inşallah bebiş ağrısıdır benimde çok ağrımıştı yumurtlamadan sonra hiç kesilmedi o ağrıBenim kasik ağrım cok fazlaa ya adet olack misim gibi karnim agriyor bide bata 9 kaldi
Giz cok piknige gidiyoz biz cokda severim semaveri ama bi turlu alamadik denk gelipteBen yakıcam sana semaveri sonunda kız semaver mi aşeriyon napıyon
Benim dr yasak demedi de noldu benim herif yanaşmaya korkuyo kardeş kardeş yatıyozYapin yapin ahanda bana yassak doktor yasak dedi de baska bisey demedi
BiZde var hangi şehirdeydin atla gel yapayım iç doya doyaGiz cok piknige gidiyoz biz cokda severim semaveri ama bi turlu alamadik denk gelipte
Tadını çıkarın valla bilememişim kıymetinievet kuzum herüfü canından bezdircem
daha çatlamadı dr da test de aynı şeyi söylüyo bakalım
inşallah pik görürüm
Cokkkkk ararsiniz bu gunleri
Benim dr yasak demedi de noldu benim herif yanaşmaya korkuyo kardeş kardeş yatıyoz
Şimdide bebeğe bişey olacak diye tırsıyoCokkkkk ararsiniz bu gunleri
Tam sey zamani innnggaaaaaaaaaa
Hayirli olsun tatlim rabbim insallah nasip ederHenüz adet olmadim. 5 günüm var. Konya medova da secil kahveci de yaptiracagiz. Bakalim hayirlisi cok tsk Ederim
Insallah insallah canim yaHadi inşallah bebiş ağrısıdır benimde çok ağrımıştı yumurtlamadan sonra hiç kesilmedi o ağrı
inşallah canım ben de dün akşam ve bu sabah yaptım ovü testi ilk kez yapıyorum ben inşallah yakalarım ben de :) bi şey farkettim dün yaptığım test silikti bugün sabah baktım dünkine koyulaşmış ilk 10 dakkayı baz alacağız ama biz değil mi yani silikti baştasağol kuzum inşallah piki bulurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?