- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #4.881
Batın yakın mı canımİnş cnm kismet bakalım koyulasma dan kanda vermem bekliycez el mecbur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Batın yakın mı canımİnş cnm kismet bakalım koyulasma dan kanda vermem bekliycez el mecbur
canım ya sabah klomen ilacımı yanıma almayı unutuum aksam 2 sini ara ara içsem olur mu bde sağ tarafımda hafif bi kıpırdama varAmin cnm :)
Hiç bilmiyorum ki dr ulasamazmisin cnmcanım ya sabah klomen ilacımı yanıma almayı unutuum aksam 2 sini ara ara içsem olur mu bde sağ tarafımda hafif bi kıpırdama var
malesef neyse akşam gidince ara ara içerim artıkHiç bilmiyorum ki dr ulasamazmisin cnm
canım ne durumdasınYumurtaların büyümesiyle ilgili sorunun oluyır mu
Canım bi test yapsanaKizlalrrrr günaydın valla bu sabah kendimi zor lavaboya attım bulantı ile baş dönmesi ile kızlar
Yumurtlama dönemi içimdeyim çalışmalara tam gaz devam :) sen ne alemsincanım ne durumdasın
Bugün alcan test canmCanım bi test yapsana
Kustum valla canm ya bugün test yapcam insallahAnneyimbenanne35 cnm ne yaptın iyimisin
klomen iğne falan ne kullandın canım ben klomende 4. gündeyim cuma günü yumutra takibine gideceğim suan ateş basma var bde yumurtalıklarımın olduğu yer sıcakYumurtlama dönemi içimdeyim çalışmalara tam gaz devam :) sen ne alemsin
Valla ben artık bir müddet bişey kullanmıcam doktor kontrollerine gittim yumurtalıkların tertemiz dedi çocuk yapmana hiçbir şey engel değil dedi eşiminde testleri çok iyi çıktı o yüzden bu ay kafam rahat o konuda. Dünden itibaren başladık çalışmalara 2 aydır erken yumurtluyorum o yüzden birer gün arayla devam :)klomen iğne falan ne kullandın canım ben klomende 4. gündeyim cuma günü yumutra takibine gideceğim suan ateş basma var bde yumurtalıklarımın olduğu yer sıcak
Yine senin icin heycan yapmaya basladim kiz . Hade insallahhh bu bulanti bosuna degildir tatliskomKustum valla canm ya bugün test yapcam insallah
ovü testlerim geldii eve gidince heme
inşallah canım ben de dün akşam ve bu sabah yaptım ovü testi ilk kez yapıyorum ben inşallah yakalarım ben de :) bi şey farkettim dün yaptığım test silikti bugün sabah baktım dünkine koyulaşmış ilk 10 dakkayı baz alacağız ama biz değil mi yani silikti başta
bir de bu sabah (ilk idrar değildi sabah saat 4 de lavaboya çıktım çünkü) ki test dün akşamkine göre daha silik çıktı pik i kaçırmış olabilir miyim ? dün 13.gündü bugün 14.gün
ovü testlerim geldii eve gidince heme
inşallah canım ben de dün akşam ve bu sabah yaptım ovü testi ilk kez yapıyorum ben inşallah yakalarım ben de :) bi şey farkettim dün yaptığım test silikti bugün sabah baktım dünkine koyulaşmış ilk 10 dakkayı baz alacağız ama biz değil mi yani silikti başta
bir de bu sabah (ilk idrar değildi sabah saat 4 de lavaboya çıktım çünkü) ki test dün akşamkine göre daha silik çıktı pik i kaçırmış olabilir miyim ? dün 13.gündü bugün 14.gün
Tadını çıkarın valla bilememişim kıymetini![]()
Tamam canım :)
Canım günaydın sabah klomen ilacımı yanıma almayı unuttum akşam içsem 2 tane birden olurmu
bence de daha vardır heyecan yaptım biraz :) akşam da yapayım da biraz biriksin testler öyle atayım diyodum ben de iki tane yaptım daha zaten değerlendiriyoruz bu günleri testle de takip ediyim dedim hayırlısıCanım testlerni at bana
tamam kuzum etiketlerim önümüzdeki hafta başlarım heralde benAma beni etiketle ya da özelden at göremiyorum bazen :)