• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
klomen iğne falan ne kullandın canım ben klomende 4. gündeyim cuma günü yumutra takibine gideceğim suan ateş basma var bde yumurtalıklarımın olduğu yer sıcak
Valla ben artık bir müddet bişey kullanmıcam doktor kontrollerine gittim yumurtalıkların tertemiz dedi çocuk yapmana hiçbir şey engel değil dedi eşiminde testleri çok iyi çıktı o yüzden bu ay kafam rahat o konuda. Dünden itibaren başladık çalışmalara 2 aydır erken yumurtluyorum o yüzden birer gün arayla devam :)

ovü testlerim geldii eve gidince heme

inşallah canım ben de dün akşam ve bu sabah yaptım ovü testi ilk kez yapıyorum ben inşallah yakalarım ben de :) bi şey farkettim dün yaptığım test silikti bugün sabah baktım dünkine koyulaşmış ilk 10 dakkayı baz alacağız ama biz değil mi yani silikti başta
bir de bu sabah (ilk idrar değildi sabah saat 4 de lavaboya çıktım çünkü) ki test dün akşamkine göre daha silik çıktı pik i kaçırmış olabilir miyim ? dün 13.gündü bugün 14.gün

Canım testlerni at bana

ovü testlerim geldii eve gidince heme

inşallah canım ben de dün akşam ve bu sabah yaptım ovü testi ilk kez yapıyorum ben inşallah yakalarım ben de :) bi şey farkettim dün yaptığım test silikti bugün sabah baktım dünkine koyulaşmış ilk 10 dakkayı baz alacağız ama biz değil mi yani silikti başta
bir de bu sabah (ilk idrar değildi sabah saat 4 de lavaboya çıktım çünkü) ki test dün akşamkine göre daha silik çıktı pik i kaçırmış olabilir miyim ? dün 13.gündü bugün 14.gün

Birde kaçırmış olamazsın bence sen hergünü degerlendir

Back
X