- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.781
Hayirlisi olsun be kuzum insallah gelecek aya tutar. Kiz eve kos hemen annenin yaninda fazla kalma degerlendir ovu donemini
Hiç umursadığını zannetmem beni.Aman kalsın oğluyla başbaşa
Bu arada ben adet oldum kızlar 6 gün gecikmeli.Yeni adet dönemi 18 Ağustos .
Anneyimbenanne35 Sevsev12 @oslem83 @Hivahivron Fairytale35
Aynen kuzum yaaa napalım kısmet artık.inşallah ağustosta güzel haberler alırız ya.aaa oldunmu hayırlısı canım bende ağustosa kaldım üzülme
Annem ben senden ümitliyim ama sanki.Hayırlısı olsun kuzum ama sanki bende olcam gibi
Koşmam bana neHayirlisi olsun be kuzum insallah gelecek aya tutar. Kiz eve kos hemen annenin yaninda fazla kalma degerlendir ovu donemini
inşallah :) evlilik yıldönümümüz bizim inşallah hayırlı bir haber alırım diyorumAynen kuzum yaaa napalım kısmet artık.inşallah ağustosta güzel haberler alırız ya.
Annem ben senden ümitliyim ama sanki.
Koşmam bana nebu zamana kadan ben bekledim şimdi ovulasyonla bebe beklesin kızz
Ay insallah bebeğim yaAynen kuzum yaaa napalım kısmet artık.inşallah ağustosta güzel haberler alırız ya.
Annem ben senden ümitliyim ama sanki.
Koşmam bana nebu zamana kadan ben bekledim şimdi ovulasyonla bebe beklesin kızz
ben hiç anlamıyorum ilk defa bu ay deniyeceğimKızlar merhaba adet gunumde sonraki testleriö nçbu sekilde yumurtlama yakınmı nedir ne değildir yardımcı olur musunuz. adet dönEki Görüntüle 2171697 gum bu aralar 6 gun gecikiyor 37 38 gun de oluyorum.
He ya aynen öyle tatlmCaniskom tatliskomAnneyimbenanne35 Allah sana sabir versin kuzum boyle kaynana çekilmiyor. Seninki sıkılmış bence gitmek istiyor herhalde
aaa güzel haber hadi bakalım :)kızlar şuan bi sevindim içime umut doğdu
F fundacicegimmAnneyimbenanne35 True white kahvecibaby @manco92 Sevsev12 M MiyavKedi 4body1soul ve nick namesini yazamadıgım diğer canlar :)
normalde ovulasyon testimin bugün pik olması gerekiyordu
bugün dr bana üç beş tane sağ yumurtalıkta yumurta var ama küçükler dedi
o zaman testin silik çıkması gerekiyordu
neden çünkü eğer yumurta büyüdükçe pik olucaksa bunu testle doğrulayabileyim
ve testim silik çıktı pik değil :))
bu demekki eger pik i yakalarsam yumurtam büyücek
usg ile uyumlu gidiyoruz
aaa güzel haber hadi bakalım :)
inşallah kuzum bu test nasıl yapılıyor ya hergün yapıyosun ikiside aynı koyulukta olursa yüksek şans demk misağol kuzum inşallah piki bulurum :)
inşallah kuzum bu test nasıl yapılıyor ya hergün yapıyosun ikiside aynı koyulukta olursa yüksek şans demk mi
Anladım canım çift çizgiyi yakalayınca gebelik ihtimali fazla o zamaniki çizgi de koyu oldugunda lh zirve yaptı yumurtanın çatlamasına az kaldı demek kuzum
Anladım canım çift çizgiyi yakalayınca gebelik ihtimali fazla o zaman
Tamam canımm bende sipariş verdim gelsin bakalımevet canım o ara ilişkiyi aksatmamak gerek
Tamam canımm bende sipariş verdim gelsin bakalım
Anca bu saatlerde yaparım ben işte sıvı almamk mı gerekiyorsen yap at yorumlarız canım
testlerini öğleden sonra yap
çok sıvı almamaya dikkat et
Anca bu saatlerde yaparım ben işte sıvı almamk mı gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?