Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aaa oldunmu hayırlısı canım bende ağustosa kaldım üzülme
Aynen kuzum yaaa napalım kısmet artık.inşallah ağustosta güzel haberler alırız ya.

Hayırlısı olsun kuzum ama sanki bende olcam gibi
Annem ben senden ümitliyim ama sanki.

Hayirlisi olsun be kuzum insallah gelecek aya tutar. Kiz eve kos hemen annenin yaninda fazla kalma degerlendir ovu donemini
Koşmam bana ne bu zamana kadan ben bekledim şimdi ovulasyonla bebe beklesin kızz

Kızlar merhaba adet gunumde sonraki testleriö nçbu sekilde yumurtlama yakınmı nedir ne değildir yardımcı olur musunuz. adet dön gum bu aralar 6 gun gecikiyor 37 38 gun de oluyorum.

Aynen kuzum yaaa napalım kısmet artık.inşallah ağustosta güzel haberler alırız ya.

Annem ben senden ümitliyim ama sanki.

Koşmam bana ne bu zamana kadan ben bekledim şimdi ovulasyonla bebe beklesin kızz
inşallah :) evlilik yıldönümümüz bizim inşallah hayırlı bir haber alırım diyorum

kızlar şuan bi sevindim içime umut doğdu
F fundacicegimm Anneyimbenanne35 True white kahvecibaby @manco92 Sevsev12 M MiyavKedi 4body1soul ve nick namesini yazamadıgım diğer canlar :)
normalde ovulasyon testimin bugün pik olması gerekiyordu
bugün dr bana üç beş tane sağ yumurtalıkta yumurta var ama küçükler dedi
o zaman testin silik çıkması gerekiyordu
neden çünkü eğer yumurta büyüdükçe pik olucaksa bunu testle doğrulayabileyim
ve testim silik çıktı pik değil :))
bu demekki eger pik i yakalarsam yumurtam büyücek
usg ile uyumlu gidiyoruz

Eklentiler

• 94F12C7C-1489-4FF9-B104-1C3981613F73.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 35
aaa güzel haber hadi bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…