Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kıyamam ben sana ya.Iyilik yap denize at kuzum Allah görüyor yaptıklarını be sana yapılanı.
Bu işlet imce işler işte napcan.
Allah kolaylık versin.
Sıköa canını hayat üzülmek için öok kısa.Benim kv de başlayınca konuşmaya benim mutfakta az işim var diyom gidiyorum.

ayyy aman napsan yaranamassın o yüzden aldırış etme beğenmiyorsa kalmasın

ayyy aman napsan yaranamassın o yüzden aldırış etme beğenmiyorsa kalmasın
Ya bak az önce dedimki anne ben ne desemde sen kendi dediğinin doğrultusunda gidiyosun kadın bana ne dedi biliyo.usun ya tamam kizmm tamam yarın giderim ben ne isim var burda yemin ederim sokkkk oldum ya

Kiz yok ne desem tersi anlıyo anlamadim iyilik yaramıyo yeminle ya

Ben can derdinde sen semaver derdinde kiz hakket ben napcam ya ne yapsam kötüyüm ya
Nerde oturuyor kayinvaliden.
Bazilarinin ozguveni eksik oluyor ne soylense altinda bisey ararlar hemen tesr anlayip zorlarina gider karsindaki insanin onu istemefigini dusunur.Ne yapsanda bunu degistiremezsin.O seni gelin olarak gormus kizi gibi gorse bu sekilde olmazdi.Sabir diliyorum sana bacim

Tasinirken semaveri unutma
Bu sefer ne kadar konustuysa ben tr ye gidiyom dedin

Ay sağol kuzum benim unutmam kiz semaver esittir sen unuturmuyum hiç canimmm kv köyde yani bize 10 km uzaklıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…