- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.761
Kayinvaliden mi cnm anlamaya dinlemeye kırmadan konuşmaya çalış san ne sıkıntısı var sorsanAmin tatlım sorma ya kiz kahvaltı hazırladım anne otur dedim hadi ne yapacam mecbur nereye gidecem dedi konuya bak ya
Kırmıyorum inan o beni kırıyor bende ne yapsam yaranamiyorum dediğim tek kelime buKayinvaliden mi cnm anlamaya dinlemeye kırmadan konuşmaya çalış san ne sıkıntısı var sorsan
Semaver yak otursun basina :)Kırmıyorum inan o beni kırıyor bende ne yapsam yaranamiyorum dediğim tek kelime bu
Allah allah ne derdi varki ne yani güzel güzel geçinmek varken huzursuzluk nedir anlamiyorumKırmıyorum inan o beni kırıyor bende ne yapsam yaranamiyorum dediğim tek kelime bu
Ben can derdinde sen semaver derdinde kiz hakket ben napcam ya ne yapsam kötüyüm yaSemaver yak otursun basina :)
Taktim ben bu semavere :))
Ah bi anlasam galiba anladığım şu alışmış laf yemeğe diğer eltiler tarafından hor görülmeye bu ye iyiligi kaldırmıyorAllah allah ne derdi varki ne yani güzel güzel geçinmek varken huzursuzluk nedir anlamiyorum
Cnm bence takma yasliligina ver sen iyi ol o utansınBen can derdinde sen semaver derdinde kiz hakket ben napcam ya ne yapsam kötüyüm ya
Ay kıyamam ben sana ya.Iyilik yap denize at kuzum Allah görüyor yaptıklarını be sana yapılanı.Tartıştık zaten az önce yaranamıyorum bi türlü yeminle 1 haftadır yediği önünde yemedigi ardında namazını kılar oturur rahat rahat çayı meyvesi kahvesi eksik olmaz ama bi türlü mutlu olmuyor sabah laf soktu hemen hemen hergün laf sokar bende ne yapsam yaranamiyorum sirtimada alsam seni yine kötüyüm dedim ayyy hemen ağlamaya başladı ya ben anlamadim ilaçları saati saatine getiririm sürat yapmam ama okadar canm sıkildiki anlatamam ya4body1soul M MiyavKedi Sevsev12 @yvz13 @fnd05 @kahvecibaby True white
Bende adete yakın kupkuru olurum ama herkeste farklı olabilir.Merhaba arkadaşlar
Bat'a 7/8 gün kaldı dünden beri beyaz beyaz bir akıntı var elime de beyaz geldi bugün normalde adete yakın akıntım olmazdı.Adete yakın akıntı oluyor mu
ayyy aman napsan yaranamassın o yüzden aldırış etme beğenmiyorsa kalmasınTartıştık zaten az önce yaranamıyorum bi türlü yeminle 1 haftadır yediği önünde yemedigi ardında namazını kılar oturur rahat rahat çayı meyvesi kahvesi eksik olmaz ama bi türlü mutlu olmuyor sabah laf soktu hemen hemen hergün laf sokar bende ne yapsam yaranamiyorum sirtimada alsam seni yine kötüyüm dedim ayyy hemen ağlamaya başladı ya ben anlamadim ilaçları saati saatine getiririm sürat yapmam ama okadar canm sıkildiki anlatamam ya4body1soul M MiyavKedi Sevsev12 @yvz13 @fnd05 @kahvecibaby True white
Ya bak az önce dedimki anne ben ne desemde sen kendi dediğinin doğrultusunda gidiyosun kadın bana ne dedi biliyo.usun ya tamam kizmm tamam yarın giderim ben ne isim var burda yemin ederim sokkkk oldum yaayyy aman napsan yaranamassın o yüzden aldırış etme beğenmiyorsa kalmasın
Kiz yok ne desem tersi anlıyo anlamadim iyilik yaramıyo yeminle yaAy kıyamam ben sana ya.Iyilik yap denize at kuzum Allah görüyor yaptıklarını be sana yapılanı.
Bu işlet imce işler işte napcan.
Allah kolaylık versin.
Sıköa canını hayat üzülmek için öok kısa.Benim kv de başlayınca konuşmaya benim mutfakta az işim var diyom gidiyorum.
Nerde oturuyor kayinvaliden.Ben can derdinde sen semaver derdinde kiz hakket ben napcam ya ne yapsam kötüyüm ya
Bu sefer ne kadar konustuysa ben tr ye gidiyom dedinAy kıyamam ben sana ya.Iyilik yap denize at kuzum Allah görüyor yaptıklarını be sana yapılanı.
Bu işlet imce işler işte napcan.
Allah kolaylık versin.
Sıköa canını hayat üzülmek için öok kısa.Benim kv de başlayınca konuşmaya benim mutfakta az işim var diyom gidiyorum.
Ay sağol kuzum benim unutmam kiz semaver esittir sen unuturmuyum hiç canimmm kv köyde yani bize 10 km uzaklıktaNerde oturuyor kayinvaliden.
Bazilarinin ozguveni eksik oluyor ne soylense altinda bisey ararlar hemen tesr anlayip zorlarina gider karsindaki insanin onu istemefigini dusunur.Ne yapsanda bunu degistiremezsin.O seni gelin olarak gormus kizi gibi gorse bu sekilde olmazdi.Sabir diliyorum sana bacim
Tasinirken semaveri unutma
Bu sefer ne kadar konustuysa ben tr ye gidiyom dedin
Bu sefer ne kadar konustuysa ben tr ye gidiyom dedin
hahahahha aman boşver kuzum yaa takılma hiçYa bak az önce dedimki anne ben ne desemde sen kendi dediğinin doğrultusunda gidiyosun kadın bana ne dedi biliyo.usun ya tamam kizmm tamam yarın giderim ben ne isim var burda yemin ederim sokkkk oldum ya
aaa oldunmu hayırlısı canım bende ağustosa kaldım üzülme
Hiç umursadığını zannetmem beni.Aman kalsın oğluyla başbaşa
Bu arada ben adet oldum kızlar 6 gün gecikmeli.Yeni adet dönemi 18 Ağustos .
Anneyimbenanne35 Sevsev12 oslem83 H Hivahivron Fairytale35
Hayırlısı olsun kuzum ama sanki bende olcam gibi
Hiç umursadığını zannetmem beni.Aman kalsın oğluyla başbaşa
Bu arada ben adet oldum kızlar 6 gün gecikmeli.Yeni adet dönemi 18 Ağustos .
Anneyimbenanne35 Sevsev12 oslem83 H Hivahivron Fairytale35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?