Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doktor 36 saat sonra ilişkiye gir diyo neden peki daha önce girsek problem olur mu ki 36 saat diyo gece 2 ye denk gelıo haydaaaaa sabah işe gidicen gecenin bi vakti kalkıp şartlandırılmıs sekilde yapıorz tabi tutmaz

doktor 36 saat sonra ilişkiye gir diyo neden peki daha önce girsek problem olur mu ki 36 saat diyo gece 2 ye denk gelıo haydaaaaa sabah işe gidicen gecenin bi vakti kalkıp şartlandırılmıs sekilde yapıorz tabi tutmaz

canım sen sen ol aynı gece degerlendir
biz yapamadık 44. saat oldu tutmadı zaten
çünkü iğneden sonra ne zaman çatlayacagı belli olmuyor siz degerlendirin

Allah sağlıkla hayırlısıyla bebeğin seninle olur. Aklıma bişey takıldı benim kan grıpum Arh - eşimin ise Arh+ eğer hamile kalırsam nasıl onlem alınmalı
Saol darisi basina ins
Hamileliginde kan uyusmazligi nedeniyle igne yapiliyor canim doktorunla bunu paylas mutlaka o sana kacinci haftada olman gerektigini soylicektir

Saol darisi basina ins
Hamileliginde kan uyusmazligi nedeniyle igne yapiliyor canim doktorunla bunu paylas mutlaka o sana kacinci haftada olman gerektigini soylicektir
cuma günü yumurta takibine gittiğmde dile getiririm bakalm cuma günü de 12. gün oluor ama ben 6. günü başladım çünkü adetimin 5. günü rahim duvarı kalınlığına baktı doktorum ince dedi kürtaja gerek yok dedi ve klomene devam dedi bakalm neler olacak :)

hadi yaa o da bi gidemedi
Tartıştık zaten az önce yaranamıyorum bi türlü yeminle 1 haftadır yediği önünde yemedigi ardında namazını kılar oturur rahat rahat çayı meyvesi kahvesi eksik olmaz ama bi türlü mutlu olmuyor sabah laf soktu hemen hemen hergün laf sokar bende ne yapsam yaranamiyorum sirtimada alsam seni yine kötüyüm dedim ayyy hemen ağlamaya başladı ya ben anlamadim ilaçları saati saatine getiririm sürat yapmam ama okadar canm sıkildiki anlatamam ya 4body1soul M MiyavKedi Sevsev12 yvz13 F fundacicegimm kahvecibaby True white

Amin tatlım sorma ya kiz kahvaltı hazırladım anne otur dedim hadi ne yapacam mecbur nereye gidecem dedi konuya bak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…