- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.741
test yaptın mı :)Gunaydinnnnnnnnnn canlar nasılsınız sanada günaydın canm h g insallah tutar dilegin olur
doktor 36 saat sonra ilişkiye gir diyo neden peki daha önce girsek problem olur mu ki 36 saat diyo gece 2 ye denk gelıo haydaaaaa sabah işe gidicen gecenin bi vakti kalkıp şartlandırılmıs sekilde yapıorz tabi tutmazinşallah canım
ben de geçen ay kullandım ve iğne oldum iğne etkisi kiminde 8. gün kiminde 12. gün bitiyor
benim kanda bakıldıgında 12. gün 2.6 hcg çıkmıştı canım aklında olsun belki işine yarar :)
Yokkkktest yaptın mı :)
hadi yaa o da bi gidemediYokkkkyapmadım kaynana bizde biyere kimildayamiyorumki
doktor 36 saat sonra ilişkiye gir diyo neden peki daha önce girsek problem olur mu ki 36 saat diyo gece 2 ye denk gelıo haydaaaaa sabah işe gidicen gecenin bi vakti kalkıp şartlandırılmıs sekilde yapıorz tabi tutmaz
sorma ya insan kendini zorunda hissedioooo :)alarmlar kurulsun
Yapin yapin ahanda bana yassak doktor yasak dedi de baska bisey demedisorma ya insan kendini zorunda hissedioooo :)
doktor 36 saat sonra ilişkiye gir diyo neden peki daha önce girsek problem olur mu ki 36 saat diyo gece 2 ye denk gelıo haydaaaaa sabah işe gidicen gecenin bi vakti kalkıp şartlandırılmıs sekilde yapıorz tabi tutmaz
güzel haberlerle gel inşallah canm
yok akıllandım doktorun dediği zaman yaptık ama tutmadı hafta içine denk gelmesi ve sabah işe gelememiz kotu oluyorcanım sen sen ol aynı gece degerlendir
biz yapamadık 44. saat oldu tutmadı zaten
çünkü iğneden sonra ne zaman çatlayacagı belli olmuyor siz degerlendirin
ne için yasak dedi sizeYapin yapin ahanda bana yassak doktor yasak dedi de baska bisey demedi
Ben hamileyim dusuk riskim var cunkune için yasak dedi size
Allah sağlıkla hayırlısıyla bebeğin seninle olur. Aklıma bişey takıldı benim kan grıpum Arh - eşimin ise Arh+ eğer hamile kalırsam nasıl onlem alınmalıBen hamileyim dusuk riskim var cunku
Saol darisi basina insAllah sağlıkla hayırlısıyla bebeğin seninle olur. Aklıma bişey takıldı benim kan grıpum Arh - eşimin ise Arh+ eğer hamile kalırsam nasıl onlem alınmalı
cuma günü yumurta takibine gittiğmde dile getiririm bakalm cuma günü de 12. gün oluor ama ben 6. günü başladım çünkü adetimin 5. günü rahim duvarı kalınlığına baktı doktorum ince dedi kürtaja gerek yok dedi ve klomene devam dedi bakalm neler olacak :)Saol darisi basina ins
Hamileliginde kan uyusmazligi nedeniyle igne yapiliyor canim doktorunla bunu paylas mutlaka o sana kacinci haftada olman gerektigini soylicektir
Tartıştık zaten az önce yaranamıyorum bi türlü yeminle 1 haftadır yediği önünde yemedigi ardında namazını kılar oturur rahat rahat çayı meyvesi kahvesi eksik olmaz ama bi türlü mutlu olmuyor sabah laf soktu hemen hemen hergün laf sokar bende ne yapsam yaranamiyorum sirtimada alsam seni yine kötüyüm dedim ayyy hemen ağlamaya başladı ya ben anlamadim ilaçları saati saatine getiririm sürat yapmam ama okadar canm sıkildiki anlatamam yahadi yaa o da bi gidemedi
Onun düşük tehlikesi var bebek aşağıda ondan canimne için yasak dedi size
evet canım oyleymişOnun düşük tehlikesi var bebek aşağıda ondan canim
Amin tatlım sorma ya kiz kahvaltı hazırladım anne otur dedim hadi ne yapacam mecbur nereye gidecem dedi konuya bak yagünaydın herkesleree :) çalışmalara devam grubum çalışıyorhayırlara çıksın bat günlerimiz inşallah
vallaAnneyimbenanne35 o işler karışık herkeste yaa bu kaynana gelin işleri ipte cambazlık Allah sabır versin bol bol herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?