- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #4.721
Insallah bu ay tutar canim boşa gitmez
inşallah kuzum sağolasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah bu ay tutar canim boşa gitmez
Valla mi giz
Nasil dayaniyo bunyen yassik sana![]()
Aselam tatliskom iyiyim sen nasilsin test yaptin mi bugun
İyiyim ben de şekerler.Adetim geçeli 6gun oldu. Bugün açık pembe akıntı geldi aha dedim oluyorum kesin.Şimdi gelen giden yok.Iyi sukur canisi sen nasilsin varrmi gelen giden durumlar nasıl kuzum
Bence tatilin etkisiyle cok erken catladi seninkilergünaydın kızlar
bol yumurtalı ve hamiş haberli bir gün olsun :)
ben hastaneye gidicem 9 da sabah olmak bilmedi sanırım sadece 2 saat uyuyabildim
11. gün olmayan yumurtalar boy göstermişmi bakıcaz
14. gün de tık yoksa demekki yumurtlamadım
bat gelmeden suya düşen ve boğulan hayaller
bana dua edin
Bir kaç gün daha sürdü bı sık tuvalete gitme durumu. Şimdi daha seyreldi ama şimdi de tuvalete zor yetişiyorum. Birden çok sıkışıyorum ve tuvalete zor yetişiyorum resmen. Tuvalette de doğru düzgün birşey yaptığım yok kuru gürültüBe
N varim canim.gece bile hic kalkmazken 2 kez wc ye kalkiyorum.ins.sendekide hamilelik velirtisidir
Bence tatilin etkisiyle cok erken catladi seninkiler
Goruyonnu bi ay test kullanmadin basina neler geldi![]()
İyiyim ben de şekerler.Adetim geçeli 6gun oldu. Bugün açık pembe akıntı geldi aha dedim oluyorum kesin.Şimdi gelen giden yok.
Ya hava değişimi sıcaktan sökemedi yada bilmiyorum valla.
Olmadı bir test daha yaparım. Takipteyim sizleri öpüyorum kocaman.
günaydın kızlar bende klomene başladım 6. günü başladım günde 2 tane içiorum :) inşallah bu sefer tutar
amin canım bakalım bu sefer 6. günü başladık klomene cuma günü yumurta takibine gideceğimGunaydinnnnnnnnnn canlar nasılsınız sanada günaydın canm h g insallah tutar dilegin olur
canım ben bundan 2 ay önce klomen + çatlatma iğnesi kullandım ama negatif cıktı bi ay ara verelim doktor bu ay tekrar klomene devam dedi cuma günü büyük ihtimal çatlatma iğnesi verir :) inşallah bu sefer tutarinşallah canım
ben de geçen ay kullandım ve iğne oldum iğne etkisi kiminde 8. gün kiminde 12. gün bitiyor
benim kanda bakıldıgında 12. gün 2.6 hcg çıkmıştı canım aklında olsun belki işine yarar :)
Hadi hayırlı haberlerle gel kuzumkızlar benim de öğleden sonraya kaldı yumurta kontrolü saat 1 de gidicem
bizimde akrabalar var erzurumdaMerkez kuzum palandöken tarafından kYakyolu
Neresinde tatlimbizimde akrabalar var erzurumda
güzel haberlerle gel inşallah canmgünaydın kızlar
bol yumurtalı ve hamiş haberli bir gün olsun :)
ben hastaneye gidicem 9 da sabah olmak bilmedi sanırım sadece 2 saat uyuyabildim
11. gün olmayan yumurtalar boy göstermişmi bakıcaz
14. gün de tık yoksa demekki yumurtlamadım
bat gelmeden suya düşen ve boğulan hayaller
bana dua edin
aşkalede var köyde de varNeresinde tatlim