• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın hatunlar güzel anne adayları ve inşallah kısa sürede anne adayı olucak kardeşlerim

ben de inşallah :)

benim su gibi akıntım var çok fazla bu ne acaba
özellikle baktı dr rahim yumurtalıklar temiz
enfeksiyon vs yok

yumurta görememişti cuma günü
nasıl olucak o yumurtalar yoksa gecen ay kullandıgım klomen etkisiyle erkenmi çatladı bilmiyorum

ama akıntım çok neler oluyor içerde acaba :KK14:

günaydın hatunlar güzel anne adayları ve inşallah kısa sürede anne adayı olucak kardeşlerim

ben de inşallah :)

benim su gibi akıntım var çok fazla bu ne acaba
özellikle baktı dr rahim yumurtalıklar temiz
enfeksiyon vs yok

yumurta görememişti cuma günü
nasıl olucak o yumurtalar yoksa gecen ay kullandıgım klomen etkisiyle erkenmi çatladı bilmiyorum

ama akıntım çok neler oluyor içerde acaba :KK14:
Klomen etkisi olabilir tatlim bende olmustu altimi islatmisim gibi oluyordu:olamaz:

Evet tatlim iki ay kullandim. Neden olduğunu hic bilemiyorim. Bide adetim erkenden gelmisti onu kullandigim icin

benim de klomen kullandıgım ay erken geldi adet
iğneden tam 14 gün sonra geldi çünkü

sence etkisi devam edip ilk 7 günde yumurta çatlamış olabilirmi?

10. ve 11. gün gittim iki gün de yumurta yoktu:(

benim de klomen kullandıgım ay erken geldi adet
iğneden tam 14 gün sonra geldi çünkü

sence etkisi devam edip ilk 7 günde yumurta çatlamış olabilirmi?

10. ve 11. gün gittim iki gün de yumurta yoktu:KK43:
Erken catlamis da olabilir canim ya da yumuryalarin gelismedi mi bu ay tekrardan gittin mi doktora

Erken catlamis da olabilir canim ya da yumuryalarin gelismedi mi bu ay tekrardan gittin mi doktora

en son cuma gittim canım 11. gün
dr um umutsuz konuşmuyor bence yumurtlarsın diyor
çünkü adetlerim düzenli gidiyor
yumurtlama problemin olsa bu kadar düzenli gitmez ve hormon testlerinde anlaşılırdı acele etme dedi
iki güne bir ilişki önerdi
eger adet olursan klomene başlayalım doz arttırarak dedi

en son cuma gittim canım 11. gün
dr um umutsuz konuşmuyor bence yumurtlarsın diyor
çünkü adetlerim düzenli gidiyor
yumurtlama problemin olsa bu kadar düzenli gitmez ve hormon testlerinde anlaşılırdı acele etme dedi
iki güne bir ilişki önerdi
eger adet olursan klomene başlayalım doz arttırarak dedi
Incirin yumurta büyüttüğünü söylüyorlar canim ben bu ay yedim bol bol valla bide kuruyemiş. Insallah ise yarar.

Sende deneyebilirsin.
Klomen benim dengemi alt üst ediyor.

Kızlar hayıt tohumu da yumurta büyütüyor duydunuz mu hiç?ben bu ay 10 gün kadar kullanmıştım.birde yakı yapıştırıyorsun oda beli sıcak tutuyor yumurtalar sıcağı sevdiği için iyi oluyormuş,belde de bir boşluk oluyormuş yakı o boşluğu kapatıyormuş.eşime bir abisi söylemiş yakı yapıştırın diye.ben bu ay ikisini de yaptım Rabbim nasip etti .belki bunlar da vesile oldu bilemiyorum

Incirin yumurta büyüttüğünü söylüyorlar canim ben bu ay yedim bol bol valla bide kuruyemiş. Insallah ise yarar.

Sende deneyebilirsin.
Klomen benim dengemi alt üst ediyor.

haklısın canım
incire ben de dadandım tam zamanı şimdi
inşallah işe yarar
pzt tekrar bir kontrole gitsemmi diyorum ama eger hala yumurta yok derse kötü olacağım
akışına bırakıp bat bekleyeyim diyorum nasılsa diğer ayki tedavi belli

haklısın canım
inşallah işe yarar
pzt tekrar bir kontrole gitsemmi diyorum ama eger hala yumurta yok derse kötü olacağım
Git bebisim gözük icin rahat olsun

haklısın canım
inşallah işe yarar
Gelecek ay bide ona başlarım canim herseyi deniyoruz zaten klomenden daha iyidir en azindan doğal

Back
X