- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.521
Gözün aydin canim nihayet melegini gorebilecen kalp sesini duyabilecen cok şükürKan tahlilimi aldım Çarşamba 2259 du kendim acilde yaptirmistim artısı görmek için Bugun 6600 çok şükür artış da 4+6 ya göre değer de iyi dedi haftaya cuma gel bebeği görürüz ve kalp atışları da büyük ihtimalle goruruz dedi :) seni ne zaman çağırdı canim :)
Çok şükür canim tek taraflı agri olunca korktum dış gebelikten şükür ki göründü kesecik darısı bebiş bekleyen herkesin basına insallah Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın dua ediyorum hep sizin için canimGözün aydin canim nihayet melegini gorebilecen kalp sesini duyabilecen cok şükür
adetime 1 gün varken idrarda yaptım çıkmadı 2 gün gecikince yaptım yine çıkmadı.Evde test yaptınız mı ? 6 gün geciktiyse cıkması lazım artık nasıl sabrettiniz maşallah :)
hamilelik belirtilerin nelerdiKan tahlilimi aldım Çarşamba 2259 du kendim acilde yaptirmistim artısı görmek için Bugun 6600 çok şükür artış da 4+6 ya göre değer de iyi dedi haftaya cuma gel bebeği görürüz ve kalp atışları da büyük ihtimalle goruruz dedi :) seni ne zaman çağırdı canim :)
adetime 1 gün varken idrarda yaptım çıkmadı 2 gün gecikince yaptım yine çıkmadı.
bidaha yapmadım.
İnşallah hepimiz hayırlı vakitte kalırız canimçok sevindim hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah
Amin canım inşallahÇok sevindim canım bir an önce kavuşursun inşallab bebişine
Amin canım Allah razı olsunCok gecmis olsun canim. Tüplerinin alinmadigina sevindim . Rabbim insallah en kısa zamanda hayirli saglikli bir evlat verir
hayırlı olsunKan tahlilimi aldım Çarşamba 2259 du kendim acilde yaptirmistim artısı görmek için Bugun 6600 çok şükür artış da 4+6 ya göre değer de iyi dedi haftaya cuma gel bebeği görürüz ve kalp atışları da büyük ihtimalle goruruz dedi :) seni ne zaman çağırdı canim :)
Normalde gecikmeniz olur mu ? Yumurta takibi yapıyor musunuz ovü testi falan ne zaman yumurtladınız belki geç döllenmedir.
Yani yumurtan çatladıktan 9 gün sonra kan verdin değilmi canım ? Birde kaç çıktı hatırlıyormusun ? Ve kaç gün vardı adetine çok soru sordum canım kusura bakma ama çaresizlikten İnan . Bende yumurtam çatladıktan 8 gün sonra kan verdim dün 0.6 çıktı demekki erken davranmışımCanım ben 9.gun kan verdim çıkmadı 11.gun yine verdim 48 olarak hamile olduğumu öğrendim ben de ovulasyon testi yapmıştım onun icin iyi takip ettim
Yumurtlamadan sonra kesilen akıntım devam etti normalde inmesi gereken göğüslerim yumurtlamadan sonra şişmeye devam etti Ağrı oluştu normalde küçüktür benimki hatta birgun yüzüstü yatıyordum gece bi uyandım göğsüm öyle agriyor ki sanki biri vurmuş düz yatmak zorunda kaldım onun dışında eğilip kalkarken bel agrisini hissettim hep, yüzümde sadece adet döneminde bir iki sivilce çıkardı yumurtlamadan 3 gün sonra falan çıktı ama içi su dolu minik minik sivilcelerdi bir de sol göğsümde belirgin bir damar vardır normalde sagda yoktu o belirdi 5-6 gün sonrasında bir de sol kasık agrim yumurtlama gününden sonra hiç geçmedi hala var hatta, en erken gebelik belirtilerim bunlardı canim suan kasik ve karin agrisi en çok ani hareketlerde ani bıçak batmaları gibi agrilarim göğüslerim de buyumeye devam onun dışında mide bulantısı kusma çok şükür yok insallah hiç olmazhamilelik belirtilerin nelerdi
Yumurtlamadan sonra kesilen akıntım devam etti normalde inmesi gereken göğüslerim yumurtlamadan sonra şişmeye devam etti Ağrı oluştu normalde küçüktür benimki hatta birgun yüzüstü yatıyordum gece bi uyandım göğsüm öyle agriyor ki sanki biri vurmuş düz yatmak zorunda kaldım onun dışında eğilip kalkarken bel agrisini hissettim hep, yüzümde sadece adet döneminde bir iki sivilce çıkardı yumurtlamadan 3 gün sonra falan çıktı ama içi su dolu minik minik sivilcelerdi bir de sol göğsümde belirgin bir damar vardır normalde sagda yoktu o belirdi 5-6 gün sonrasında bir de sol kasık agrim yumurtlama gününden sonra hiç geçmedi hala var hatta, en erken gebelik belirtilerim bunlardı canim suan kasik ve karin agrisi en çok ani hareketlerde ani bıçak batmaları gibi agrilarim göğüslerim de buyumeye devam onun dışında mide bulantısı kusma çok şükür yok insallah hiç olmaz
Canim acilde vermiştim aynen catladigi günden 9 gün sonra söyle söyleyim son adet tarihim 17 hazirandı 12 gün sonra yumurtam catladi yanı 28 haziranda, 7 temmuzda kan testi verdim 2 sen küçük değerleri olcemiyormus o hastaneninkisi ondan <2.00 çıkmıştı 9 temmuzda silik çift çizgi gördüm idrar testinde hemen kostum hastaneye bu sefer 48 çıktı, evet erken davranmışsın birkaç gün daha bekle öyle ver birdaha kan insallah bebişin seninledir canimYani yumurtan çatladıktan 9 gün sonra kan verdin değilmi canım ? Birde kaç çıktı hatırlıyormusun ? Ve kaç gün vardı adetine çok soru sordum canım kusura bakma ama çaresizlikten İnan . Bende yumurtam çatladıktan 8 gün sonra kan verdim dün 0.6 çıktı demekki erken davranmışım
Belirtilere de çok bakmamak gerek kimisinde hiç belirti olmazmış kimisi daha 3 haftalıkken mide bulantıları yasıyor bence en önemlisi hayal etmek gerçekten burda öyle okumuştum iliskiden sonra spermin rahimde ilerleyip yumurtayı dolledigini hayal edin insanlar hayal gücüyle ateş üstünde yürüyor demiş buradan birinin doktoru o aklımda kalmıştı, iliskiden sonra döllenme videoları açtım hep suan içimde böyle oluyor diye hayal ettim sonra gün saydım 3 gün sonra rahme doğru gidiyor 7 günün sonunda bugun bebisim yerleşiyor hep moralimi yüksek tutmaya çalıştım tabiki stresli bir süreç yenidoğan resimleri videoları açtım durdum bence o anki rahatlamanın ve hayal etmenin de etkisi olmustur mantıklı gelmişti bana çünkü hayal etme meselesi :)sağol canım,
benim belirti sadece şuan adet olacakmış hissi ve kasık ağrısı ve sanki bıçak saplanıyo gibi ara arabatmalar var
canım cok sevindim ne güzel artmıs :)) bana 4+3 dedi haftaya cuma cagırdı bebişi görürüz, öbür haftada kalp atısını dinleriz dedi :))Kan tahlilimi aldım Çarşamba 2259 du kendim acilde yaptirmistim artısı görmek için Bugun 6600 çok şükür artış da 4+6 ya göre değer de iyi dedi haftaya cuma gel bebeği görürüz ve kalp atışları da büyük ihtimalle goruruz dedi :) seni ne zaman çağırdı canim :)
Canim erken yumurtlamış olmayasınselam hatunlar
bugün dr a gittim 11. gün
yumurta yok göremedi
moralim bozuldu
adetlerin düzenli 15-16. günlerde yumurtlarsın dedi eger adet olursam klomene devam dedi doz arttırarak
Canim erken yumurtlamış olmayasın
3 gün fark var ya aramızda başta 10 gün sonra dedi sonra sen cuma gel de belki duyarız kalp atışını da dedi :) insallah bebisler de görünür kalp atışları da duyulur biri bitince digerinin stresi başlıyor gerçekten :)canım cok sevindim ne güzel artmıs :)) bana 4+3 dedi haftaya cuma cagırdı bebişi görürüz, öbür haftada kalp atısını dinleriz dedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?