- 6 Haziran 2018
- 571
- 663
- 23
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.181
Yaptm cnm gecen aylarda hep yapiyordm inatla cikmiyordu o ikinci cizgi silik bile yoktu bugun ikinciyi gordm bkalm yrn kan vericem smdi varsa bir aylikmi oluyor yoksa 15gnlukmuYatalım galeriden resmi kırp küçült sonra buraya gir dosya yükleye baş ve yükle bakalim
Senin baya baya belli canım ben burdayım hayırlı olsunYaptm cnm gecen aylarda hep yapiyordm inatla cikmiyordu o ikinci cizgi silik bile yoktu bugun ikinciyi gordm bkalm yrn kan vericem smdi varsa bir aylikmi oluyor yoksa 15gnlukmu
Maşallah tam çıkmış gözün aydın günün geçtimi peki tatlim tahminen hemen hemen vardır 4 haftalık kuzumYaptm cnm gecen aylarda hep yapiyordm inatla cikmiyordu o ikinci cizgi silik bile yoktu bugun ikinciyi gordm bkalm yrn kan vericem smdi varsa bir aylikmi oluyor yoksa 15gnlukmu
Cok tsk ederim allahım olmayana da nasip etsinSenin baya baya belli canım ben burdayım hayırlı olsun
Tam gnumu hesaplayamadm degisiyor gecen ay 17snde geldi ondan once 20 fln bi tutmuyor tam gunsayisini nasil ogrenrz kiMaşallah tam çıkmış gözün aydın günün geçtimi peki tatlim tahminen hemen hemen vardır 4 haftalık kuzum
Mesela benim her ay 6 gün önce geliyor yani 24 günde bir adet oluyorum seninde 31 gün oluyo tatlimTam gnumu hesaplayamadm degisiyor gecen ay 17snde geldi ondan once 20 fln bi tutmuyor tam gunsayisini nasil ogrenrz ki
Âmin Âmin bizde o yüzden buradayızallah bizede nasip etsin insallahCok tsk ederim allahım olmayana da nasip etsin
Bara kac gün var canımYaptm cnm gecen aylarda hep yapiyordm inatla cikmiyordu o ikinci cizgi silik bile yoktu bugun ikinciyi gordm bkalm yrn kan vericem smdi varsa bir aylikmi oluyor yoksa 15gnlukmu
Bu ara bsey iste cnmBara kac gün var canım
katiliyorum sana.ben evlendigimden beri yasiyorum bu sorunuDil kültür farkliligi olunca biraz zor oluyor iletisim.
Vallahi yatiyom cunki tansiyonum cok dusuyor ve agrim var.gözum dünyayi görmuyor.oda sorup duruyo hamilemisin diye.şupeli dedim.esimde diyor yat dinlen.arkamdan konuscak nasilsa öylede böylede amaaaanBoyle dedigine gore ya kayinvaliden hayatta degil yada kendisi uruguanali..
Senin kayinvaliden yokmuydu yaninda kak kizzzz kayinvalidenin yaninda yatilir mi hicc gelinnnn gelinn
Hayirli oolsun canim baya belirgin.son adet tarihinden hesapliyorsunYaptm cnm gecen aylarda hep yapiyordm inatla cikmiyordu o ikinci cizgi silik bile yoktu bugun ikinciyi gordm bkalm yrn kan vericem smdi varsa bir aylikmi oluyor yoksa 15gnlukmu
Canım ya benim 2 gündür sağ yumurtaligima ağrı giriyor acaba yerleşme mi oluyordur ama halen göğüs ağrısı yok
Ovulosyonun 13.gun canım yarın sabah test yapacam bakalım çıkar mi acabacanım bata kaç kaldıgına bağlı
sana çok kez sormuşumdur batını ama unutuyorum hep :)
Hayirli olsun canim benim bildigim doktorlar ilk adet gününden saymaya basliyorlarYaptm cnm gecen aylarda hep yapiyordm inatla cikmiyordu o ikinci cizgi silik bile yoktu bugun ikinciyi gordm bkalm yrn kan vericem smdi varsa bir aylikmi oluyor yoksa 15gnlukmu
Sakin ol canim yaninda degil sonucta surekli bir hafta cabuk gecer sinirlenince içinden sayYemin ederim kafayı yiycem kızlar ya doktor oğlum için gece sıvı alımını azalır dedi gece altni islatmamasi için bende uyguluyorum analı ogullu delirttiler beni ya
Bu ay kimsenin belirtisi yok galiba toplu halde hamile kalacaz:):)bata 5 gün var, bugün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Yinede gebelik olabilir değil mi? adet gününü beklemek çok zor. şu an hiçbir belirtim yok umudu kesmeli miyim bu aydan bilmiyorum
inşallahBu ay kimsenin belirtisi yok galiba toplu halde hamile kalacaz:):)
Sayıyorum ah ahhhhSakin ol canim yaninda degil sonucta surekli bir hafta cabuk gecer sinirlenince içinden say
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?