Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yatalım galeriden resmi kırp küçült sonra buraya gir dosya yükleye baş ve yükle bakalim
Yaptm cnm gecen aylarda hep yapiyordm inatla cikmiyordu o ikinci cizgi silik bile yoktu bugun ikinciyi gordm bkalm yrn kan vericem smdi varsa bir aylikmi oluyor yoksa 15gnlukmu

Eklentiler

• Screenshot_20180717-194423.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 37
Yaptm cnm gecen aylarda hep yapiyordm inatla cikmiyordu o ikinci cizgi silik bile yoktu bugun ikinciyi gordm bkalm yrn kan vericem smdi varsa bir aylikmi oluyor yoksa 15gnlukmu
Maşallah tam çıkmış gözün aydın günün geçtimi peki tatlim tahminen hemen hemen vardır 4 haftalık kuzum

Ay
Dil kültür farkliligi olunca biraz zor oluyor iletisim.
katiliyorum sana.ben evlendigimden beri yasiyorum bu sorunu
Boyle dedigine gore ya kayinvaliden hayatta degil yada kendisi uruguanali..

Senin kayinvaliden yokmuydu yaninda kak kizzzz kayinvalidenin yaninda yatilir mi hicc gelinnnn gelinn
Vallahi yatiyom cunki tansiyonum cok dusuyor ve agrim var.gözum dünyayi görmuyor.oda sorup duruyo hamilemisin diye.şupeli dedim.esimde diyor yat dinlen.arkamdan konuscak nasilsa öylede böylede amaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…