- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #4.201
Ayyy inşallah allah mi söyletti neinşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşallah allah mi söyletti neinşallah![]()
Rabnim yardimcin olsun sana sabir versin insallahSayıyorum ah ahhhh
Amin kuzum amin yarın sabah test yapicam dua et nolur silikde olsa çıksın tekrardanRabnim yardimcin olsun sana sabir versin insallah
Tatliskom silik çizgiyi gördüm bugün insallah yarin daha net bir cizgi görürüz sende tatliskomDünki testim böyle cikmisti kusumEki Görüntüle 2170013
Inşallah balim insalalhTatliskom silik çizgiyi gördüm bugün insallah yarin daha net bir cizgi görürüz sende tatliskom
Ovulosyonun 13.gun canım yarın sabah test yapacam bakalım çıkar mi acaba
Cnm bekle ummadıgn zamanda geliyor bebisler zatn pek belirti olmuyor bnde adetim bu ara test yaptm pozitf ama belirtm yokbata 5 gün var, bugün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Yinede gebelik olabilir değil mi? adet gününü beklemek çok zor. şu an hiçbir belirtim yok umudu kesmeli miyim bu aydan bilmiyorum![]()
Valla şimdilik dönüş bileti almadım keyfime göre.Baktım adam kızdırırsa dönmem gariNe kadar kalicaksin canim
Kaynanan evi karistirmasin kilidi degistir gelirken![]()
Kız benimki bişi demez kaç kere dedi gel bilet alaım diyede bneim uyuzluğum inadım tuttu.Bu ne hiz kiz hemen gidip bilet aldin bide toplaniyon.
Ben annemlere gitmek icin bir hafta oncesinden kocisle konusmam gerekiyor. Pat die gidiyorum desem hos karsilamaz
Sağol kuzumm özlicem sizi.Dikkat edin kendinize.
Bak gör sabaha daha da net çıkacak.O çizgi buraya gelecek kardeşşşAh ah ne güzel kaynana n var kiz birazda bana ver hele rahatliyim haha ay test almış eşim yarın sabah yapicam he
Yecan bastı simdi
Valla ne şanslısın keşke benimkide öyle olsa.Senin kaynana milyonda bir görünenlerden canımmmBenimkide oyle ama ben sikayet ediyorum hep nie hic gelmiyon bize die
Sabret canım sayılı gün geçecek buda inşallah.Yemin ederim kafayı yiycem kızlar ya doktor oğlum için gece sıvı alımını azalır dedi gece altni islatmamasi için bende uyguluyorum analı ogullu delirttiler beni ya
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin canım.Yaptm cnm gecen aylarda hep yapiyordm inatla cikmiyordu o ikinci cizgi silik bile yoktu bugun ikinciyi gordm bkalm yrn kan vericem smdi varsa bir aylikmi oluyor yoksa 15gnlukmu
Saol cnm tskederim :))Valla şimdilik dönüş bileti almadım keyfime göre.Baktım adam kızdırırsa dönmem gari
Kız benimki bişi demez kaç kere dedi gel bilet alaım diyede bneim uyuzluğum inadım tuttu.
Sağol kuzumm özlicem sizi.Dikkat edin kendinize.
Bak gör sabaha daha da net çıkacak.O çizgi buraya gelecek kardeşşş
Valla ne şanslısın keşke benimkide öyle olsa.Senin kaynana milyonda bir görünenlerden canımmm
Sabret canım sayılı gün geçecek buda inşallah.
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin canım.
Ay hadi İnşallah hayırlısıylaBe
N varim canim.gece bile hic kalkmazken 2 kez wc ye kalkiyorum.ins.sendekide hamilelik velirtisidir
Tatlım tatlimmm hayırlı yolculuklar kazasız belasız gel butaraflara canisiAnneyimbenanne35
4body1soul
oslem83 H Hivahivron
Sevsev12 Kızlar yarın yolda olacağım
foruma giremem büyük ihtimal.Hepinizi çokkk öpüyorum.
Artık orda ara ara girer bakarım unutmayın beniii.
Bebesi olanlar dinlenin kendinizi yormayın.ev işi beklesin
Bebesini bekleyenler ümidinizi kaybetmeyin.bende dahil.
Yaw birazda az yazın kardeşim gözlerim çatladı okuyana kadar
Hepinizi kucakladım hadi kalın sağlıcakla şimdilik.Allaha emanetsiniz.![]()
Yaptim kuzumAnneyimbenanne35 yaptın mıı ?
ee ne çıktı canımYaptim kuzum