Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bugün bende test yaptım benimde yine her zamanki gibi negatif çıktı. Bat 20 temmuz, bu saatten sonra pozitife döneceğinden zerre umudum yok..

bata 5 gün var, bugün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Yinede gebelik olabilir değil mi? adet gününü beklemek çok zor. şu an hiçbir belirtim yok umudu kesmeli miyim bu aydan bilmiyorum
Cnm bekle ummadıgn zamanda geliyor bebisler zatn pek belirti olmuyor bnde adetim bu ara test yaptm pozitf ama belirtm yok

Ne kadar kalicaksin canim
Kaynanan evi karistirmasin kilidi degistir gelirken
Valla şimdilik dönüş bileti almadım keyfime göre.Baktım adam kızdırırsa dönmem gari

Bu ne hiz kiz hemen gidip bilet aldin bide toplaniyon.
Ben annemlere gitmek icin bir hafta oncesinden kocisle konusmam gerekiyor. Pat die gidiyorum desem hos karsilamaz
Kız benimki bişi demez kaç kere dedi gel bilet alaım diyede bneim uyuzluğum inadım tuttu.

M MiyavKedi sende bendensin bende yeterki gitmek istiyeyim 1 telefona bakar ben gitmek istiyorum derim hemen biletler alınır: )şimdiden iyi tatiller bende denizi özledim ya hamileysem diye uçağa binmek istemiyorum
Sağol kuzumm özlicem sizi.Dikkat edin kendinize.

Ah ah ne güzel kaynana n var kiz birazda bana ver hele rahatliyim haha ay test almış eşim yarın sabah yapicam he
Yecan bastı simdi
Bak gör sabaha daha da net çıkacak.O çizgi buraya gelecek kardeşşş

Benimkide oyle ama ben sikayet ediyorum hep nie hic gelmiyon bize die
Valla ne şanslısın keşke benimkide öyle olsa.Senin kaynana milyonda bir görünenlerden canımmm

Yemin ederim kafayı yiycem kızlar ya doktor oğlum için gece sıvı alımını azalır dedi gece altni islatmamasi için bende uyguluyorum analı ogullu delirttiler beni ya
Sabret canım sayılı gün geçecek buda inşallah.

Yaptm cnm gecen aylarda hep yapiyordm inatla cikmiyordu o ikinci cizgi silik bile yoktu bugun ikinciyi gordm bkalm yrn kan vericem smdi varsa bir aylikmi oluyor yoksa 15gnlukmu
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin canım.

Saol cnm tskederim :))

Anneyimbenanne35 4body1soul oslem83 H Hivahivron Sevsev12 Kızlar yarın yolda olacağım
foruma giremem büyük ihtimal.Hepinizi çokkk öpüyorum.
Artık orda ara ara girer bakarım unutmayın beniii.
Bebesi olanlar dinlenin kendinizi yormayın.ev işi beklesin
Bebesini bekleyenler ümidinizi kaybetmeyin. bende dahil.
Yaw birazda az yazın kardeşim gözlerim çatladı okuyana kadar
Hepinizi kucakladım hadi kalın sağlıcakla şimdilik.Allaha emanetsiniz.

Tatlım tatlimmm hayırlı yolculuklar kazasız belasız gel butaraflara canisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…