- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.141
Bekle bakalım gelmediği sürece umut vardır canmYok tatlım bende göremedim adeti beklicez artık.
Bu ne hiz kiz hemen gidip bilet aldin bide toplaniyon.Kızlar yarın yola çıkıcam biraz valiz toparlayayım bari.Hiç iş yapmadım daha.Akşama konuşuruz.
benim de reglime 4 gün kala hcg 7 çıktı 1 gün kala 5.37 ye düştü normal bat tarihimden 1 gün sonra da regl oldum canım kimyasal gebelik diyorlar inşallah sen adet olmazsın değerin yükselir benim bu ay böyle oldu ama bazı forumlarda okudum kimyasal gebelikten sonra tekrar hamile kalma şansı artıyomuş bakalım inşallah bu ay olur :)kızlar merhaba.ben ocak ayında çikolata kisti ameliyatı oldum. sol tüpüm tıkalıymış ve yapışıkmış açılmamış. sağ tüpüm tıkalıymış ama açıldı. doktorum tekrar tıkanabilir demişti. tekrar rahim filmi çekmeden 3 ay klomen kullanalım dedi. bu ay 2. kez kullanmıştım klomen. daha sonra otrivelle vuruldu. 3 yumurtam büyümüştü en büyüğü 37mm idi. çok umutlanmıştım. bata 6 gün kala erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. önce çok sevindim ama sonra otrivelle vurulduktan sonra testi etkiledği geldi aklıma hemen özel bir hastaneye gidip kan testi verdim. beta hcg 9.93 çıktı. doktorum çok arada bir değer 2 gün sonra tekrarla testi dedi. tekrar kan verdi bu sefer 3.26 çıktı..son tahlilim 3 gün önce yapıldı. bu değerin yükselme ihtimali yoktur değil mi, yarın adet günüm..
Ahh bu kayinvalideler benimkide gece geldi.bende cok kötüyüm kafam kalkmiuo midem kötu birdebtansiyon düsuklugu eklendi basim cok donuyo hareket edemiyorum.kizim zaten yetiyo bana.birde kv geldi.sabahtan ögure ogure yaptim yemek.şekeri var sürekli acikir.is güc yapamiyorum valla ben bugun daha kotuyum.kesin kizlarina dicek hic iş yapmiyo yatiyo hep.kizi sabah aradi dus esimin izin günuydu ama calisti.neymis dun hic aramamisiz onlarsiz gezmeyemi gitmisiz gunahimi almislar kaynanayla.ya ben her iznimi sizlemi gecircem kendileri gezerken haber vermezler.benim esimin izin gununu takip ederler.sinirden mahvoldum sabahtan beri.Kız o zaten sıkıyor bebeğim ya dün gece oğluma karpuz 2 tek dilim verdim dedim çok yeme malum cisininyapip uyusana kaçırıyor bende yava s yava s geceye yakın sıvı beslenimini azaltiuorim doktor demişti saat 8 den sonra çok sıvı verme tam yatağa girdiler si istedi oğlum bende hayır annem sabah istediğin kadar iç biliuorm bilerek istiyor kv hemen sen nasıl anasin çocuk susamış anlatiyom anne bu yuzdenvermiyorundiye ama kadın anlamıyor ay bide bizim evde normal tuvalet var ben asla giirmiyom cocujlarimda hep klozette girer eşim bide kv geldiginde girer bugün biraz kirli kalmış aman efendim ne buranın hali kiz 3 çocukla ev toparlanmiyoki yok dağınık her yer hiç anlayış yok ya 3 çocuk nereyi toplasam donuyom orası dağılıyor canm sıkıldı bide buaralar bişey var esimin üzerinde herkessin sinirini bana döküyor ya yavrum
Ah tatlım ah çok iyi anlıyorum seni kader arkadssjmmmmAhh bu kayinvalideler benimkide gece geldi.bende cok kötüyüm kafam kalkmiuo midem kötu birdebtansiyon düsuklugu eklendi basim cok donuyo hareket edemiyorum.kizim zaten yetiyo bana.birde kv geldi.sabahtan ögure ogure yaptim yemek.şekeri var sürekli acikir.is güc yapamiyorum valla ben bugun daha kotuyum.kesin kizlarina dicek hic iş yapmiyo yatiyo hep.kizi sabah aradi dus esimin izin günuydu ama calisti.neymis dun hic aramamisiz onlarsiz gezmeyemi gitmisiz gunahimi almislar kaynanayla.ya ben her iznimi sizlemi gecircem kendileri gezerken haber vermezler.benim esimin izin gununu takip ederler.sinirden mahvoldum sabahtan beri.
ayy inşallah canım ya, aynı şeyleri yaşamışız inşallah önümüzdeki ay ikimizde hayırlı haberler veririz.. benim tüplerimin ikisi de tıkalıydı.biri açıldı ameliyatta diğer de açılmış ama darmış tekrar tıkanabilirmiş. benim korkum tekrar tıkanmış olmasıydı. ama eğer kimsayal gebelik olduysa demekki tüp açık :)benim de reglime 4 gün kala hcg 7 çıktı 1 gün kala 5.37 ye düştü normal bat tarihimden 1 gün sonra da regl oldum canım kimyasal gebelik diyorlar inşallah sen adet olmazsın değerin yükselir benim bu ay böyle oldu ama bazı forumlarda okudum kimyasal gebelikten sonra tekrar hamile kalma şansı artıyomuş bakalım inşallah bu ay olur :)
Bunu bir derdim var bolumunde soylesen kocandan bosatirlar seniBu ne hiz kiz hemen gidip bilet aldin bide toplaniyon.
Ben annemlere gitmek icin bir hafta oncesinden kocisle konusmam gerekiyor. Pat die gidiyorum desem hos karsilamaz
M MiyavKedi sende bendensin bende yeterki gitmek istiyeyim 1 telefona bakar ben gitmek istiyorum derim hemen biletler alınır: )şimdiden iyi tatiller bende denizi özledim ya hamileysem diye uçağa binmek istemiyorumBu ne hiz kiz hemen gidip bilet aldin bide toplaniyon.
Ben annemlere gitmek icin bir hafta oncesinden kocisle konusmam gerekiyor. Pat die gidiyorum desem hos karsilamaz
Yok anam yok bizim herseyi tartisip konusmamiz gerekiyor en son benim dedigim oluyorda ama iste hemen evet demiyor direniyor
Kayinvalide konsuunda cok sansliyim valla bir senem oldu kayinvalidem bir elin parmaklari kadar da gelmemis bana bide gelip gitmesi de bir oluyor.Ah tatlım ah çok iyi anlıyorum seni kader arkadssjmmmm
Ah ah ne güzel kaynana n var kiz birazda bana ver hele rahatliyim haha ay test almış eşim yarın sabah yapicam heKayinvalide konsuunda cok sansliyim valla bir senem oldu kayinvalidem bir elin parmaklari kadar da gelmemis bana bide gelip gitmesi de bir oluyor.
Calisiyoruz die rahatsiz etmek istemiyor canim kaynanam
Her insanın kişiliği bir olmuyor canım bizim huylarımıZ birbirimizin aynısı verdiğimiz karara bu onu istiyorsa vardır bi bildiği diye düşünüyoruz bir tanede mesleğimiz olsa ne guzel olacakYok anam yok bizim herseyi tartisip konusmamiz gerekiyor en son benim dedigim oluyorda ama iste hemen evet demiyor direniyor
Ben hicbirzaman kaynana gelin ilişkisi yasayamiyoruz:)Kayinvalide konsuunda cok sansliyim valla bir senem oldu kayinvalidem bir elin parmaklari kadar da gelmemis bana bide gelip gitmesi de bir oluyor.
Calisiyoruz die rahatsiz etmek istemiyor canim kaynanam
Canım bende tam 4 gün geç yumurtladimArkadaşlar 3-4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum.
Bu ay: sat 27 haziran - bat ise siklusumdan dolayı 27 temmuz.
Ancak bazı aylar Reglim 1-2 gün ileri atabiliyor.
Bu sebeple eczaneden ovulasyon testi alayım bi bakayım ne durumdayım dedim.
2 günde 3 test yaptım ve T çizgisi git gide koyu çıktı. Normalde ovulasyon günüm geçti sanıyordum. Geçse ikinci çizgi hiç çıkmazdı sanırım.
Acaba geç mi yumurtluyorum?
Bu durumda olanlar var mı?
Hamile kalmak için testte nasıl bir görüntü oluşmasını beklemeliyim?
Yani ovulasyon testinde bi hata yoktur değil mi daha yumurtlamamışım yani? Canım İnan çok tecrübesizimCanım bende tam 4 gün geç yumurtladim
Yok canım eğer yumurtlama gerçekleşseydi çift çizgi çıkmazdı çalışmalara devam etYani ovulasyon testinde bi hata yoktur değil mi daha yumurtlamamışım yani? Canım İnan çok tecrübesizim
Benim t çizgisi ç çizgisisin sen daha koyuyduYok canım eğer yumurtlama gerçekleşseydi çift çizgi çıkmazdı çalışmalara devam et
Bu saatten sonra kaynanani degistiremeyiz artk tatlim.RabbimAh ah ne güzel kaynana n var kiz birazda bana ver hele rahatliyim haha ay test almış eşim yarın sabah yapicam he
Yecan bastı simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?