- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Sen bilirsin isini bu konularda senin eline su dokmek ne mumkun
Ben günüm geçmeden test yapmicam sanırım, bu ay ovü testinde koyu çizgiyi yakalayamadığım için yumurtlamadığımı düşünmeye başladım. Umudum azaldı. Kanda bata 7-5 gün kala çıkıyor diyorlar.bata 12 gün kaldı... zaman yaklaştıkca daha çok heyecan artıyor arkadaşlar.. testleri ne zaman yapmaya başlayacaksınız? acaba kanda en erken ne zaman çkar bilen var mı?
Kiz daha cok var bata simdiden gunleri saymaya baslama yoksa zaman gecmezbata 12 gün kaldı... zaman yaklaştıkca daha çok heyecan artıyor arkadaşlar.. testleri ne zaman yapmaya başlayacaksınız? acaba kanda en erken ne zaman çkar bilen var mı?
Ben günüm geçmeden test yapmicam sanırım, bu ay ovü testinde koyu çizgiyi yakalayamadığım için yumurtlamadığımı düşünmeye başladım. Umudum azaldı. Kanda bata 7-5 gün kala çıkıyor diyorlar.
Kiz daha cok var bata simdiden gunleri saymaya baslama yoksa zaman gecmez
Insallah olmustur canim . Sende benim esim gibi oldun dun diyor git test mest yap olmus mu olmamis mi dieya napayım ovü gününü de saptadım ya, oldu mu diye sabırsızlanıyorum.
Insallah olmustur canim . Sende benim esim gibi oldun dun diyor git test mest yap olmus mu olmamis mi die
Cabuk gecer insallahinşallah canım bekleyeceğiz bata 11 gün kaldıbakalımm
H g kuzum insallah için tertemiz olur ve en yakın zamanda gelir bebisintatlimGeldım bıle cnm ıns burası hepımıze ıyı gelır nasılsn bn metıler dıye ılac kullandm rahım kasılmasını saglayıp kurtajdan parca kaldıysa atılmasını saglıyomus hafıf pembelık ve ağrı oluyo sen neler yapıyosun
H g canm ekliyorum insallah son batimiz olur kuzumBat 7 temmuzrabbim isteyen herkese verir insallah
Evet canm gebelik öncesi hormonlarda sorun varmi diye yapılıyor bende yatırmıştım hiç sorun cikmadi ve ben adetlerin duzensiz saniyodum megersrm duzenliymis sadece nisanda adet olmamistim oda o ay taşınma baya stresli geçti ve ilaç kullanmıştım ondan olmadim ama adetlerimde duzenliymis megerseKizlar bu hormon testim anlayan varsa yorumlayabilir mi acaba
Canisi sen hamilemisinKizlar bu hormon testim anlayan varsa yorumlayabilir mi acaba
Hosbuldum tatlimm . Ayy insallah son bat olur artkH g canm ekliyorum insallah son batimiz olur kuzum
Insallah rabbim saglikli hayirli bir melek nasip ederKızlar hesaplamalarına göre benim bat tarihi 4 9 temmuz canlar insallah gelmez
Aminin insallah canm benm son 10 gün kaldıHosbuldum tatlimm . Ayy insallah son bat olur artk
Degilim gun gun noluyomus diye ekledim gebelik takvimi.adet olunca başa donuyom tekrar ekliyomCanisi sen hamilemisin
Valla kuzum pek anlamiyom değerlerden yaDegilim gun gun noluyomus diye ekledim gebelik takvimi.adet olunca başa donuyom tekrar ekliyom
Peki degerlerim iyi mi doktora yarin gidicem de merak icindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?