Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın ama ilişki sonrası meni geri gelmesi döllenmeyi engeller mi ayakları havada tutmami ve yastık koymamı söylediler yarın saat sonra kalktığımda geri geldiğini hissettim
Canm ister istemez geri gelir zaten ama giden gitmistir sen bittikten sonra şık kendini kapat ayaklarını karnına çek iyice ben öyle yapiyorum 2 saat hiç kalkmiyorum dönmüyorum bile

Kızlar bu akıntı takibini nasıl yapıyorsunuz. Çamaşırdanmı görüyorsunuz ya da tuvalette mi? Bende ara ara değişik akıntılar oluyo hangisi yumurtlama hangisi değil anlayamıyorum artık

canım wc ye gidince peçeteyle silince geliyor iç çamaşırıma da bulaşıyor tabi gün içinde.. sünen ve şeffaf bir yapıya sahip olumca yumurtlama dönemine girmeye başlamışsın demektir.. ben öyle anlıyorum yani.. mesela bugün başladı benim bu akıntım.. bundan 2 gün öncesini ve bı günden sonra günaşırı denemeye devam edeceğiz inşAllah

Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın ama ilişki sonrası meni geri gelmesi döllenmeyi engeller mi ayakları havada tutmami ve yastık koymamı söylediler yarın saat sonra kalktığımda geri geldiğini hissettim

canım giden gitmiştir inşAllah.. benim ipk gebeliğimde gece değerlendirdiğimizde sabah ve öğlen yani gün içinde bile geliyordu..

Ben 35 günde bir adet oluyorum genelde bugün 12.gun adetin ovulasyon testinde kırmızı çıktı 2 çizgi aynı renk olmasada acaba erken dollenmemi oluyordur
Canm 35 günde 1 adet oluyorsan daha erken yumurtlamaya o çift çizgi yumurtlama yaklasmistir onun isaretidir

senin bat zaman canım? 35 güne bir olıyorsan 12.gün erken ama reglin bitişinden sonraki 12.gündem bahsediyorsan normal
Adet başlangıcından itibaren 12.gun bende şaşırdım ilk kez denedim bugün kırmızı çizgi çıkınca şaşırdım acaba erken mi yumurtlayacam her ay 21.gun yumurtluyorum sanıyordum olmuyordu bakalım bu ay ne olacak

B
Benii de ekler misiniz
bat 8 temmuz..

hadi hayırlısı inşAllah canım.. sen değerlendir bu günleri pik oluştuysa demek çatlayacak yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…