- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Canm ister istemez geri gelir zaten ama giden gitmistir sen bittikten sonra şık kendini kapat ayaklarını karnına çek iyice ben öyle yapiyorum 2 saat hiç kalkmiyorum dönmüyorum bileMerhaba arkadaşlar kusura bakmayın ama ilişki sonrası meni geri gelmesi döllenmeyi engeller mi ayakları havada tutmami ve yastık koymamı söylediler yarın saat sonra kalktığımda geri geldiğini hissettim
H g kuzum insallah bat günü gelmez ve bebiş gelir nerde yasiyosun canm yaş kaç varmi cocukmerhaba kızlar bende geldim temmuz 5 batım
Kızlar bu akıntı takibini nasıl yapıyorsunuz. Çamaşırdanmı görüyorsunuz ya da tuvalette mi? Bende ara ara değişik akıntılar oluyo hangisi yumurtlama hangisi değil anlayamıyorum artık
Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın ama ilişki sonrası meni geri gelmesi döllenmeyi engeller mi ayakları havada tutmami ve yastık koymamı söylediler yarın saat sonra kalktığımda geri geldiğini hissettim
Ben 35 günde bir adet oluyorum genelde bugün 12.gun adetin ovulasyon testinde kırmızı çıktı 2 çizgi aynı renk olmasada acaba erken dollenmemi oluyordurcanım giden gitmiştir inşAllah.. benim ipk gebeliğimde gece değerlendirdiğimizde sabah ve öğlen yani gün içinde bile geliyordu..
Canm 35 günde 1 adet oluyorsan daha erken yumurtlamaya o çift çizgi yumurtlama yaklasmistir onun isaretidirBen 35 günde bir adet oluyorum genelde bugün 12.gun adetin ovulasyon testinde kırmızı çıktı 2 çizgi aynı renk olmasada acaba erken dollenmemi oluyordur
Ben 35 günde bir adet
Ben 35 günde bir adet oluyorum genelde bugün 12.gun adetin ovulasyon testinde kırmızı çıktı 2 çizgi aynı renk olmasada acaba erken dollenmemi oluyordur
Adet başlangıcından itibaren 12.gun bende şaşırdım ilk kez denedim bugün kırmızı çizgi çıkınca şaşırdım acaba erken mi yumurtlayacam her ay 21.gun yumurtluyorum sanıyordum olmuyordu bakalım bu ay ne olacaksenin bat zaman canım? 35 güne bir olıyorsan 12.gün erken ama reglin bitişinden sonraki 12.gündem bahsediyorsan normal
Ben de oyle hissettim canim gun asiri yapıyorduk bugun ve yarin ust uste değerlendirelim o zaman :)Yumurtlama kesin canm hadi hayirlisi
Aynen aynen değerlendirin canm insallah cabalarimiz boşa cikmazBen de oyle hissettim canim gun asiri yapıyorduk bugun ve yarin ust uste değerlendirelim o zaman :)
Amin canim cumlemizinAynen aynen değerlendirin canm insallah cabalarimiz boşa cikmaz
Benii de ekler misinizHanımlar herkes bat tarihini yazasın insallah temmuz uğurlu gelir rabbim ölçerse olur ol desin insallah yaşlar kaç kaç yıllık evlisiniz nerde yasiyosunuz kaç çocuğunuz var hem sohbet hem bat beklemek olsun buyrun topigime...
BAT TARİHLERİ
@sivas5858 28 30 hazıran
@Holifera20 1temmuz
@teacheralla 1 temmuz
@busu35 4temmuz
@Holifera20 4temmuz
@karamel22 4temmuz
@miraysu_ 5temmuz
@mylittlemiracle 6temmuz
S siirkiz 6 temmuz
@kahvecibaby 7temmuz
@Videsupra 8 temmuz
@Neic 8 temmuz
@Anneyimbenanne35 =4 9 temmuz
@minikfm 10 temmuz
@Saglikliyasamgunlugumm 13temmuz
@pelinimben 13 temmuz
@Afiyetle 13temmuz
@4body1soul 14temmuz
@gokceyener 16temmuz
@S_H_B 14 17 temmuz
@Gonlugzel 17 20 temmuz
@Hatticeee32 31 temmuz
Adet başlangıcından itibaren 12.gun bende şaşırdım ilk kez denedim bugün kırmızı çizgi çıkınca şaşırdım acaba erken mi yumurtlayacam her ay 21.gun yumurtluyorum sanıyordum olmuyordu bakalım bu ay ne olacak
Ayy canım sin tabikide gelirim kuzumAsiyemmm2121 kız gel biraz buraya takıl kuzum konusalim
Inşallah bu ay tutar buralara çok zor süreçle geldim rabbim yüzümüze gulerhadi hayırlısı inşAllah canım.. sen değerlendir bu günleri pik oluştuysa demek çatlayacak yumurta
Topigin hayırlı olsun canim güzel haberler alırsınız hepiniz inşallah:) gelirim tabi :)@_FenikS_ canissssi gelirsen topigime seref verirsin
H g tatlım insallah hayırlı olurTopigin hayırlı olsun canim güzel haberler alırsınız hepiniz inşallah:) gelirim tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?