- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
H g kuzum insallah bat günü gelmez ve bebiş gelir nerde yasiyosun canm yaş kaç varmi cocuk
Ne gzel soledn cnm insallah dedign gbi olur bgun akrabam bebegni gordum istegim coogaldı yaaH g canm insallah kırmızı olarak çift çizgileri görürüz burada tatlim
Inşallah bu ay tutar buralara çok zor süreçle geldim rabbim yüzümüze guler
Ya bende anlamiyorum bu ovu testini hergun yap gitsin bedava istekızlar ben vaktiyle bu ovulasyonu denedim bende işe yaramamıştı şimdi gün aşırı deniyorum inşallah tutar.
İnşallah canım. Benim ilk olacak bu ay ama olmasını çok istiyorum inşallah ağustosa kalmaz. Şuan regl dönemindeyim hiç bu kadar bitmesini beklememiştimKizlar ins hepimiz bu ay hamis oluruz hayirlisiyla da burdan agustos topigine ziplamayiz
İnşallah şifa bulursunuz kızlar :) ben ilk kez duyuyorum böyl bişey
Geldım bıle cnm ıns burası hepımıze ıyı gelır nasılsn bn metıler dıye ılac kullandm rahım kasılmasını saglayıp kurtajdan parca kaldıysa atılmasını saglıyomus hafıf pembelık ve ağrı oluyo sen neler yapıyosundlkkydlntpl canim istersen gelebilirsin konuşuruz belki kafan dagilir canisi
inşallah canım benimde misafirim var yatılı bugün 8.gün reglden sonra gün aşırı başlamak lazım basıl olacak bilemiyorum yumurtlama tahminen 14.gün oluyor o günü değerlendirsem o bile kar olacak gibi duruyor:)Kizlar ins hepimiz bu ay hamis oluruz hayirlisiyla da burdan agustos topigine ziplamayiz
Amin canım yaa zıplaya zıplaya pin pon topuna döndük aylardır :)))Kizlar ins hepimiz bu ay hamis oluruz hayirlisiyla da burdan agustos topigine ziplamayiz
İnşallah şifa olur canım, ben nilgün keserlioğlunu duymamıştım, özel sağlıkta deva hazar iyi diyorlar, hastane olarak da beğeniyorum, ona gitmeyi düşünüyorum ama tabi önce bebek lazım :)bugün bioloji öğretmeni olan bi arkadaşla konuştum dedim bem böyle böyle yaptırdım.. aaa dedi daha önce aklımıza gelmedi kahvecibaby bu bak dedi.. arkadaşın pöçük düşmüştü o zaman gittiği kadında bir sürü kadın gelmişti hepsininde göbeği düşmüş ondan hamile kalamıyorlar demişti dedi.. inşAllah olur bu ay dedi o da.. faydasını gören çok olmuş canım nasip 8 temmuz da belli olacak her şey bizim de nasipse artık
Sen bilirsin isini bu konularda senin eline su dokmek ne mumkuninşallah canım benimde misafirim var yatılı bugün 8.gün reglden sonra gün aşırı başlamak lazım basıl olacak bilemiyorum yumurtlama tahminen 14.gün oluyor o günü değerlendirsem o bile kar olacak gibi duruyor:)
İnşallah şifa olur canım, ben nilgün keserlioğlunu duymamıştım, özel sağlıkta deva hazar iyi diyorlar, hastane olarak da beğeniyorum, ona gitmeyi düşünüyorum ama tabi önce bebek lazım :)
Kızlar gebelik testini ne zaman yapıyosunuz? Gecikme olunca mı yoksa bat günü mü? Ben erken yapmak istiyorum ama negatif çıkıcak korkusuyla bekleyeyim diyorum. Günü gelmeden bi hafta önce yapıp çıkanlar nasıl çıkıyor acaba?
Evet en iyisi gecikme olana kadar beklemek, etrafamdakiler hep erken öğrendi, özeniyorum onlara. Ama hayal kırıklığı daha zor. Zaten ben belirtilere pek takılmıyorum, çünkü insan kendini dinleyince illa belirti buluyor, çoğu da psikolojikErken gebelik testleri 1 hafta öncesinden gösteriyormuş.. ben tabi o çift çizgiyi göremediğim için daha göremedim ama döllenme zamanına göre 4 5 gün öncesinden öğrenenler oldu canım.. en sağlıklısı batt ı beklemek ve kendinde sürekli belirti aramamako yoruyor insanı akışına bırak başka şeylerle ilgilen
Sen bilirsin isini bu konularda senin eline su dokmek ne mumkun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?