- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Kizlar nerelerdesinizzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar nerelerdesinizzzzz
Buradayım bat geri sayimindayim :) daha çok var amaKizlar nerelerdesinizzzzz
Bendede geri sayimda kuzum son 10 bugün eltim dogum yapmış bebeğinin fotosunu istedim attı icim çok burkuldu ha çok sevindim okadar tatlılı görmeniz lazım icim doldu inşalalh bu ay günüm geçer ve gelir bebeğim benm ve hepinizin eğer regl olursam asilamaya gecicem kesinBuradayım bat geri sayimindayim :) daha çok var ama
Sen de ne var ne yok
Bende eeeeeevalla heyecanla seçim sonuçlarına bakıyom ben![]()
H g canm insallah uğurlu gelir bu topikcik buarada pko lı olunca her ay duzenli adet göremiyosun demi kuzumMerhaba arkadaşlar benimde bat tahmini 7 temiz pko lu olduğum için tahmin ediyorum sadece![]()
Rabbim anali babali saglikli büyütmeyi nasip etsin darisi da bizlere inşallah :)Bendede geri sayimda kuzum son 10 bugün eltim dogum yapmış bebeğinin fotosunu istedim attı icim çok burkuldu ha çok sevindim okadar tatlılı görmeniz lazım icim doldu inşalalh bu ay günüm geçer ve gelir bebeğim benm ve hepinizin eğer regl olursam asilamaya gecicem kesin
Evet canım ama bazi pko lu olanlar düzenli adet görüyor ben öyle değilim ama en azından kendi kendime adet olabiliyorum diyorum bebH g canm insallah uğurlu gelir bu topikcik buarada pko lı olunca her ay duzenli adet göremiyorum demi kuzum
Amin canm insallah benim 3 yil dolcakRabbim anali babali saglikli büyütmeyi nasip etsin darisi da bizlere inşallah :)
Senin kaç ay oldu ki deneyeli canim
Hosgeldin bacim nerdesin sen epeydir yoktunselam hatunlar benim de beklenmeyen adetim 13 temmuz :)
H.g tatlım valla bizde beklemmiyoz insallah gelmez ekliyorum seni kuzumselam hatunlar benim de beklenmeyen adetim 13 temmuz :)
Beni de liste ye ekler misin canimH.g tatlım valla bizde beklemmiyoz insallah gelmez ekliyorum seni kuzum
Hosgeldin bacim nerdesin sen epeydir yoktun
H.g tatlım valla bizde beklemmiyoz insallah gelmez ekliyorum seni kuzum
kızlar yumurta takibi yaptıran varmı?
yumuşlar nasıl :)
yumuşkomik geldi
valla ben yumurta takibi yaptırmıyorum ama yumurtlama akıntısı takibi yaptım bu ay.. perşembe başlayan akıntım cuma akşamı zirve yaptı cumartesi çok azdı bugün yoktu değerlendirmeye çalıştık bugünleri tabi inşAllah tutmuştur hepimizin ki
Amin canm insalalhsağol tatlım amiin inşallah kırmızılar gelmez sıra sıra bebiş haberlerimizi veririz :)