Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buradayım bat geri sayimindayim :) daha çok var ama
Sen de ne var ne yok
Bendede geri sayimda kuzum son 10 bugün eltim dogum yapmış bebeğinin fotosunu istedim attı icim çok burkuldu ha çok sevindim okadar tatlılı görmeniz lazım icim doldu inşalalh bu ay günüm geçer ve gelir bebeğim benm ve hepinizin eğer regl olursam asilamaya gecicem kesin

Merhaba arkadaşlar benimde bat tahmini 7 temiz pko lu olduğum için tahmin ediyorum sadece:KK51:

Bendede geri sayimda kuzum son 10 bugün eltim dogum yapmış bebeğinin fotosunu istedim attı icim çok burkuldu ha çok sevindim okadar tatlılı görmeniz lazım icim doldu inşalalh bu ay günüm geçer ve gelir bebeğim benm ve hepinizin eğer regl olursam asilamaya gecicem kesin
Rabbim anali babali saglikli büyütmeyi nasip etsin darisi da bizlere inşallah :)
Senin kaç ay oldu ki deneyeli canim

H g canm insallah uğurlu gelir bu topikcik buarada pko lı olunca her ay duzenli adet göremiyorum demi kuzum
Evet canım ama bazi pko lu olanlar düzenli adet görüyor ben öyle değilim ama en azından kendi kendime adet olabiliyorum diyorum beb

kızlar yumurta takibi yaptıran varmı?
yumuşlar nasıl :)

yumuş:KK48: komik geldi ;) valla ben yumurta takibi yaptırmıyorum ama yumurtlama akıntısı takibi yaptım bu ay.. perşembe başlayan akıntım cuma akşamı zirve yaptı cumartesi çok azdı bugün yoktu değerlendirmeye çalıştık bugünleri tabi inşAllah tutmuştur hepimizin ki

yumuş:KK48: komik geldi :KK66: valla ben yumurta takibi yaptırmıyorum ama yumurtlama akıntısı takibi yaptım bu ay.. perşembe başlayan akıntım cuma akşamı zirve yaptı cumartesi çok azdı bugün yoktu değerlendirmeye çalıştık bugünleri tabi inşAllah tutmuştur hepimizin ki

inşallah kuzum çalışma olduysa gerisi Rabbime kalmış :)
ya ben akıntıyı bir türlü anlamıyorum
ovulasyon testi yapıyorum dr da kontrolde bakalım ne olucak

Back