- 4 Mayıs 2018
- 161
- 150
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Vitamin ne vitamini canım ?Kizlar selam bugun doktora gittim
Yumurta ve rahim ultrason icin gun aldim.Doktor ayrica vitamin verdi esime ve baa.Yanliz vitamin bana bayagi pahali geldi.Cok kararsiz kaldim fikrinize ihtiyacim var.
Iki cocugum var ve henuz 3 aydir korunmuyorken bu vitamine bu kadar para verip kullanmali miyim yksa bi sure daha bekleyim olmazsa mi kullanayim?
Bende takviye kullaniyorum fiyatida epey pahalli hatta bugun doktorum erkek olanini esiminde kullanmasini soyledi epey pahalli oluyo inofolic gibi bir şey kullansam dedim bunun icinde butun vitaminler var dedi bakalim gecen ay yararini goremedim bu ay farkedicek miKizlar selam bugun doktora gittim
Yumurta ve rahim ultrason icin gun aldim.Doktor ayrica vitamin verdi esime ve baa.Yanliz vitamin bana bayagi pahali geldi.Cok kararsiz kaldim fikrinize ihtiyacim var.
Iki cocugum var ve henuz 3 aydir korunmuyorken bu vitamine bu kadar para verip kullanmali miyim yksa bi sure daha bekleyim olmazsa mi kullanayim?
kahvecibaby sen denizliliyim mi demiştin? Tavsiye ediyorum edebileceğin doktor var mı özelde ?
Kizlar selam bugun doktora gittim
Fiyattan dolayi kaarsiz kaldim 200 kusurlerde tek ilac bide bunun esim icin olani varkullan ya da kullanma diyemem canım ama eşimde doktora gitmişti vitamin vermiş fiyatını duyunca benim gözlerim açıldı böyle.. kullanmaya başladı şimdi faydasını görür müyüz bilemiyorum..
ben kendim için de ceviz fındık yiyorum doğal olmasını istiyorum ilaç yüklemesi yapmak istemiyorum kendimi
Benim akıntı sut beyazı gibiydi bugun seffaflasti ve tek tarafli sancı da hissettim :)evet canım bende akıntı takibi yapıyorum yumurta akı kıvamı akıntı başladıktan 2 4 gün arasında yumurtam çatlıyor o günlerde hatta sancım oluyor biraz benim kasık çevremde
ya oyle mi ben de bu ay olmazsa teste başlamayı düşünüyordum garanti olsun diye. Hayırlısı inşallah temmuza saglikie gebe olarak girerizTakip edince gelen akıntı bile gelmez oluyor :) geçen ay ovü testine başladım, ama korunmamız gerekti ilaç aldığım için, geçen ay yumurtlama günümü rahatça bulabildim , bu ay ovü testi yaptım 14 kez , ama yumurtlama günü bi türlü netleşmediyani benim işler tersin gidiyor. Hayırlısı artık, nasip ..
Kızlar bu akıntı takibini nasıl yapıyorsunuz. Çamaşırdanmı görüyorsunuz ya da tuvalette mi? Bende ara ara değişik akıntılar oluyo hangisi yumurtlama hangisi değil anlayamıyorum artıkevet canım bende akıntı takibi yapıyorum yumurta akı kıvamı akıntı başladıktan 2 4 gün arasında yumurtam çatlıyor o günlerde hatta sancım oluyor biraz benim kasık çevremde
Fiyattan dolayi kaarsiz kaldim 200 kusurlerde tek ilac bide bunun esim icin olani var
Zaten ilac icemiyorum mideme ulasmiyo nedense bogazimda eriyene kadar kaliyo
Dediginde mantikki ceviz bal badem incir dut kurusu pestil falan denelim bu ay bide ins esim goreve gitmez bide ins kayinvalide gelmez
Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın ama ilişki sonrası meni geri gelmesi döllenmeyi engeller mi ayakları havada tutmami ve yastık koymamı söylediler yarın saat sonra kalktığımda geri geldiğini hissettim
Ben genelde 35 günde bir adet oluyorum bugun 12.gun ovulasyon testinde test kırmızı çıktı ikiside acaba erken döllenmeye oluyorsanmıyorum, çünkü zaten yarım saat yatmışsın.. bende de oluyor arada..
Umar im bu ay hamile kalırız güzel haberler alirizmerhaba kızlar bende geldim temmuz 5 batım
Umar im bu ay hamile kalırız güzel haberler aliriz
H g canm insallah kırmızı olarak çift çizgileri görürüz burada tatlimMrb hanimlar 6yasnda oglum var 23 yasindaym ikinciye ogluma kardes istiyoruz nisan 24 de sprail cikrattirdim haziran olmadi temmuz 17 ve 20 arasi bakicaz umudum kirmizi gormemek
Ben hem gunluk ped ile hem de silince kâğıttan takip ediyorum . yumurtlama akıntısı iki parmağın arasinda sunuyor canim kopmuyor boyle anliyorum benKızlar bu akıntı takibini nasıl yapıyorsunuz. Çamaşırdanmı görüyorsunuz ya da tuvalette mi? Bende ara ara değişik akıntılar oluyo hangisi yumurtlama hangisi değil anlayamıyorum artık
Yumurtlama kesin canm hadi hayirlisiBenim akıntı sut beyazı gibiydi bugun seffaflasti ve tek tarafli sancı da hissettim :)
Canm tuvalet kağıdına bakıyorum ben genelde ama çamaşırda bulaşıyor tabiKızlar bu akıntı takibini nasıl yapıyorsunuz. Çamaşırdanmı görüyorsunuz ya da tuvalette mi? Bende ara ara değişik akıntılar oluyo hangisi yumurtlama hangisi değil anlayamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?