Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vitamin ne vitamini canım ?

Bende takviye kullaniyorum fiyatida epey pahalli hatta bugun doktorum erkek olanini esiminde kullanmasini soyledi epey pahalli oluyo inofolic gibi bir şey kullansam dedim bunun icinde butun vitaminler var dedi bakalim gecen ay yararini goremedim bu ay farkedicek mi

kahvecibaby sen denizliliyim mi demiştin? Tavsiye ediyorum edebileceğin doktor var mı özelde ?

denizlide yaşıyorum canım.. nilgün hanım varmış nilgün keseroğlu muydu soyadını tam hatırlamıyorum ona gitmeyi düşünüyorum mediklinik hastanesinde .. hormon testimi cerrahi hastanesinde yaptırmıştım orda bir bayan var.. buraya bu sene geldiğim için tam olarakta bilemiyorum açıkçası..

kullan ya da kullanma diyemem canım ama eşimde doktora gitmişti vitamin vermiş fiyatını duyunca benim gözlerim açıldı böyle.. kullanmaya başladı şimdi faydasını görür müyüz bilemiyorum..
ben kendim için de ceviz fındık yiyorum doğal olmasını istiyorum ilaç yüklemesi yapmak istemiyorum kendimi

Fiyattan dolayi kaarsiz kaldim 200 kusurlerde tek ilac bide bunun esim icin olani var
Zaten ilac icemiyorum mideme ulasmiyo nedense bogazimda eriyene kadar kaliyo
Dediginde mantikki ceviz bal badem incir dut kurusu pestil falan denelim bu ay bide ins esim goreve gitmez bide ins kayinvalide gelmez

ya oyle mi ben de bu ay olmazsa teste başlamayı düşünüyordum garanti olsun diye. Hayırlısı inşallah temmuza saglikie gebe olarak gireriz

evet canım bende akıntı takibi yapıyorum yumurta akı kıvamı akıntı başladıktan 2 4 gün arasında yumurtam çatlıyor o günlerde hatta sancım oluyor biraz benim kasık çevremde
Kızlar bu akıntı takibini nasıl yapıyorsunuz. Çamaşırdanmı görüyorsunuz ya da tuvalette mi? Bende ara ara değişik akıntılar oluyo hangisi yumurtlama hangisi değil anlayamıyorum artık

Amim amin amin.. dediğin gibi ilaç fiyatı o
200ün üstündeymiş cannım az değil yani..

Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın ama ilişki sonrası meni geri gelmesi döllenmeyi engeller mi ayakları havada tutmami ve yastık koymamı söylediler yarın saat sonra kalktığımda geri geldiğini hissettim

Kızlar bu akıntı takibini nasıl yapıyorsunuz. Çamaşırdanmı görüyorsunuz ya da tuvalette mi? Bende ara ara değişik akıntılar oluyo hangisi yumurtlama hangisi değil anlayamıyorum artık
Ben hem gunluk ped ile hem de silince kâğıttan takip ediyorum . yumurtlama akıntısı iki parmağın arasinda sunuyor canim kopmuyor boyle anliyorum ben

Canm tuvalet kağıdına bakıyorum ben genelde ama çamaşırda bulaşıyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…