- 4 Mayıs 2018
- 161
- 150
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Kızlar benim adet döngülerim çok düzenli değil, iki ay 28 günde bir oldu sonra 33 sonra yine 28 bazen de 30, ben bu ay en uzun zamana göre bat hesapladım, sizce nasıl hesaplamalıyım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm doktorlar 21 ile 35 gün aradı her ay nasıl olurda olsun normal sayıyorlar eğer 1 ay olup diğer ay olmayıp sonraki ay olup bunlar normal değil cnm bana son 3 ayda ki tarihleri yazarmisin canm hesaplayayım benKızlar benim adet döngülerim çok düzenli değil, iki ay 28 günde bir oldu sonra 33 sonra yine 28 bazen de 30, ben bu ay en uzun zamana göre bat hesapladım, sizce nasıl hesaplamalıyım?
2 mart 2 nisan 5 mayıs 1 haziranCanm doktorlar 21 ile 35 gün aradı her ay nasıl olurda olsun normal sayıyorlar eğer 1 ay olup diğer ay olmayıp sonraki ay olup bunlar normal değil cnm bana son 3 ayda ki tarihleri yazarmisin canm hesaplayayım ben
2 mart 2 nisan 5 mayıs 1 haziran
Teşekkürler canım, biz 13 15 ve 17 yi değerlendirebildik bu aralıkta, inşallah olmuştur. Demek ki benim bat 1 temmuz olucak.
Evet kuzum insallah olur tatlım ekliyorum şimdi senideTeşekkürler canım, biz 13 15 ve 17 yi değerlendirebildik bu aralıkta, inşallah olmuştur. Demek ki benim bat 1 temmuz olucak.
Canm bende senin gibi yaptırdım ama ben kasiklarimi çektirdim bide rahim kayabikiyomus dogumlarda ama inandim ben çünkü ebe kadın bana çektiği an-da bacaklarında sizi varmi hani sanki sıcak su akiyomu gibi evet var dedim ha tamam yetine geldi dedi şimdi git adet olursan yine gel olmazsan insallah hamilesndir dedi çünkü benm eltim 7 yıl çocuğu olmadı nereye gittiyse tüp bebek dediler ama bu kadına gitti ertesi ay hamile kaldı simdi 1 ay sonra doğurcak kizi olcakkızlar merhaba.. benim yumurtlama dönemim geliyor akıntılarım başladı.. bugün ben birşey yaptırdımbi abla var çalışan hocam karnını kaldırayım senin dedi göbek düşmesini kaldırma gibi yaptı.. onun bir tanıdığı da aynı benim gibi hamile kalamamış.. bu şeyden sonra kalmış.. denemekte fayda olur diyerekten yaptırdım bakalım..
bu arada hakikaten göbek deliğime çıktığını hissettim..
ilk doğumum normaldi acaba o zamanlarda mı oldu diye de düşündüm açıkçası bilemiyorum tabi..
Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin bizlere de inşallah![]()
İnşallah şifa bulursunuz kızlar :) ben ilk kez duyuyorum böyl bişeykızlar merhaba.. benim yumurtlama dönemim geliyor akıntılarım başladı.. bugün ben birşey yaptırdımbi abla var çalışan hocam karnını kaldırayım senin dedi göbek düşmesini kaldırma gibi yaptı.. onun bir tanıdığı da aynı benim gibi hamile kalamamış.. bu şeyden sonra kalmış.. denemekte fayda olur diyerekten yaptırdım bakalım..
bu arada hakikaten göbek deliğime çıktığını hissettim..
ilk doğumum normaldi acaba o zamanlarda mı oldu diye de düşündüm açıkçası bilemiyorum tabi..
Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin bizlere de inşallah![]()
Ever yumurtlamadan bikaç gün önce başlıyomuş sanırım, ben akıntı takibi yapamıyorum malesefKizlar bende akıntı takibi yapiyorum da yumurtlama gununden önce basliyor degil mi akinti ?
Tesekkurler canım o zaman benim yumurtam oluşuyor :)Ever yumurtlamadan bikaç gün önce başlıyomuş sanırım, ben akıntı takibi yapamıyorum malesef![]()
Evet canm onceKizlar bende akıntı takibi yapiyorum da yumurtlama gununden önce basliyor degil mi akinti ?
Inşallah canisi insallah benm canlı sahidim var eltim o busayede hamile kaldı ondan insallah bendede ise yararİnşallah şifa bulursunuz kızlar :) ben ilk kez duyuyorum böyl bişey
Canm bende senin gibi yaptırdım ama ben kasiklarimi çektirdim bide rahim kayabikiyomus dogumlarda ama inandim ben çünkü ebe kadın bana çektiği an-da bacaklarında sizi varmi hani sanki sıcak su akiyomu gibi evet var dedim ha tamam yetine geldi dedi şimdi git adet olursan yine gel olmazsan insallah hamilesndir dedi çünkü benm eltim 7 yıl çocuğu olmadı nereye gittiyse tüp bebek dediler ama bu kadına gitti ertesi ay hamile kaldı simdi 1 ay sonra doğurcak kizi olcak
Kizlar bende akıntı takibi yapiyorum da yumurtlama gununden önce basliyor degil mi akinti ?
Aynı bana yaptığını yapmış sana insallah bu vesile ile gelir bebelerimiz tatlımdoğumlarda sarkabiliyormuş evet bama da öyle dedi abla.. dediğin gibi kasıklarımdan göbek deliğime doğru yaptı.. inşAllah olur ağır kaldırma dedi bakalım..
Takip edince gelen akıntı bile gelmez oluyor :) geçen ay ovü testine başladım, ama korunmamız gerekti ilaç aldığım için, geçen ay yumurtlama günümü rahatça bulabildim , bu ay ovü testi yaptım 14 kez , ama yumurtlama günü bi türlü netleşmediTesekkurler canım o zaman benim yumurtam oluşuyor :)
Sen neden takip edemiyorsun