Buyrun kazana

oooo kazana atmayacagım kısı yokkı topyekun hayatımı kokten temuzlemem lazım aılem harıcc

ooo baya kaynatmışınız ben yokkeennn

ben kocamı çok özledim yaa onu kazana atmaktan vazgeçtim :asigim: seviyorum uleeeeeeennnnnn

sen yine de sev canım, sevmeye engel olmuyoz ki, biz insaflı ekim karılarıyız, sevgiye hürmetimiz var, ama her halukarda seninki de ekim babası, bu da demek oluyo ki kazana atmak zorundasın :roflol:

laf aramızda boşver kıytırık taşı eşşek kadar bi adana burması neyimde almamııışş yaaaa şakkıdı

laf aramızda boşver kıytırık taşı eşşek kadar bi adana burması neyimde almamııışş yaaaa şakkıdı

işte saf anam saf, ne adana burması ne tek taşı akıl etmiş bu celen karıısı, kıytırık bi künefeye kalmış,lem celen karısııııııııııııııııııııııııı, o tek taşlarla adana burmalarıyla künefe dükkanı satın alırdın delüüüüüüüüüüüüüüüüüü :roflol:

bu kazan burda sönergeri verin ya kazanımızıııısenağlamasenağlama

bu kazan burda sönergeri verin ya kazanımızıııısenağlamasenağlama

anacım salla boşver zaten geyik sohbetinde bile olsa bizden bakşa girip kazanı yoklayan yok, ya bu arada ben düştüm acayip parmağım acıyo ya, okka gibi şişti :çok üzgünüm:

anacım salla boşver zaten geyik sohbetinde bile olsa bizden bakşa girip kazanı yoklayan yok, ya bu arada ben düştüm acayip parmağım acıyo ya, okka gibi şişti :çok üzgünüm:

puhaha nasıl düştün len muhahaaa:roflol:
ay pardon gecmiş olsun yanikaydirigubbakcemile3a.s.

puhaha nasıl düştün len muhahaaa:roflol:
ay pardon gecmiş olsun yanikaydirigubbakcemile3a.s.

lem nasıl dusecem sabahgan sulu kar yagdı heryer ıslak. yerlerde de mınıcık cakıl tasları varmıs. bocegımı saglık ocagına gotururken sen ayagıını cakıltası bı alsın. paldırrtt sen bı dus yere. anam sag elımın serce parmagımın yanındakı parmagım dana gıbı oldu. morardı bı de. buza degırıp duruom sısı ıner mı dıe. sankım patlıcak gıbı. saglık ocaındakı karı da ben buna en fazla tentırduyot yaparım o da bır ıse yaramaz ezılmıs elın dedı. ben de mecbur cekıom acısını vallaha acın nerdesye canın ordaymıs ya sızım sızım sızlıo meret o parmagımı kullanamıom:çok üzgünüm:

ay anam ne oluyo,ne bu sıcak.........
kazanamı girdim topik yerine.........:1shok:
ah ah ah
gitti güselim ayaam...........klava:

:roflol:

kocaları atıyoz biz kazana ule sen nie giriyon :roflol:

ne bilim ben be....
kapı açıktı gireyim kızlar ne yapıyo bakayım dediydim
önüme bakmayınca yandı ayak....sengözlerimebaksanab
nee kocamı :1shok:
ay ben çıkayım topuk olayım hemen
kocamıda pamuklara sarıp sarmalayım
geç buldum çabuk kaybetmiyeyim adamımı.....:roflol::roflol:

zati çok sıcak burası,bi klima falan taktırın anam bekafamçokkarıştı
ay terledim haa.......:roflol::roflol:

puhahahaha, anacım biz bu topici ekim analarında açtıydık da modlar buraya taşımışlar, ekim analarıyla aaramızda bi espirük bu aslında, emme dışarıdan da kocasnıı atmak isteyen vatandaşlarımıza kapımız açuk kaydirigubbakcemile3 şimdik saklıycem diyon da ilerde yine sende atmak isticen, hani bilgin olsun bizim bura her daim hizmet veriyo :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…