- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Gözleri içinde dönen emojiydi ama ne çıkmış yine unuttum onun kaldırıldığını ama sen ondan say
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye kuseyim kiz yoksa kusecegim bi sey mi yaptin de heleBende bana kustun sanmistim Tarifim guzel ama sobiyet en sevdigim serbetli tatli
Tesekkur ederim canim sana da basarilarAy canim olur mu hic, mis gibi kaymakli sobiyet immm basarilar kuzum benim
Oyy cok tesekkur ederim canim ne guzel yorum o oyleGördüm görmez olaaayıdım sunuma geeel yaa bayıldım nekadar güzel herşey,şans dilemeye gerek bile yok yarışmada başarılar canım
Olsun canim anladim ben onuGözleri içinde dönen emojiydi ama ne çıkmış yine unuttum onun kaldırıldığını ama sen ondan say
Fuze muze dedim yaAlindin sandimNiye kuseyim kiz yoksa kusecegim bi sey mi yaptin de hele
Yok onu guzel yone cektim benFuze muze dedim yaAlindin sandim
Tesekkur ederim canim evet o bendimEllerine sağlık canım çok çok güzel olmuş başarılar diliyorum üçüzleri olan azerin sendin dimi :)
Sagolasin lokumum tabagi yeni aldim bu aralar bizim burada moda diger takim da 9 sene onceki ceyizimtatlına ayrı tabaklarına ayrı bayıldım
sizin o taraflara mı göç etsem?
Cok tesekkur ederim canimGörüntü super :) ellerine sağlık başarılar dilerim
Tesekkur ederim canim evet o bendim
Cok tesekkur ederim canim Allah hepimizin yavrularini bagislasinAnnelik dunyanin en zor ama bi o kadar da zevkli isiMaşallah canım Allah bağışlasın evlatlarını gizli takipçindim gebelikten önce içimden hep çoğul gebelik istiyordum ama ikinci çocuk da olunca anladım ne kadar zor olduğunu üçüzlerin Allah yardımcın olsun
Cok tesekkur ederim canim bizden de size selamlar evet ilk denemeydi ama son olmayacagi kesin evde cok begenildi yarisma sayesinde biz de turk mutfagini deniyoruzGerçekten çok başarılı ellerinize sağlık, bir de ilk denemeymiş süper valla:)
Bu arada kullandığınız ürünlerden fark ettim Azeri olduğunuzu. Kardeş ülkeye selam
Cok tesekkur ederimElinize sağlık basarilar dilerim