buyrun esmuzo'nun düğününe :))

İlk yorumun benden gelsin canım, çok güzel bir gelin olmuşsun, fotoğraflarda çok cici. Mutluluklar dilerim darısı bana olsun

ömür boyu mutluluklar dilerim
fotoğrafların hepsi güzel ama son fotoğraf çok güzel

çok hoşsunuz mutluluklarrrrr darısı bebiş fotolarına artık :)))

tesekkur ederim:87:
daha erken ama simdiden hevesleniyo insan anne olmaya
buarada sabah ise giderken apartmandan cikiodum tam sabah bebek aglamasi duydum ciyak ciyak agliyodu dedim yok ben daha hazir degilim cunku kendim daha uyanamamistim:44:

tesekkur ederim:87:
Daha erken ama simdiden hevesleniyo insan anne olmaya
Buarada sabah ise giderken apartmandan cikiodum tam sabah bebek aglamasi duydum ciyak ciyak agliyodu dedim yok ben daha hazir degilim cunku kendim daha uyanamamistim:44:

öyle valla hiç acele etme biz ettikte ne oldu :)ver elini uykusuz gecelerrrr

çok güzel olmuş çok yakışmış darısı bize artık inşallah bi atlatsak

tesekkur ederim

cok guzel bi duygu Allah herkese nasip etsin guzel kosturmacalar
ama dugunun nasil gectigini hala anlamis degilim hafizami yenilemek icin dugun cdlerini izliyom bol bol

gelinliğin cok farklı ve cok sık olmuş canımm bende böle bi model istiyodum kalcalar geniş olunca bu model kasıyooo

çok güzel bir gelin olmuşsunuz maşallah...
gelinlik kadıköyden mi? aynısı diyebileceğim bir geinliği vitrinde görmüştüm vakti zamanında:)

çok güzel bir gelin olmuşsunuz maşallah...
gelinlik kadıköyden mi? aynısı diyebileceğim bir geinliği vitrinde görmüştüm vakti zamanında:)

tesekkur ederim :))
gelinlik marmaristen isimde veriyim izmir çankayadada mağazası var çünkü RELACTİVE GELİNLİK çok güzel gelinlikler var şiddetle tavsiye ederim.

Çok güzel olmuşsun cnm.Ömür boyu mutluluklar..Ağız tadınız hiç bozulmasın inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…