• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buyrun esmuzo'nun düğününe :))

esmuzo

Aşkbizimkisigerisihikaye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
189
2
116
Muğla
$9.jpg $33.jpg $14.jpg $11.jpg $31.JPG $18.jpg $23.JPG

Son düzenleme:
İlk yorumun benden gelsin canım, çok güzel bir gelin olmuşsun, fotoğraflarda çok cici. Mutluluklar dilerim:16: darısı bana olsun:69:

ömür boyu mutluluklar dilerim :nazar::nazar:
fotoğrafların hepsi güzel ama son fotoğraf çok güzel :nazar::nazar::nazar:

çok hoşsunuz mutluluklarrrrr darısı bebiş fotolarına artık :)))

tesekkur ederim:87:
daha erken ama simdiden hevesleniyo insan anne olmaya:69:
buarada sabah ise giderken apartmandan cikiodum tam sabah bebek aglamasi duydum ciyak ciyak agliyodu dedim yok ben daha hazir degilim cunku kendim daha uyanamamistim:44:

tesekkur ederim:87:
Daha erken ama simdiden hevesleniyo insan anne olmaya:69:
Buarada sabah ise giderken apartmandan cikiodum tam sabah bebek aglamasi duydum ciyak ciyak agliyodu dedim yok ben daha hazir degilim cunku kendim daha uyanamamistim:44:

öyle valla hiç acele etme biz ettikte ne oldu :)ver elini uykusuz gecelerrrr

çok güzel olmuş çok yakışmış darısı bize artık inşallah bi atlatsak

tesekkur ederim

cok guzel bi duygu Allah herkese nasip etsin guzel kosturmacalar :6:
ama dugunun nasil gectigini hala anlamis degilim hafizami yenilemek icin dugun cdlerini izliyom bol bol:66:

gelinliğin cok farklı ve cok sık olmuş canımm bende böle bi model istiyodum kalcalar geniş olunca bu model kasıyooo:68:

çok güzel bir gelin olmuşsunuz maşallah...
gelinlik kadıköyden mi? aynısı diyebileceğim bir geinliği vitrinde görmüştüm vakti zamanında:)

çok güzel bir gelin olmuşsunuz maşallah...
gelinlik kadıköyden mi? aynısı diyebileceğim bir geinliği vitrinde görmüştüm vakti zamanında:)

tesekkur ederim :))
gelinlik marmaristen isimde veriyim izmir çankayadada mağazası var çünkü RELACTİVE GELİNLİK çok güzel gelinlikler var şiddetle tavsiye ederim.

Çok güzel olmuşsun cnm.Ömür boyu mutluluklar..Ağız tadınız hiç bozulmasın inş..:nazar:

Back