Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

merhaba kızlar nasılsınız :)

ben mayıs ayında dusuk yapmadan 10 gun once meryem ana otu temın etmıstım we uzerımde tasımıstım. Allahım bu otun we kecıboynuzun wesılesı ıle bebegımı bana nasıp ettı :)

bunu sızınle paylasmak ıstedım. eger sızın de boyle bı ımkanınız warsa meryem ana otu temın edın kızlar we ınanın.ınanarak tasıyın ustunuzde. otu temın edınce 2 rekat namaz kılıp Allaha dua edıyosunuz bebek ıstıyosunuz. daha sonra bu otu sadece banyo yaparken ustunuzden cıkartıyosunuz,onun dısında hıc bı sekılde ustunuzden cıkarmamanız gerekıyo. ta kı dogum yapıp cocugunuzu kucagınıza alana kadar. eger o otu bı sekılde ustunuzden ayırırsanız bebegınız dogmaz olur..

Canim bende haziranda geldi o ottan umreye giden bi arkadaşım getirmişti ama bana icilecek dedi suya koydum içtim ve hala hasta olmadım adetimin uzerinden 18 gün geçti

kujjuuuuuuuuu hoşgeldiinnn ösledim ben seniii :KK16::KK16:
Bende osluyom pitrambik valla gecmisinizi okuyom tam sohbeti yakalicam is cikiyo. Ben gecmisten anca geliyom:) ee mercimek artik fasulye oldu dimi annisi:)

geçen deniz söylemişti doktor adetin gününden önce testi kabul etmem demiş yani mesela geçen ayın 27 sinde olduysan bu ayın 27 sini baz almak gerekiyormuş döngün kaç olursa olsun....pazartesine kadar beklicem bende bakalım belki gelir kırmızılar:)

sağol cnm bende öyle yapmayı düşünüyorum memlekete gidiyoz olmazsam artık orda kan veririm.............
Sooyle gusel haberlerle gitsen ya ne gusel olurdu :)

Kizlar soyle donguleriniz varsa gecmiste dongu olarak hangisini kabul ederdiniz? :/

30 33 25 31 35
Benimde boyle karman corman bisey oldu son aylarim hepsini toplayip bese boldum ortalamasini baz aldim ama yine sasti:)

Bende osluyom pitrambik valla gecmisinizi okuyom tam sohbeti yakalicam is cikiyo. Ben gecmisten anca geliyom:) ee mercimek artik fasulye oldu dimi annisi:)

Sooyle gusel haberlerle gitsen ya ne gusel olurdu :)

Benimde boyle karman corman bisey oldu son aylarim hepsini toplayip bese boldum ortalamasini baz aldim ama yine sasti:)

geçmişinizi okuyom diyince de bi tuhaf oldu ama neyseeeeee :)))))))))))))

mercimeğim fasulye olmuşmudur ya bilmiyorum ki... bayramdan sonra tıp merkezine gidip pıt pıtlarını duymayı istiyorum hayırlısıyla inşallah canım ya

geçmişinizi okuyom diyince de bi tuhaf oldu ama neyseeeeee :)))))))))))))

mercimeğim fasulye olmuşmudur ya bilmiyorum ki... bayramdan sonra tıp merkezine gidip pıt pıtlarını duymayı istiyorum hayırlısıyla inşallah canım ya

Anaaaamm bide kalbi var dimi o minnak baklagil tanesinin:)

Ben yetisemiyomki anam size. Tam biri utu yapcam biri uyucam biri yemek yicem diyoo hooooppp ne ara geliyonuzda kaynativeriyonus

bis böyleyis sende takıl bise hayatını yaşa :KK76::KK76:
ayneeeeen katılıyom hazalıma bak ne güzel kaynatıyoz valla işi hangi ara yapıyom artık sabah erkenden bitiyo tüm iş sonra hoooop burdayım:)))))

X