- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.921
deniz naptın tatlım yarınmı gideceksin doktora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunaldık iki gündür valla yağsada serinlesek biraz....kız bitli sen göbişine yazdınmı bizi yazmadıysan hemencecik yaz leyla, gülbeyaz diğer gerçek isimlerini bilmediklerimi yazamadım
Maşallah herşeyin içinde burunları bu adamların bizmi şımartıyoz acepyok cnm yazmadım kimseyi adam hepten kafayı yedin sen der kııızzz
o yokken girersin olmazsa benimki de kızıyordu bu ara pek sesi çıkmıyo....akıllarından neler geçiyoki acep takıntı yapıyoz diyemi kızıyorlar
Maşallah herşeyin içinde burunları bu adamların bizmi şımartıyoz acep
napalım öle yaparız artık......bizi kimse ayıramazaynen orda okuyup okuyup kendi kendine düşünüosun canını sıkıosun dio ama sen bana yazarsın görrm canımm
iki gün önce benimkide aynı şeyi söylüyordu rabbim yüzlerini güldürsün inşallahşımarsın anam başımın üstünde yeri var izinde biri bişey derse sizin oğlunuz kısır ben napim de diyodu
iki gün önce benimkide aynı şeyi söylüyordu rabbim yüzlerini güldürsün inşallah
napalım öle yaparız artık......bizi kimse ayıramaz
aynenben yarın valiz hazırlığı yapacam bugün bol çamaşır var halletmem gereken bir saate gelirim yine grşrz cnm:13:aynen leylammm kimse ayıramaz bisi
grşrz cnm geçmiş olsun................benim tansiyon yine düşmeye başladı kızlar sonra görüşürük inşallah bay bay
aynenben yarın valiz hazırlığı yapacam bugün bol çamaşır var halletmem gereken bir saate gelirim yine grşrz cnm:13:
dünkü gibi uyuyup kalma emiiii erken gel sende
dünkü gibi uyuyup kalma emiiii erken gel sende
kız uykucular nerdesiniz
ben geldimsen nereye gidiyorsundaha gitmedim ben burdayım birazdan gitcemm