- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #20.001
ayyyy sabır edecem artık cnm bakalım hayırlısı inşallah.....................
aynen ablacım sabır Rabbım hayırlısıyla versın bebeısını ıns
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy sabır edecem artık cnm bakalım hayırlısı inşallah.....................
anaaaaa kız ben orda doğmişemçok severim toprağımı..... sen orda ne ayaksın oralımısın yoksaBen diyarbekirdeyim canim senin memlekete yakinim:)
Ben diyarbekirdeyim canim senin memlekete yakinim:)
elazığla diyarbakır yakın ya hani hazalcım bak nereli olduğumu bile bilmiyon dimi yuhhahahaha baya yakınsınız yaaaa
anaaaaa kız ben orda doğmişemçok severim toprağımı..... sen orda ne ayaksın oralımısın yoksa
babamın işi gereği ordaymışız sonra hooop adana sonra mersin veeeeee istanbul maşallah kalmamış başka memleket valla gezmişiz bayağı:)))Ben samsunluyum aslen .. calisiyos burda kari koca :) bende cok seviyom d.bakiri biraz sicaktan eriyos ama olsun
demek uyandınızben geldimm
elazığla diyarbakır yakın ya hani hazalcım bak nereli olduğumu bile bilmiyon dimi yuh
ben geldimm
demek uyandınız
uyandım walla ne güzel olduu ohhh napıosunuz bakalımm
öle yazsana kızım nereye çeksen oraya gidecek konularda daha temkinli ol tamammıvays valla havaya girdim demek seceremi ezberledin ha vayyyykuzum sen şu an istanbulda değilmisin beni dellendirmeee onu şey ederek baya yakınsınız didim... yoksa biliyorum ben senin secereni
günaydın ezelim
maşallah uyuyan güzel bakalım yol su elktrk getirecek bu uyku sanauyandım walla ne güzel olduu ohhh napıosunuz bakalımm
kız azcık cilve yap işin görülsün boşver inatlaşmaKizlarrrrr cok moralim bozuldu ya.
Bugun 17.gun ovulasyonda T cizgisi ilkinden bile koyu ama bizimkiyle aram limoniydi napicam bu aksam. Nolur bana dua edin zaten bu ay ramazandan oturu beklentim yoktu ama en azindan tek deneme yapsak kismet desem ya. Allahim nolur yardim et inatlasmayalim bu aksam..
günaydın canımm ah şu konuştuklarınızın aslı olsa keşke
maşallah uyuyan güzel bakalım yol su elktrk getirecek bu uyku sana
kız azcık cilve yap işin görülsün boşver inatlaşma
maşallah uyuyan güzel bakalım yol su elktrk getirecek bu uyku sana
kız azcık cilve yap işin görülsün boşver inatlaşma
o ne demek gıııı
walla sahura kalk hazırlık yap namazı bekle uykum çok bölünüo ondan bu uykusuzluğum keşke dediğiniz gibi olsa yanii