- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.941
ben geldimsen nereye gidiyorsun
walla duramıom ya masada uyukluyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldimsen nereye gidiyorsun
sen uyu bakalım nolacak bu uykuların sonu meraktayım yani bilemiyorum artıkwalla duramıom ya masada uyukluyorumm
sen uyu bakalım nolacak bu uykuların sonu meraktayım yani bilemiyorum artıkwalla duramıom ya masada uyukluyorumm
sen uyu bakalım nolacak bu uykuların sonu meraktayım yani bilemiyorum artık
hadi öle olsun bakalımnolcak ramazan bıtınce gececek gidiom ben gelirim bi saate öptümm
kızlarrrrrrr ben şimdi dün değerime baktırdım ya 39 çıktı. iki gün sonra gel tekrar bakalım dedi 2ye katlaması gerekiyormuş ben şimdi yarın gidicemde dün saat 13:30 da kan vermiştim yarında aynı saattemi vermem gerekir sabhtan versem bşy olurmu ?
hoşgeldin..................ben geldim kiiiiii
cnm aynı saatte ver bence çünkü saat bile farkettiriyormuş....kızlarrrrrrr ben şimdi dün değerime baktırdım ya 39 çıktı. iki gün sonra gel tekrar bakalım dedi 2ye katlaması gerekiyormuş ben şimdi yarın gidicemde dün saat 13:30 da kan vermiştim yarında aynı saattemi vermem gerekir sabhtan versem bşy olurmu ?
hoşgeldin..................
cnm aynı saatte ver bence çünkü saat bile farkettiriyormuş....
aynı saatte vereceksin kuzum
kuzu bizimki uyumaya gitti sen ne diyon bu işeben geldim kiiiiii
bizimlede paylaş güzel haberlerini ok?tamm canısıı teşkkrler
kuzu bizimki uyumaya gitti sen ne diyon bu işe
hadi hayırlısı bakalım o da senin gibi bahaneler buluyo birdehahahahaha aynı şeyi düşünüyoruz sanırım biliyosun bende hep uyuyordum hala da uyuyorum
hadi hayırlısı bakalım o da senin gibi bahaneler buluyo birde
onuda heyecanla bekliyorum:)konduramıyordur ondan canım
oh mis gibi yağmur yağdı serinleriz artık:)
yağdı şükür burda yanıyorduk valla:)bizim burası da çok sıcakta hiç yağacak gibi durmuyo hava