• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

hayırlısı olsun canım o zaman yumurtan çatlamış çalışma umarım o tarihlerde olmuştur :D hadi bakalım haziran annesi yolda snırım :D

İnşallah hepimiz hamis olalim canim. Rabbim bu güzel duyguyu hepimize yasatsin inşallah.

Bende gecen gün rüyamda ne gördüm bunu da yorumlayan lütfen
Bir civciv gördüm minnacik ve top gibi yusyuvarlak. Alt kismi sari ustu kirmizi pembe gibi. Oraya buraya kacisiyor gel kizin.kaçma seni ne çok bekledi annen diyorum. En sonunda yatagin altına giriyor cikmiyo. Esim de yerine yerleşti Burak diyo bana. Hayirdir inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amin kuzum inş. dun aksam basladım sogan kurune .bu sabah ılk kez ıctım .ac karnına sabah sabah mıdemı bulandırdııı..:( ama napalım bebısler gelsınde bı an önce... bız onlar daha bızlere konmadan onlar ıcın savasalımmmm...

İnşallah şifa olsun bitanem. Valla her sabah ogurerek yiyiyorum bende corekotunu. Bebisler ve saglik için değer cnm. Bence soğan kuru kullanirkrn calismalara da devam et yine. Soğan bitirirken hamis kalma sansinda yuksek.

İnşallah hepimiz hamis olalim canim. Rabbim bu güzel duyguyu hepimize yasatsin inşallah.

Bir civciv gördüm minnacik ve top gibi yusyuvarlak. Alt kismi sari ustu kirmizi pembe gibi. Oraya buraya kacisiyor gel kizin.kaçma seni ne çok bekledi annen diyorum. En sonunda yatagin altına giriyor cikmiyo. Esim de yerine yerleşti Burak diyo bana. Hayirdir inşallah.

hayır olsun inşallah birde şunu söyleyim eşlere malum olur derlerdi bana hep inanmazdım ki benim eşim o ay rüyasında bebek gördü ve ben hamileydim ...seninde eşine malum oldu sanırım kuzucum

İnşallah şifa olsun bitanem. Valla her sabah ogurerek yiyiyorum bende corekotunu. Bebisler ve saglik için değer cnm. Bence soğan kuru kullanirkrn calismalara da devam et yine. Soğan bitirirken hamis kalma sansinda yuksek.

tmm kuzumda ben devam ederım etmesıne yarın dr.bana ne vercek bılmıom kı dogum kontrol hapı verırse hıc sansımm yokkk

Gunaydin cnm çok şükür iyi biraz kafam karisik yumurtlama günüm 23 görünüyor ama benim gogusler ufaldi ve akintim bitti ve istek de bitti yahu erken yumurtladim galiba corekotundan..

Gunaydin cnm allah allah cnm bi Dr a gitsem Acep :)

Ya canim acaba corekotu kuru yspmasamiydin :-\ uzulme lutfen .sorun yok bomba gibisin.sagliklisin.vucudunun hicbir uzvu noksan degil.Rabbim o kadar guzel yaratmis seni ve oglun senin dunyan.

Iğne vurulsaydin keşke canım. Benim 2 ay önce gecikti 1 hafta sokturucu iğne vuruldum, vurulduktan 1 hafta sonra hasta olmuştum.
Aklınızda bulunsun hergün hap içme stresindense iğne vurulmak daha kolay ( bir daha olmaz tabi inşallah )

bilmemki cnm fazla söktürücü hapıda ilk defa kullandım cnm olmazsan iğnede vurulurum

tmm kuzumda ben devam ederım etmesıne yarın dr.bana ne vercek bılmıom kı dogum kontrol hapı verırse hıc sansımm yokkk

Sen uzulme bebegim.hersey olacagina varir.zaten burda uzulmek yasaaaaakk.duymocsm bi daha karamsarlil falanda yasak.Allah ne derse o olcak zaten.bunu ne sen ne bi baskasi ne den ben degistiremeyiz.kimiz biz yaaaa.kendinize gelin litfen yalvariyorum uzulme.ruhsal acidan Allahin verdgi beyne psikolojiye zarat verme hakkiniz yok.

Ya canim acaba corekotu kuru yspmasamiydin :-\ uzulme lutfen .sorun yok bomba gibisin.sagliklisin.vucudunun hicbir uzvu noksan degil.Rabbim o kadar guzel yaratmis seni ve oglun senin dunyan.

Çok şükür canim elhamdülillah. Kafam kaaristi sadece amann olursa olur valla ben calismalara deva edeyim.

hayır olsun inşallah birde şunu söyleyim eşlere malum olur derlerdi bana hep inanmazdım ki benim eşim o ay rüyasında bebek gördü ve ben hamileydim ...seninde eşine malum oldu sanırım kuzucum

Rabbim hayirlisini nasip etsin cnm yaa ben oğlu.a hamileyken kendim rüyamda sari sacli oğlan gördüm gezdirdim dolastirdim sonra hamile olduğumu öğrenince erkek olacaka dedim ve demirhan olacak adi dedim erkek oldu demirhan oldu çok şükür
İnşallah bi seferde bi kizin olur adi da elif olur :) Rabbim hepimize nazil etsin.

çok güzel rüya görmüşsün kuzum inşallah hayırlısıyla rabbim sana kız evlat verir rüyan çok güzel içini ferah tut bence bebişin olcak allahın izniyle:49::49::49::49:

Kizlsr benim kafama bisey takiliyo . Yumurta olustugu gunle catladegi gun ayni gun mu oluyo .

Yok cnm adetle bur yumurtayi atarken bir suru yumurta oluyor ama içler bir iki tanesi gelişiyor. Gelişen yumurta 12 cm den büyük olmaya baslayinca her an catlayabilir

Rabbim hayirlisini nasip etsin cnm yaa ben oğlu.a hamileyken kendim rüyamda sari sacli oğlan gördüm gezdirdim dolastirdim sonra hamile olduğumu öğrenince erkek olacaka dedim ve demirhan olacak adi dedim erkek oldu demirhan oldu çok şükür
İnşallah bi seferde bi kizin olur adi da elif olur :) Rabbim hepimize nazil etsin.

amin canım hepimize inşallah hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin

kızlar ya gecen dra gittiğimde yumurtam ii gelişmişti bu ay 14.günde 8mm çıktı :( dr bu ay pek sansımız yok dedi :(((((
gelişmez miki artık u ay bu yumurta

Skma canini
takma kafana
kasma kendini
bu topigin politikati bu? Sakin uzuldgunu gormeyeyim.

adet olduğumdan beri yumurtlama günlerimi sabırsızlıkla çekmiştim o yüzden... şimdi incir kürü filan yapsam 1 hafta filan etkisi olmaz mı buaya

Back