• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Canım çok açıklayıcı oldu çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun rabbim kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım inşallah Allahım hayırlısı ile hepimizin bebişlerini sağlıcakla verir. Evimizi boynu bükük koymaz inşallah.

elimde değil inan ki çok üzgünüm

canım bende yıllardır çocuğum olsun istiyorum. Hiç bir zaman regl olduğumda oturup ağlamadım. Üzüldüğüm oldu ama anlıktı. Çünkü hayırlısını diliyorum rabbimden. Olmaması hayırlı demek ki. ben hep insanların tavırlarından dolayı üzüldüm. lütfen üzülme, belki de hamile olsaydın senin için hayırlı olmayacaktı. Bebeğinin bu hayatta alacak nefesi ne zmm ise o zaman olacak, hayırlısını dile, üzülme..lütfen canım.

Hadi inşallah güzel haberler alirsin inşallah cnm. Ben oğluna hamileyken afete bir hafta kala uyumaya baslamistim calisiyordum hep uykum gelirdi bi de kocaman bi sivilcem cikmisti. Adet zamanki da kasiklarim batmaya baslamisti.

:) benimde 2 sivilcem çıktı yüzümde. Normalde sivilcem pek olmaz.
Umutlandırmak istemiyorum kendimi. Yumurtlama gününden 7 gün geçti , belirti hemen yaşanmaz sanırım. Vucudum oyun oynuyor olabilir benimle..

gelirsem oralara hepinizi çimdiklerim haaa:27:

niye kendinizi bu kadar üzüyosunuz çıldırtıyosunuz anlamıyorum ki:53:

kün fe yekün ü duymadınız mı siz?:46::46::46:

Kizz bebekten değil ki havadan yahu ben basak burcuyum yagmurlu beşik havada uyurum hep :)

:) benimde 2 sivilcem çıktı yüzümde. Normalde sivilcem pek olmaz.
Umutlandırmak istemiyorum kendimi. Yumurtlama gününden 7 gün geçti , belirti hemen yaşanmaz sanırım. Vucudum oyun oynuyor olabilir benimle..

Yumurtlama gununde n 7 gün geçtiyse belirtiler başlayabilir cnm her bünye farkli oluyor kimi hamileliği daha kolay kabulleniyor kimi biraz zorlaniyor. Zorlanan beden daha erken fiziksel farkliliklar gösteriyor. Umarim seninde öyledir ve bebegin geldiğinin müjdesini veriyor dur cnm

Sanirim topigimizin ilk hamisi belli oldu inşallah. Skyrs silik çizgi cikmis kizlar. Rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin.

Sanirim topigimizin ilk hamisi belli oldu inşallah. Skyrs silik çizgi cikmis kizlar. Rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin.

HARİKAAAAAA :))))))))) Hayırlı olsun çok sevindimmmm

Yumurtlama gununde n 7 gün geçtiyse belirtiler başlayabilir cnm her bünye farkli oluyor kimi hamileliği daha kolay kabulleniyor kimi biraz zorlaniyor. Zorlanan beden daha erken fiziksel farkliliklar gösteriyor. Umarim seninde öyledir ve bebegin geldiğinin müjdesini veriyor dur cnm

İnşallah canımmm :) bir hafta sonra belli olur ak mı kara mı :)

Kizlar 12 ve 13. Gun sikiklesiyor mu koyulasiyor mu kizlar BAT 6 haziran gibi duzensizlik yasadimdan ovulasyon testi yapiyorum yorumlarinizi bekliyorum

Eklentiler

• $1400754054592.jpg
    $1400754054592.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. Normalde reglime 2 gün var ama ben mayıs ayından umudu kestim. Artık haziran ayında deneyeceğim. Haziran 4. Deneme olacak. Bir de haziranda soğan kürü denemek istiyorum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kizlar 12 ve 13. Gun sikiklesiyor mu koyulasiyor mu kizlar BAT 6 haziran gibi duzensizlik yasadimdan ovulasyon testi yapiyorum yorumlarinizi bekliyorum

canım ben yeni geldim doktordan benim doktorum kendisi kullandırıyo ovulasyon testini. benimde hep silik çizgi çıkıyo. konuştuk doktorumla. mutlaka çok net çıkmasına gerek yok. ilk çıkanın rengine yakın bi renk olursada olur ama ikisi bereber hemen çıkması lazım. öyle olunca kabul edebilirsin ama biri çıktı zaman geçti sonra öbürü silik bi şekilde çıkarsa olmaz dedi...:16::16:

ben yeni üyeyim...benimde 7 yasında hergün kardeş isteyen bi oğlum var.2 düşük yaptım olmadı öldüm ilaç çatlama iğnesi bu ay aşılama yaptırdım ama hüsraaannnnn dün test yaptık ve negatif...kısmet değilmiş ama moral sıfır...dua edin lütfen...

Kızlar kafama takılan bir şey var, hani deniyor ya her ay yumurtlama olmayabilir diye. Peki ovulasyon testinde pozitifi görsek bile olmayaniliyor mu yumurtlama, yoksa o zaman kesin mi?

Ikisi de ayni gibi canim
Bi de yeni mi basladin testi yapmaya
Sana tavsiyem adetinin bittigi gun başla
Benim de bat 3 haziran 16 mayista cift çizgi çıktı

ben yeni üyeyim...benimde 7 yasında hergün kardeş isteyen bi oğlum var.2 düşük yaptım olmadı öldüm ilaç çatlama iğnesi bu ay aşılama yaptırdım ama hüsraaannnnn dün test yaptık ve negatif...kısmet değilmiş ama moral sıfır...dua edin lütfen...

Hoşgeldin sen de :) inşallah burdan hepimiz hamiş haberlerimizi veririz. Hadi moraller yüksek!!!

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. Normalde reglime 2 gün var ama ben mayıs ayından umudu kestim. Artık haziran ayında deneyeceğim. Haziran 4. Deneme olacak. Bir de haziranda soğan kürü denemek istiyorum.

hoş geldin cnm. kürlerle ilgili bilgiler ilk sayfada yazıyo. kürlerle alakalı sorun olursa blacberry fln çok bilgililer yardımcı olurlar sana:16::16:

BlackBerry merhaba sanırım topigin kurucusu sensin bende yeni uye sayılırım 10 yıllık evliyim 36 yasindayim ve aranıza katilmak istiyorum sanırım bat haziran 4 gibi listeye eklermisin beni belki uğur getirir bana :)

Back