• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

evet gülüm çok kötü bi his hayırlısı hepsini yaptım söktürücünün ikinci kutusu
Iğne vurulsaydin keşke canım. Benim 2 ay önce gecikti 1 hafta sokturucu iğne vuruldum, vurulduktan 1 hafta sonra hasta olmuştum.
Aklınızda bulunsun hergün hap içme stresindense iğne vurulmak daha kolay ( bir daha olmaz tabi inşallah )

Günaydın yavrular... :)
Ruyamda gebelik testi yapiyodum çift çizgi çıkıyo ama boyuna doğru :)
Normalde çizgiler enine cikiyo benimki boyuna çıkmıştı...
Test mi bozuk diyorum yok çift çizgi çıkmış hamilesin diyolar :)
Ne anlama geliyo acaba ?
Yok mu rüya yorumcusu ? :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm ALLAH hayır etsin ilk yorum çok önemliymiş en kısa zamanda gebe kalacaksın tahlillerde bir karışıklık yaşayacaksın dikkat et........hadi bakalım inşallah....

cnm ALLAH hayır etsin ilk yorum çok önemliymiş en kısa zamanda gebe kalacaksın tahlillerde bir karışıklık yaşayacaksın dikkat et........hadi bakalım inşallah....

O kadar kafaya takiyoruz ki rüyama bile girdi :)
Inşallah canım ya bu ilk gebeliğim olacak biraz da ondan dolayi heyecan ve merak var işte :)

canım benım yaa ınsallah Allahım hepımıze annelıgı nasıp edecek tatlım. ama bız bıraz acelecılık edıyoruz sabırsız dawranıyoruz. ben bu ay ıcın pek heweslenemıyorum ama senın ınsallah bu ay olur canım =)

cnm bnmde bu ayda yattı hazıran ayı baslamadan bıttı anlıycan. dun doktora gıttım ultrasona gırdım..kıstım var nurtopu gıbı 4 cm hemde bu sefer..kan verdımm.sonuclarım yarın cıkcak..benımde bu kıstlerle basım dertte..yıne tekrarladı kendını gecmıstı dıye nne guzel sevınıodum.

Canım benim hiç üzülme çok şükür Rabbim dermansız dert versin inşallah. Bu ay olacak merak etme. Karından iğne acımıyr bildiğim karşı komşum vurunuyor hergün. Bu ay umut doluyuz unutma :)

kuzum bnm dun cnm cok sıkkındı..bnm hazıran ayıda yattııııı:(8(((:50::50::50::50::50::50:

Arkadaşlar hepimiz aynı stresleri yaşıyoruz ama stres olduğu sürecede hamilelik olmuyo malesef .Kafamızın rahat olması lazım akışına bırakalım elbet bir gün gelecek inş bebişlerimiz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bnmkı stresıde gectıı artıkkk...baska bı boyuttaa 4 cm kıstım olusmusss ...6 ay önce yok etmıstıkk.2 aylık bı tedavı görmustumm..şimdi yıne tekrarladı.....

blacberyycımmmm:

kuzum bnm dun cnm cok sıkkındı..bnm hazıran ayıda yattııııı:(8(((

Canim bildiğim adet dönemine yakin yine çift çizgi veriyor diye okumuştum KK de ama eninde değilim sen calis istersen cnm ihmal etmeyelim..

canım kasığım ağrıyor bugün kendimi iyi hissetmiyorum hiç :( adete daha 8 gün falan var

aaa cok gecmıs olsun tatlım :( doktor gecıkmenın nedenıyle ılgılı bısey dedı mı ? ay ınsallah hemen tedawı edılebılen bıseydır bu.ama bence korkma wucudun adetı sokemedıgı ıcın kıst olmustur. adetın sokulunce kıst gıder Allahın ıznıyle.

benım de karnım gurulduyo halsızım gazım da war oooh karnım sıs canım tatlı seyler de ıstıyo :(bu ay adet olcam muhtemelen. kendımı cok halsız hıssedıyorum.en azından adet belırtılerımı anlayabılıyorum yaa. ya bı de hamılelıge yorsam kafayı yerdım adet oldugumda :37:

adetle sökulmuyo kuzum yaa tedavı ıle gıdıo .oda dogum kontrol hapı ıle...bakalım bu sefer kandada bakılıo.yarın sonucum cıkcak.+ emar cekılcek...offff offffff gına geldı hastaneden artıkkkkkk

Ne anlama geliyo acaba ?

bende kendimi hamile gördüğümde hamile idim ama seninki biraz tuhaf çıkmış :D sanırım bilinçaltın rüyaya yansımış ama allah hayır etsin diyelim canım :D

bende kendimi hamile gördüğümde hamile idim ama seninki biraz tuhaf çıkmış :D sanırım bilinçaltın rüyaya yansımış ama allah hayır etsin diyelim canım :D

Ya benim onceki ay ikinci çizgi çok alakasız bi yerde ve saatler sonra çıkmısti yani test bozuktu ...
O aklımda kalmıştır belki :)

Ya benim onceki ay ikinci çizgi çok alakasız bi yerde ve saatler sonra çıkmısti yani test bozuktu ...
O aklımda kalmıştır belki :)

belki de canım artık hamilelikle yatıp hamilelikle kalktığımız için çok normal ama biz yinede iyiye yoralım inşallah bebişin yoldadır sana malum olmuştur :D

bu arada formda sıkıntımı var ben bildirim almıyorum ancak bakınca görüyorum mesajları?:53::53:
Aynfn cnm sorun var

yumurta akı beyazlığında akıntıyı gördüysen muhtemelen çatlamıştır canım...sen yine de çalışmalara devam et inşallah haziranda mutlu haberlerini alırız...

Ya çok az yani dört beş damla kdr oldu bitti.

Ne anlama geliyo acaba ?

Canim hayrilsun inşallah hic anlamam. Ama çok taktiğin dönemlerde hep rüyada tesglrr ucusurdu bende de. Çok düşünme cnm.

Aynfn cnm sorun var

Ya çok az yani dört beş damla kdr oldu bitti.

Canim hayrilsun inşallah hic anlamam. Ama çok taktiğin dönemlerde hep rüyada tesglrr ucusurdu bende de. Çok düşünme cnm.

hayırlısı olsun canım o zaman yumurtan çatlamış çalışma umarım o tarihlerde olmuştur :D hadi bakalım haziran annesi yolda snırım :D

blacberyycımmmm:

kuzum bnm dun cnm cok sıkkındı..bnm hazıran ayıda yattııııı:(8(((

Canim çok üzüldüm ama umudunu yitirme bitanem buna da şükür. Soğan kutu kistlere çok iyi geliyor diye biliyorum bir dene istersen cnm. Umarim en Lisa zamanda küçülür ve sende bebeğine kavusursun bitanem.

canım kasığım ağrıyor bugün kendimi iyi hissetmiyorum hiç :( adete daha 8 gün falan var

Bu agrimayi iyiye yoralim güzel seyler olsun cnm benim. İnşallah gebelik belirtisidir

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim çok üzüldüm ama umudunu yitirme bitanem buna da şükür. Soğan kutu kistlere çok iyi geliyor diye biliyorum bir dene istersen cnm. Umarim en Lisa zamanda küçülür ve sende bebeğine kavusursun bitanem.

Amin kuzum inş. dun aksam basladım sogan kurune .bu sabah ılk kez ıctım .ac karnına sabah sabah mıdemı bulandırdııı..:( ama napalım bebısler gelsınde bı an önce... bız onlar daha bızlere konmadan onlar ıcın savasalımmmm...

Back