• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kendinizi nasil hissediyorsunuz bugun.
Gunaydin cnm çok şükür iyi biraz kafam karisik yumurtlama günüm 23 görünüyor ama benim gogusler ufaldi ve akintim bitti ve istek de bitti yahu erken yumurtladim galiba corekotundan..
herkeze günaydın kızlar....
ben hala adet olmadım:43::43::43:

Gunaydin cnm allah allah cnm bi Dr a gitsem Acep :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin cnm çok şükür iyi biraz kafam karisik yumurtlama günüm 23 görünüyor ama benim gogusler ufaldi ve akintim bitti ve istek de bitti yahu erken yumurtladim galiba corekotundan..

Gunaydin cnm allah allah cnm bi Dr a gitsem Acep :)

salı günü gittim cnm adet sökücü verdi içiyorum hala olmadı

Asibayburtlu bugün adet günü yazisini bulamadim alinti yapmak için kendisini bilen var mi?

kasık ağrılarım var canım 3 gündür bugün daha iyiyim...benim mayıs 12 de gelen adet imiş bakalım haziranı bekliyoruz tatlım sen nasılsın

Canim muhtemel mevsimseldir bir sicak bir soğuk. İnşallah haziranda güzel haberler aliriz tatlim. Ben de yumurtlama günümü takip etmeye calisiyorum iki gun önce beyaz akintim oldu gogusler sisti klasik AĞRIDI vardi bugün bütün yumurtlama belirtilerin yok oldu corekotundan dolayı erken mi yumurtladim yumurtam mi catlamadi anlamadim bu ay bisey.

Canim muhtemel mevsimseldir bir sicak bir soğuk. İnşallah haziranda güzel haberler aliriz tatlim. Ben de yumurtlama günümü takip etmeye calisiyorum iki gun önce beyaz akintim oldu gogusler sisti klasik AĞRIDI vardi bugün bütün yumurtlama belirtilerin yok oldu corekotundan dolayı erken mi yumurtladim yumurtam mi catlamadi anlamadim bu ay bisey.

cnm yakıyı kullandınmı naptın?

yumurta akı beyazlığında akıntıyı gördüysen muhtemelen çatlamıştır canım...sen yine de çalışmalara devam et inşallah haziranda mutlu haberlerini alırız...

Günaydın yavrular... :)
Ruyamda gebelik testi yapiyodum çift çizgi çıkıyo ama boyuna doğru :)
Normalde çizgiler enine cikiyo benimki boyuna çıkmıştı...
Test mi bozuk diyorum yok çift çizgi çıkmış hamilesin diyolar :)
Ne anlama geliyo acaba ?
Yok mu rüya yorumcusu ? :)

Back