• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kızlar ya gecen dra gittiğimde yumurtam ii gelişmişti bu ay 14.günde 8mm çıktı :( dr bu ay pek sansımız yok dedi :(((((
gelişmez miki artık u ay bu yumurta

Canim bu ay deyilde bi sonraki ayi bkle ama umudunu hic yitirme bnmkide hic gelismiyordu esim de bnde keciboynuzu pekmezi aldik yedik surekli gunde 1 er kase yedik ikimizde ( ha bu arada gunluk zorunda oldugumuz icin yemedik eglenerek gulerek yedik o bana veiyodu bn ona heyecanla yedik kendimizi ona mecbur kilarak deyil ) neyse iste suan yumurtam 2.15 cm. Oldu doktor hemen citlatma ignesi vurdu bklliyorum bnde cnm ama hic karamsar deyilim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bu ay deyilde bi sonraki ayi bkle ama umudunu hic yitirme bnmkide hic gelismiyordu esim de bnde keciboynuzu pekmezi aldik yedik surekli gunde 1 er kase yedik ikimizde ( ha bu arada gunluk zorunda oldugumuz icin yemedik eglenerek gulerek yedik o bana veiyodu bn ona heyecanla yedik kendimizi ona mecbur kilarak deyil ) neyse iste suan yumurtam 2.15 cm. Oldu doktor hemen citlatma ignesi vurdu bklliyorum bnde cnm ama hic karamsar deyilim

cnm eşimde 3 aydır filan keçiboynuzu pekmezi yiyor dabahları kuruyemiş muz filan yiyoruz. nisan ayında olsun geçen ay olsn 14.günlerde 14-16mm oluyodu yumurtam bu ay ndn böle oldu ona üzüldüm

Ya benim onceki ay ikinci çizgi çok alakasız bi yerde ve saatler sonra çıkmısti yani test bozuktu ...
O aklımda kalmıştır belki :)

nisan ayında baska dr gitmiştim 13.günü 14 mm olmuştu o ay 18.gün filan çatlamıştı yine mi öyle olacak bilmiyorm ki

canım vücut ani bir üzüntüde bile değişkenlik gösteriyor. Benimde 14. gün 16mm di bi ay, sonraki ay 14. gün 9 mm di. Değişebiliyor.
Son gönlünü ferah tut, zamanında olacak bebeklerimiz :) Çalışmalara devam :)

Herkese gunaydın guzel bır gun bızlerle olsun inş.

Teolog cnm adet olmamana sevındım ınsallah guzel haberler verırsın bıze tatlım.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ya çok üzgünüm hem de çok bana yeni bat yazabilirsin 18 haziran bu ayda olmadı malesef :'(

24.Eyl30 gün
24.Eki

24.Eki41 günkimyasal gebelik
03.Ara

03.Ara26 gün
28.Ara

28.Ara33 gün
29.Oca

aralıklarım böyleydi canım.. Kimyasal gebelik yaşadığımda ilk reglden 41 gün sonra regl oldum.Sonraki reglim erken geldi. sonraki normal.

Canım çok açıklayıcı oldu çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun rabbim kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun

kızlar ya gecen dra gittiğimde yumurtam ii gelişmişti bu ay 14.günde 8mm çıktı :( dr bu ay pek sansımız yok dedi :(((((
gelişmez miki artık u ay bu yumurta

Bir doktor arkadasima yılın 12 ayıda yumurtlama olmaz demiş
Moralinizi bozmayın inşallah önümüzdeki ay normale döner

Canim ya çok üzgünüm hem de çok bana yeni bat yazabilirsin 18 haziran bu ayda olmadı malesef :'(

Canimm uzulmek yok kesinlikle canini sikma olacak inşallah çok şükür saglikliyiz elimiz ayagimiz tutuyor. Bilgi acinca yazarim cnm inşallah bu ay gelecek bebislerimiz

üzülme canım, Allahtan hayırlısı.herşey nasip kısmet bitanem. Demekki doğru zaman değilmiş

Hadi inşallah güzel haberler alirsin inşallah cnm. Ben oğluna hamileyken afete bir hafta kala uyumaya baslamistim calisiyordum hep uykum gelirdi bi de kocaman bi sivilcem cikmisti. Adet zamanki da kasiklarim batmaya baslamisti.

canım vücut ani bir üzüntüde bile değişkenlik gösteriyor. Benimde 14. gün 16mm di bi ay, sonraki ay 14. gün 9 mm di. Değişebiliyor.
Son gönlünü ferah tut, zamanında olacak bebeklerimiz :) Çalışmalara devam :)

aynen cnm calışmalara devam inşallah gelecekler...

Bir doktor arkadasima yılın 12 ayıda yumurtlama olmaz demiş
Moralinizi bozmayın inşallah önümüzdeki ay normale döner

yok cnm bozulmadm yani tabi üzüldüm de gecen ay dr gelişimi güzel demişti bu ay da öyle güzel diyecek diye umutla gitmiştim onun için böle oldm:(

kkiiissslllaaarrr beeennn geeellddiiimmmm:35:

moralleri düşük gördüm:25:

yapmayın bunu kendinize yahuu:22::22::27:

Hoşgeldin cnm hic keyif yok ya kimsede. Herkes yikiliyo valla. Sanirim havadan bugün İst yagmurlu gibi hava uyku havasi valla bnm de keyfin yok uyuyasim var.

Hoşgeldin cnm hic keyif yok ya kimsede. Herkes yikiliyo valla. Sanirim havadan bugün İst yagmurlu gibi hava uyku havasi valla bnm de keyfin yok uyuyasim var.

cnm bir topik açmış skrys 2 hazirandı günü silik çıkmış testi yardım diye bir topik baksana hadi hayırlısı:)

gelirsem oralara hepinizi çimdiklerim haaa:27:

niye kendinizi bu kadar üzüyosunuz çıldırtıyosunuz anlamıyorum ki:53:

kün fe yekün ü duymadınız mı siz?:46::46::46:

Back