- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.621
evet gülüm bugünü geçirirsem umutlanacağım zaten ne kaldı ki şunun şurasındaşimdi senn bat yarın dimi ama doktor bırakınca hemen hasta olursn demıstı
evet gülüm bugünü geçirirsem umutlanacağım zaten ne kaldı ki şunun şurasında
sorma ezelim geçmiyo yayaniiibitsin şu gün artıkkk
sorma ezelim geçmiyo yaama bir ayda ilaçların etki edeceğini sanmıyorum eşime yinede rabbim bilir tabi
kurban adadı benimki hayırlısı olursa kesecek inşallah......dua et nolurolacak olacaaakkk bu iiişşşş olucaaaakkkaz kaldı kuzuuuuuuuuummmmmmmmmmmm
kurban adadı benimki hayırlısı olursa kesecek inşallah......dua et nolur
senin de az kaldı şafak kaçyaniiibitsin şu gün artıkkk
anam bu tatile çok sevinmiş yok kuzum bat?hangi şafak bat mı tatil mi
anam bu tatile çok sevinmiş yok kuzum bat?
adet aralığın kaç düzenlimidir.............walla dört gözle tatili bekliorum şu anbata 9 10 gün var kuşumm
adet aralığın kaç düzenlimidir.............
klomenin çok etkisi olurmuş adet aralığına .....seninde bir haftaya belli olur bakalım inşallah sevinçli haberler alırız bu hafta hep:)))düzenli sayılır 29-30-31 bu arada hep ama gecen ay çatlatma iğnesi oldum ya 26 gün sonra oldum adet
klomenin çok etkisi olurmuş adet aralığına .....seninde bir haftaya belli olur bakalım inşallah sevinçli haberler alırız bu hafta hep:)))
evet canım hatta bazı kişier kullandıkları aydan sonraki aya bile tesir ettiğini söylüyor kullananların yalancısıyıminşallah canımmm... nasıl etkisi oluomuş yani düzenliomuymuş
hoşgeeldiiin nabersin kuzu?huu huu kıslaarrr
evet canım hatta bazı kişier kullandıkları aydan sonraki aya bile tesir ettiğini söylüyor kullananların yalancısıyımbirisi hamile kaldığını bir önceki ay kullandığı klomene bağlamıştı alakası varmı bilmiyorum ama...............
hoşgeeldiiin nabersin kuzu?
aynen öledir cnm hayırlısı göreceğiz sonucu inşallah............umarım wardır alakası bakalım göreceğiz banada etkisi war gibi gelio çünkü ben normalde 16.gün falan yumurtluyodum klomenden önce bu ay kullanmadım ama sankı yine 12. gün yumurtladım gibi gelio bakalımm