- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.581
ahanda suç üstü
ezel i gördüm bizi aldatıyo
hımmmmmsssss bir hafta idare ederim stok çalışırımsonra gel ama taaaaammmı
arada temiz hava alsın çok sıkmayak
ya yok aldatmıorumm sölemiştim ya ama şu klomen kullananlara bakıyorum neler olmuş die
hımmmmm yani dürüst oldum diyosun peki tmm hazalın özel havasını merak ettim bakya yok aldatmıorumm sölemiştim ya ama şu klomen kullananlara bakıyorum neler olmuş die
naz da gelsin bizimle:)))))ooooo Naz hanım gelmiş hoşgelmiş... sefalar getirmişşşşş nerelerdeymiş acabaa
naz da gelsin bizimle:)))))
dur o şimdi geçmişten geliyo 10 dk ya yazarsormak lazım canım bakalım gelmek istiyor mu bizimle
ne sormak istiyon klomenle ilgili banaa sor bende kullandım 2. ayda hamiş kaldım işte uyus
bak şimdi ama bizim klomencilerden ne eksiğimiz var söleeee bakiiiiiiiimya yok aldatmıorumm sölemiştim ya ama şu klomen kullananlara bakıyorum neler olmuş die
hımmmmm yani dürüst oldum diyosun peki tmm hazalın özel havasını merak ettim bak
esellll bak topik değiştirecez ok dersen:)))))
sen hamiş oldun işte ben olamadım olamayanlara bakıyorum
konuyu değiştirme bakimyani dürüstce söledim dimi leyloşum bu klomen kullanaların çoğul gebelik ihtimalleri yüksekmiş haa :26:
zamanı gelmemiş demek ki kuzum... ne kadardır istiyosun bilmiyorum şu an hatırlamıyorum ama ben 2.5 yıl olmuştu sanırım belki de geçti yani hep Rabbim bilir dedim olmayacak diye ümitsizliğe kapıldğımda oldu ama bigün olucaktı yani kısmet bu yılmış seninde kısmetinde vardır belki bu yıl bilemeyiz ki
konuyu değiştirme bakimuyanık söle ne eksiğimiz var dedim hazal şu havadan sık biraz kendine gelsin
inşallah canım ya aslında böyle müdehalelerle hamile kalmayı hiç istemezdimşöyle bu ay deneyelim hadi diyipte olsa cok mutlu olurdum şimdi klomende işe yaramadı ya ona canm sıkılıo
konuyu değiştirme bakimuyanık söle ne eksiğimiz var dedim hazal şu havadan sık biraz kendine gelsin
kaç aydır kullanıyosun kuzum ??
tamam tamam hadi affedin beni bak moralim bozuk zaten ağlarım