Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

2 ay kullandım canım :)

eee hemen ne takıyonki kafana... benim arkadaşım 6. ayında hamile kaldı... doktor zaten 6 ay müddet vermişti olmazsa rahim filmi falan dedi 6. ayında da kullandı klomeni sonra hamileydi... hatta bana da aynı seyleri söyledi doktor 6 ay veriyorum dedi ben 2. kullanmadan sonra hamile kalabildim kader kısmet bekle yani diyeceğim o ki bekle

eee hemen ne takıyonki kafana... benim arkadaşım 6. ayında hamile kaldı... doktor zaten 6 ay müddet vermişti olmazsa rahim filmi falan dedi 6. ayında da kullandı klomeni sonra hamileydi... hatta bana da aynı seyleri söyledi doktor 6 ay veriyorum dedi ben 2. kullanmadan sonra hamile kalabildim kader kısmet bekle yani diyeceğim o ki bekle

9 aydr ugrasıyorum ne bılım bu ay klomen kullanmadım da bıdahakı ay tekrar baslıyım olmazsa artık napiim

Sizden baska kımse kalmamıssss burdaa =) hatta bızdennn herkesler baska topıklere kactı bız demekkı bagımlı ınsanlarız bı yerı sevdıkmı gıdemıyoruz =)

atarlandın yine hayırdır:KK14::KK14::KK14::KK14:

X