- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.601
2 ay kullandım canım :)
duygu sömürüsü yasak !!!
eee hemen ne takıyonki kafana... benim arkadaşım 6. ayında hamile kaldı... doktor zaten 6 ay müddet vermişti olmazsa rahim filmi falan dedi 6. ayında da kullandı klomeni sonra hamileydi... hatta bana da aynı seyleri söyledi doktor 6 ay veriyorum dedi ben 2. kullanmadan sonra hamile kalabildim kader kısmet bekle yani diyeceğim o ki bekle
kız bir tane olsun temiz olsun olur peteğim inşallah sen bu ay inşallah hamiş olursun olmazsan klomen kullanırsın bende öle yapacağım:)tamam zaten moralimde bozuk deildi bi baktım öle ya 10 yumurtayı görünce dikkatimi çekti
atarlandın yine hayırdıreee hemen ne takıyonki kafana... benim arkadaşım 6. ayında hamile kaldı... doktor zaten 6 ay müddet vermişti olmazsa rahim filmi falan dedi 6. ayında da kullandı klomeni sonra hamileydi... hatta bana da aynı seyleri söyledi doktor 6 ay veriyorum dedi ben 2. kullanmadan sonra hamile kalabildim kader kısmet bekle yani diyeceğim o ki bekle
anca beraber kanca beraber gidersekte beraber gideriz:))))Sizden baska kımse kalmamıssss burdaa =) hatta bızdennn herkesler baska topıklere kactı bız demekkı bagımlı ınsanlarız bı yerı sevdıkmı gıdemıyoruz =)
atarlandın yine hayırdır
kız merak ettim ne havası oben ona burdan bi hava yolladım kuzum birazdan kendine gelir
Ankaranın bağları da büklüm büklüm yollarıankara havasımı
hiç unutmam bu şarkıyı kızkardeşşim ağlıyo bu şarkıdahahahahahaha nerden de aklına geliyo kızım böyle seyler hiç aklımda yoktu ama neden olmasın hahahahahhaa
ezel bir iki ezel kız boğuldunmu havadan
kız bir tane olsun temiz olsun olur peteğim inşallah sen bu ay inşallah hamiş olursun olmazsan klomen kullanırsın bende öle yapacağım:)
ezel bir iki ezel kız boğuldunmu havadan
fazla hava çarptı galiba ezeli hahahahahah
dün hap bitti bakın bugün formdaayım valla dengemi bozmuştu yav
dün hap bitti bakın bugün formdaayım valla dengemi bozmuştu yav
tmm cnm grşrzmaşallah maşallah güzel haberler verecen sen bize bu ay inşaaallllaaaaaahhhhhh
ben yemeğe çıkıyorum baybiler sonra da bi arkadaşım doğum yaptı bebek görmeye gidicem öpüyorum sizi öğlenden sonra görüşürüz