Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

amaan panik atak var bende biliyon mu bacım sevmiyorum fazla şey okumayı benim söyle benim böyle bana göre değil o yüzden çok çok arada bakıyorum oraya

olur tmm ağustosu düşünüyordum zaten haziran geçeli çok olduhazalda hamişleri istemiyorsa no problem oraya geçelim:))

bencde hamiş olnca topik açarz ağustosa geçelim ama bayram dönüşü

belkı ıkınız hamişe geçersiniz belli olsunda bi bu hafta sonuna kadar
yok peteğim bende biraz o konuda sıkılırım hazalın dediği gibi bir sürü testi kontrolü var beklemek değil yani ordakilerle fikir alışverişi gerek bende kıllanmak istemem ....zaten benim nazımı bir sen bir hazal çekeren iyisi sende hamiş ol topik açalım

bayramdan sonra hemen gidiyorum kuzum..... yani bu cuma sizlerle son günüm ondan sonra sanırım 3 hafta görüşemeyeceğiz arada telefondan bakmaya çalışırım ama söz de vermeyeyim dimi nolur nolmaz
iyi maşallah epey dinlenirsin....evt mümkünse arada gir bende 10 gün yokum sonra gelirim ama arada telden girerim herhalde

iyi maşallah epey dinlenirsin....evt mümkünse arada gir bende 10 gün yokum sonra gelirim ama arada telden girerim herhalde

bayram için köye gidicez cuma günü orda telefon çekiyo ama internet çok zor çekiyo yani 1 hafta kesinlikle görüşemeyiz kuzum ama sonrasında antalya inş girerim o zaman merak ederim zaten seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…